hotliner
hotliner
Ahoj,
chtěl bych začít z hotlinerama a nevím jakýho na začátek vybrat.Nemohli byste nějakýho doporučit?Díky.Michal
chtěl bych začít z hotlinerama a nevím jakýho na začátek vybrat.Nemohli byste nějakýho doporučit?Díky.Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Před časem jsem to řešil také...A základní otázka je!!! co si predtavujetě vojín Kefalín po takým slovom "hotliner" ?
PS: Já jsem totiž následně zjistil, že si pod tím pojmem představuje fakt každej něco jiného .... a dle mě oprávněně
EDIT:
1 - rozpětí...?
2 - matroš...?
3 - typ?
4 - kolik do toho chceš vrazit?
Jinak já mám zatím svého nejoblíbenějšího mazla MiniCorado, čekám na F5D Jibe2
PS: Já jsem totiž následně zjistil, že si pod tím pojmem představuje fakt každej něco jiného .... a dle mě oprávněně
EDIT:
1 - rozpětí...?
2 - matroš...?
3 - typ?
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
takže rozpětí do 2m matroš : no já nevím jakej se používá prostě aby to vydrželo co nejvíc.Typ elektrovětroň.Chci ho co nejlevnější ale aby to zase nebyla shitkaLindbergh píše:Před časem jsem to řešil také...A základní otázka je!!! co si predtavujetě vojín Kefalín po takým slovom "hotliner" ?![]()
EDIT:
1 - rozpětí...?
2 - matroš...?
3 - typ?
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Pokud rychlost, tak třeba F5D? Stačí tě 300km/h?
EDIT: Mrkni třeba na to video v odkaze
http://www.soaringusa.com/products/prod ... ory_id=265
EDIT: Mrkni třeba na to video v odkaze
http://www.soaringusa.com/products/prod ... ory_id=265
Naposledy upravil(a) Lindbergh dne sob 09.01.2010 23:29, celkem upraveno 1 x.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
djmikin píše:ne opravdu hotliner.Chci vyletět 200m a pak šup střemhlav dolů a pak jeden looping jeden výkrut jednu výbrtku a šup zas navrch.Michal
Tak přesně na tohle jsem si koupil MiniCorado od Michala Vágnera... Celouhlík full-karbon vyjde na nějakejch 5,5 litru...(prázdnej model samozřejmě) A navíc krásně lítá i na svahu a prej(neměl jsem ještě možnost vyzkoušet) i termiku...
djmikin píše:Jako podle teeho jak to bude vypadat ten model a kolik Km/H to bude dávat.Michal
Jestli jsi nikdy hotlinery nelétal....tak začni buď Optimou, nebo Ionem. V případě, že si věříš tak Arianou V6 (to už je celokompozit).
A připrav se na to, že pod 15kkč se nedostaneš ani náhodou. A to pořád bude jen spíš warm liner, než pravý hotliner.
Pokud jsi ale borec co si hodně moc věří...je tu rovnou možnost jít do skutečného hotlinera..pak máš volbu mezi Surprise 14, 15 nebo nejnovější 16, Beach (ale ten s min 2,5kW pohonem), nebo třeba i Corado ( ve fullcarbonu s 1kW pohonem).
Ale toto je už za pořádné kačky a připrav si min 25 kkč.
Dalibor
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:djmikin píše:Jako podle teeho jak to bude vypadat ten model a kolik Km/H to bude dávat.Michal
Jestli jsi nikdy hotlinery nelétal....tak začni buď Optimou, nebo Ionem. V případě, že si věříš tak Arianou V6 (to už je celokompozit).
A připrav se na to, že pod 15kkč se nedostaneš ani náhodou. A to pořád bude jen spíš warm liner, než pravý hotliner.
Pokud jsi ale borec co si hodně moc věří...je tu rovnou možnost jít do skutečného hotlinera..pak máš volbu mezi Surprise 14, 15 nebo nejnovější 16, Beach (ale ten s min 2,5kW pohonem), nebo třeba i Corado ( ve fullcarbonu s 1kW pohonem).
Ale toto je už za pořádné kačky a připrav si min 25 kkč.
Dalibor
NESTRAŠ HO!!!! ONO TO ZA TO TOTIŽ STOJÍÍÍ
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
djmikin píše:ne opravdu hotliner.Chci vyletět 200m a pak šup střemhlav dolů a pak jeden looping jeden výkrut jednu výbrtku a šup zas navrch.Michal
Kámo, na to žes tu ještě nedávno řešil Sky Lady, tak si celkem troufáš!!!!!
P.S.: Tyhle modely nejsou hračka!!! Na to už musíš sakra něco umět!!! To neni jako pověsit P-51 od Šadu na střechu základní školy!!!:wink:
Jak říká Dalibor, jdi do Optimy nebo Iona.
MiniCorado je dobré,ale trošku malé (pravda klasická Optima je taky malá).
Pokud nemáš zkušenosti, tak Ti těch 25m/s stoupání bude asi chvilku stačit.
Ale jak říkám,pokud neseženeš bazarovku, tak 12000 je takové minimum co do toho vrazíš.
EDIT: Co tak Blizzard od Multiplexu, to by Ti možná mohlo vyhovovat.
MiniCorado je dobré,ale trošku malé (pravda klasická Optima je taky malá).
Pokud nemáš zkušenosti, tak Ti těch 25m/s stoupání bude asi chvilku stačit.
Ale jak říkám,pokud neseženeš bazarovku, tak 12000 je takové minimum co do toho vrazíš.
EDIT: Co tak Blizzard od Multiplexu, to by Ti možná mohlo vyhovovat.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
djmikin píše:no kurnik koukám že je to dost drahý ty modely.MIchal
Hi a zo ještě nic není. Existuje ještě i třída 3 metrovek co mají letový projev skoro hotlinerů. Tam si připrav pro začátek 40kkč a dalších 10kkč do zálohy.
To je teprve maso
Jeden takový mazlík se u mně rodí..Fulluhlíček, double uhlíček klapky, .....7 článků a 2,5kW na 2,6 kg hmotnosti.