Posta z honkongu z HC
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Já tu nejlevnější přepravu nezvolil a přesto jsem na tom stejně, 18.12: left HK a dodnes ten 180usd balík nemám doma. Každej den se mladý ptám - co poštačka, donesla to? Je to záhada, oni to snad poslali kolem celýho světa, nebo to někde vyklopil nákladák v čr. Nebo se v tom přehrabujou celníci, na který se ta obrovská hromada z 18.12. sype...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
gamer007 píše:Já tu nejlevnější přepravu nezvolil a přesto jsem na tom stejně, 18.12: left HK a dodnes ten 180usd balík nemám doma. Každej den se mladý ptám - co poštačka, donesla to? Je to záhada, oni to snad poslali kolem celýho světa, nebo to někde vyklopil nákladák v čr. Nebo se v tom přehrabujou celníci, na který se ta obrovská hromada z 18.12. sype...
Tak to číslo hoď sledovaní podle čísla na stránkách České pošty a tam uvidíš, kde se to válí. Mě se často stává, že HK pošta hlasí pouze odesláno do ČR a nic víc nebo dokonce že to nakládají a u České pošty už vidím, že to celnice propustila.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
kratas píše:gamer007 píše:Já tu nejlevnější přepravu nezvolil a přesto jsem na tom stejně, 18.12: left HK a dodnes ten 180usd balík nemám doma. Každej den se mladý ptám - co poštačka, donesla to? Je to záhada, oni to snad poslali kolem celýho světa, nebo to někde vyklopil nákladák v čr. Nebo se v tom přehrabujou celníci, na který se ta obrovská hromada z 18.12. sype...
Tak to číslo hoď sledovaní podle čísla na stránkách České pošty a tam uvidíš, kde se to válí. Mě se často stává, že HK pošta hlasí pouze odesláno do ČR a nic víc nebo dokonce že to nakládají a u České pošty už vidím, že to celnice propustila.
Jestli to je poslaný jako Airparcel tak to vážně dej do toho vyhledávače český pošty. To by mě opravdu zajímalo kde ty balíky z 18 jsou. Já má jen do 1kg takže nejde sledovat. Dej to tam moc by mě to zajímalo.dík
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
- j.e.n.i.k.82
Netusim jakym zpusobem to tam maji zarizene, ale ted jsem objednaval dva dny po sobe a maji rozdil 2500 objednavek.. A kdyz budu verit tomu, ze to podobnym tempem odbavuji, aby se jim to tam nehromadilo, tak to musi byt neskutecny mazec. Navic, nestalo se mi, ze by poslali jakoukoliv drobnost jinak, nez jsem si objednal. To se mi spis stane tady, kdyz objednam neco z obchodu, ktery ma 3 objednavky za den.
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
NO mám takový pocit, že to vypadá asi hodně blbě.
Pošta má při tomto druhu balíku (do 1kg) má až 39 dní na doručení, takže nam nezbývá nic než dál mrmlat a čekat
a potom reklamovat, taže sumasumárum -na jaře se možná dočkáme
Škoda jen , že nikdo nemá balík z 18tého nad 1kg aby to šlo vysledovat kde by mohly ty balíky být, ale tím se už opakuji...
Pošta má při tomto druhu balíku (do 1kg) má až 39 dní na doručení, takže nam nezbývá nic než dál mrmlat a čekat
Škoda jen , že nikdo nemá balík z 18tého nad 1kg aby to šlo vysledovat kde by mohly ty balíky být, ale tím se už opakuji...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
- mountbatten
Ahoj vsichni, na toto forum jsem narazila pri hledani kontajktu na rozdelovaci postu Praha 120
Mam problem jako vice tu z vas: balicek z dealextreme, dle hongkongske posty letel 18. PROSINCE a tez mi nedorazil. V patek jsem kontaktovala tu postu 120 a pry balicek vubec neni v evidenci ceske posty a necht se obratim na odesilatele (tj. DX), aby zahajili OFICIALNI patrani.
Doporucuji tedy se zkusit optat tez na poste 120 a hlavne napsat technicke podpore DX, at to zacnou hledat
V DX budou odpovidat "dont worry", ale cim vic nas tam napise, tim se to nejak pohne.
Mam podezreni, ze letadlo zmizelo v bermudskem trojuhelniku
Mam problem jako vice tu z vas: balicek z dealextreme, dle hongkongske posty letel 18. PROSINCE a tez mi nedorazil. V patek jsem kontaktovala tu postu 120 a pry balicek vubec neni v evidenci ceske posty a necht se obratim na odesilatele (tj. DX), aby zahajili OFICIALNI patrani.
Doporucuji tedy se zkusit optat tez na poste 120 a hlavne napsat technicke podpore DX, at to zacnou hledat
V DX budou odpovidat "dont worry", ale cim vic nas tam napise, tim se to nejak pohne.
Mam podezreni, ze letadlo zmizelo v bermudskem trojuhelniku
- j.e.n.i.k.82