Číňan - zloděj
Číňan - zloděj
Mám na přítomné dotaz. Udělal jsem Hobbyking (hobbycity) objednávku, zaplatit a nedostal jsem baterie. V celkové hodnotě 2200,-Kč. Přišel mi balíček o váze 120 gramů a v něm jedno servo.
Jsem docela na . . . . . . .. Zasílal jsem jim tam reklamaci. Číslo objednávky, fotografie balíčku, JEHO VÁHU. Aby bylo jasné, že měl vážit cca 900gramů a na papírech z celnice je 120gramů.
Nedostal jsem od nich žádnou odpověď. Již jsem jim tam zaslal cca 20 e-mailů. Táhne se to již cca dva měsíce. Asi se s bateriema loučím a přecházím na www.himodel.com nabo www.ehirobo.com.
Jsem docela na . . . . . . .. Zasílal jsem jim tam reklamaci. Číslo objednávky, fotografie balíčku, JEHO VÁHU. Aby bylo jasné, že měl vážit cca 900gramů a na papírech z celnice je 120gramů.
Nedostal jsem od nich žádnou odpověď. Již jsem jim tam zaslal cca 20 e-mailů. Táhne se to již cca dva měsíce. Asi se s bateriema loučím a přecházím na www.himodel.com nabo www.ehirobo.com.
Re: Číňan - zloděj
sport4d píše:Mám na přítomné dotaz. Udělal jsem Hobbyking (hobbycity) objednávku, zaplatit a nedostal jsem baterie. V celkové hodnotě 2200,-Kč. Přišel mi balíček o váze 120 gramů a v něm jedno servo.
Proč si přebíral balíček o váze 120g??? Když si věděl, že to má vážit 900g
Držim palce.Drop
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
No ja neviem ale to že ťa chcú okradnúť je podľa mňa blbosť, tu na fóre je veľa užívateľov vrátane mňa ktorý objednávajú a zatiaľ som tu nezaregistroval že by tam pri nakupovaní niekoho okradli.
Poriadne si to pre istotu skontroluj ako si to vlastne objednal a či to bolo na sklade v čase keď si to objednával ale pravdepodobne si už na problém prišiel keď sa neozývaš.
Poriadne si to pre istotu skontroluj ako si to vlastne objednal a či to bolo na sklade v čase keď si to objednával ale pravdepodobne si už na problém prišiel keď sa neozývaš.
AUDINO píše:neni vam divne,ze sa tu akoze postazoval a uz je ticho?zeby nejaka nekala sutaz?hahahah
Asi se s bateriema loučím a přecházím na www.himodel.com nabo www.ehirobo.com.
Nebo ze by reklama
- Kenny McCormick