Číňan - zloděj

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
sport4d

Číňan - zloděj

#1 Příspěvek od sport4d »

Mám na přítomné dotaz. Udělal jsem Hobbyking (hobbycity) objednávku, zaplatit a nedostal jsem baterie. V celkové hodnotě 2200,-Kč. Přišel mi balíček o váze 120 gramů a v něm jedno servo.
Jsem docela na . . . . . . .. Zasílal jsem jim tam reklamaci. Číslo objednávky, fotografie balíčku, JEHO VÁHU. Aby bylo jasné, že měl vážit cca 900gramů a na papírech z celnice je 120gramů.
Nedostal jsem od nich žádnou odpověď. Již jsem jim tam zaslal cca 20 e-mailů. Táhne se to již cca dva měsíce. Asi se s bateriema loučím a přecházím na www.himodel.com nabo www.ehirobo.com.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JirkaA »

Zkus jejich live support chat (najdeš na stránce s kontakty), tam komunikují a fungují naprosto bez problémů. Určitě nebudou kvůli jedné baterce ztrácet dobré jméno.
OK2WY
holda29
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od holda29 »

Zkousel si online support? Balicek byl pri prebirani v poradku? Neposlali pouze to co bylo skladem a za zbytek penez ti dali store credit?
bender
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bender »

To ze by to nechteli resit se mi nezda a "neverim". Online support byl vzdy 100% a reseni problemu taky.

Spise jestli neco spatneho s tebou?
Drop

Re: Číňan - zloděj

#5 Příspěvek od Drop »

sport4d píše:Mám na přítomné dotaz. Udělal jsem Hobbyking (hobbycity) objednávku, zaplatit a nedostal jsem baterie. V celkové hodnotě 2200,-Kč. Přišel mi balíček o váze 120 gramů a v něm jedno servo.
Jsem docela na . . . . . . .. Zasílal jsem jim tam reklamaci. Číslo objednávky, fotografie balíčku, JEHO VÁHU. Aby bylo jasné, že měl vážit cca 900gramů a na papírech z celnice je 120gramů.
Nedostal jsem od nich žádnou odpověď. Již jsem jim tam zaslal cca 20 e-mailů. Táhne se to již cca dva měsíce. Asi se s bateriema loučím a přecházím na www.himodel.com nabo www.ehirobo.com.

Proč si přebíral balíček o váze 120g??? Když si věděl, že to má vážit 900g :!: To tě mohlo trochu trknout :idea: a balíček nepřebírat.Už to tu někdo na foru řešil, měl vykradenou zásilku a doma to zjistil a poté chtěl reklamovat.Asi bez úspěchu.

Držim palce.Drop
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Rici

#6 Příspěvek od Rici »

No nevím jestli by pomohlo balíček nepřebírat, když je to ze zahraničí. Ale v cizině (Taiwan, USA) nakupuji docela často a nikdy žádný problém, když zboží došlo, vrátili mi obratem odpovídající část peněz na účet. V hobbykingu jsem nakupoval 2x a bez problémů.
juice
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od juice »

Objednal som už z HC 250 zásielok a bez problemov
lietať môžeš, ale pristáť musíš ...
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Vladan »

S tím názvem tématu by jsi měl být opatrnější. 8O
Problém může být úplně někde jinde... :roll:
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Rici

#9 Příspěvek od Rici »

Také se mi ten nadpis nelíbí. A co na faktuře - byly tam ty baterky vůbec napsané, jako že jsou součástí zásilky?
maha007

#10 Příspěvek od maha007 »

taky mužou rozdělit obědnávku na dvě zásilky pokud není něco skladem a nepotvrdíš pouze kompletní zásilku odeslat
V4.5 COLIBRI PRO,Walkera CB100(Prodáno) Solo Pro 100 3G
HSP Flying Fish 2 Mazda RX-7 1/16
http:/
AUDINO

#11 Příspěvek od AUDINO »

neni vam divne,ze sa tu akoze postazoval a uz je ticho?zeby nejaka nekala sutaz?hahahah
ro.bo

#12 Příspěvek od ro.bo »

No ja neviem ale to že ťa chcú okradnúť je podľa mňa blbosť, tu na fóre je veľa užívateľov vrátane mňa ktorý objednávajú a zatiaľ som tu nezaregistroval že by tam pri nakupovaní niekoho okradli.
Poriadne si to pre istotu skontroluj ako si to vlastne objednal a či to bolo na sklade v čase keď si to objednával ale pravdepodobne si už na problém prišiel keď sa neozývaš.
bender
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od bender »

AUDINO píše:neni vam divne,ze sa tu akoze postazoval a uz je ticho?zeby nejaka nekala sutaz?hahahah

Asi se s bateriema loučím a přecházím na www.himodel.com nabo www.ehirobo.com.

Nebo ze by reklama :D
Kenny McCormick

#14 Příspěvek od Kenny McCormick »

Tiez si myslim ze HC za to nemoze. Ked to vykradli, a ty si to prebral, tak na 99% je to stratene...
maximal

#15 Příspěvek od maximal »

Objednaval som cez 70 objednavok a nikdy nebol ani najmensi problem.
Myslim, ze ani nevie co objednal a ci to bolo skladom. Dal velmi malo
informacii :(
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“