Tak co jste nasli pod stromeckem??

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lindbergh »

Nak: No jestli je ten nůž tak kvalitní jak vypadá, tak je nádhernej! Já jsem na nože trochu ujetej :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
holda29
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od holda29 »

Z poletave modelariny mSR s hromadou baterek a Turnigy Watt meter. Pak plno veci kolem, nejvetsi radost mi snad ale udelala F-22 od pritelkyne, po hooodne letech si zkusim udelat kita.
Chudak mSR je po vcerejsku uz pekne potlucenej, prekvapive porad visi na miste :)
kroxigor

#18 Příspěvek od kroxigor »

hlásim, že já nedostal z modelařiny jako každej rok nic, celej rok jsem zlobil žádný éro nerozflákal tak jsem nové nedostal už není kam dát.
No a naštěstí jsem nedostal ani ty bačkory či ponožky :)
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
j.e.n.i.k.82

#19 Příspěvek od j.e.n.i.k.82 »

Ja tam nasel Mentora od MPX, pidipylon F7F Tigercat, knizku o letadlech a od brachy kovovou sosku vyrobenou z kovoveho odpadu - matky srouby, draty atd. Vypada to super..
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od pkotatko »

to flyhawk

Jakej motor do Stearmana plánuješ. Mám tam OS 120AX a výkonově tak akorát. Těžiště vyšlo bez dovažování. Akorát baterky úplně dopředu a jenom jeden pilot.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
frantaletec
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od frantaletec »

Já jsem dostal K malé Cesně 480,kterou mám, větší sestru Cesnu 182 z HK,Tak se těším,až bude lepší počasí a půjdu ji vyzkoušet."Letu zdar :D :D :D ".
frantaletec
DAF
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DAF »

Ježich přinesl mého prvního vrťase Walkeru (jednorotor), no a civím na Vás přes nový comp 8) (ten je i pro rodinu) , samozřejmě ještě nějaké drobnosti. S tím vrťasem už jezdím po zemi :lol: , do vzduchu jsem ho ještě nedostal :cry: .
Hitec Aurora 9X
hanz

#23 Příspěvek od hanz »

No ja som našiel pod stromčekom vytúžený, krásny hlinikový kufor ( kufr,kufer,čemodan ) a v ňom DC wattmeter Pelikán. Teda okrem iného.
Ten ježíšek naozaj vie čo je treba :lol:
Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše potíže, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet . JAN WERICH
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#24 Příspěvek od rampa_mckvak »

Křídla z epp od lm-model a pak samý měkouše :lol: :lol: :lol:
Co neubrzdíš neukecáš.
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od fidzi »

Já jsem si nadělil Hiteca Auroru 8) Jinak sem dostal funcarvingové lyže :D
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Dejfak »

No já z RC nic :(
Potřeboval jsem věci na auto takže většina se utopila v autě.
+ oblečení klasika...
Takže příští měsíc si musím něco naJežit dodatečně :wink:
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
JK
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od JK »

Ja som mal Vianoce už pred mesiacom - Santa z TowerHobbies niekde "vyšťoural" Futabu T8FG s darčekom 100 USD v podobe zľavy, ktorá mala byť "in stock" začiatkom decembra :D . No a pod stromčekom som si našiel "už len" prijímač R6004FF do malého Compera... :D
T16SZ
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od ZIPP »

Tak mě Ježíšek nadělil 3x servo Hitec HS 225BB :D a jelikož jsem si zakoupil před 2 měsíci plánek na retrohistorický model větroně 531 - A z r. 1953 http://eshop.rcrevue.cz/index.php?page= ... t&Itemid=1
tak mi Ježíšek ještě k němu nadělil výřezy balzových a překližových dílů pro stavbu tohoto modelu. :wink:
http://www.reichard.cz/eshop/product_in ... ts_id=4268

Krom toho pod stromkem se povalovalo nějaké to oblečení a drogerie, ale to asi u každého :wink: ....když ty ženský mají z toho takovou radost, když nám to můžou dát :lol: :lol:
Dohromady jsme si nadělili LCD televizi SAMSUNG LE37B650, protože na tu naší 17 let starou telku se už nedalo koukat...člověk stárne a slepne tak se musela nahradit něčím s větší obrazovkou :lol: No a když už byla ta telka tak nám Ježíšek k tomu přiřadil i DVD přehrávač Ferguson D-890 HX..to proto aby televizi nebylo smutno :lol:
Pokusil jsem se ještě Ježíškovi lehce naznačit, že bych si přál plánek a výřezy namodelu Miss - A ( http://www.reichard.cz/eshop/product_in ... ts_id=4266 ), ale to již Ježíšek semnou přestal komunikovat s důrazným dodatkem, jestli jsem se nezbláznil a nepřeháním to!! :lol: :lol:
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
janvoz
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od janvoz »

Čekal jsem ponožky, ale nakonec tam byl PHOENIX RC simulator. :)
KARE

#30 Příspěvek od KARE »

A já tester kondenzatorů od M.Zajíce a pokažený trávicí zařízení které jsem vyléčil Plzní a Jagermeistrem. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“