AURORA versus FUTABA T8

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dawe
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Dawe »

Marek71 píše:Dawe:
Uvažoval si aj o tej Aurore ? Pokiaľ áno, čo ťa nakoniec presvedčilo ísť do tej T8FG ? Večší výber prijímačov, lepšie možnosti, niečo iné... ? Díky, uvažujem výhľadovo o podobnej triede vysielačky.

Cau asi nejvice kvalita a znacka. Kamos ma tu Futabu T7 a vim ze si chce koupit taky tu T8FG s Futabou je hrozne spokojenej. Prece jen Futaba dela i hodne drahy a kvalitni vysilace. Sice prijmace ma pekelne drahe, ale asi to ma svuj duvod. Ten FASST 2,4G se pouziva nejakou dobu a je uz proverenej, ta Aurora je moc nova a ten jeji system 2,4G zatim neni poradne proveren a tezko rict kdy se dostanou na trh dalsi prijmace, ale spatna vysilacka to taky urcite nebude. Ta T8FG bude pro me az moc dobra a spoustu funkci na ni nebudu pouzivat, ale casem ji snad vyuziji na maximum. Zatim Dawe
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Marek71 »

Dík za odpoveď. Predpokladám, že do pol roka bude s Aurorou dosť skúseností a snaď aj prijímače pribudnú, takže to bude vyrovnanejšie ako je to teraz :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
JK
Kontaktovat uživatele:

T8FG

#48 Příspěvek od JK »

Snáď na záver. Ak si chceš zlacniť nákup, kúp súpravu, prijímače Futaba od Tower Hobbies. Je to podstatne lacnejšie ako u nás. A to aj vrátane cla a DPH. Niečo som napísal tu - http://www.jkmodel-pt.estranky.cz/clank ... na-2_4-ghz . Ja som ju kupoval hlavne kvôli obrovi s benziňákom a súčasne aj preto, že sú aj malé a ľahké prijímače kompatibilné s vysielačom T8FG pre minimakety a parkflyery. Proste máš čo potrebuješ...
crazy nemo

#49 Příspěvek od crazy nemo »

pokud budeš kupovat na tower hobies tak si nech zasílat reklamní maily posílají tam další slevy, a pokud si budeš věci objednávat po balíčcích do 150$ tak je to bez DPH
lada

#50 Příspěvek od lada »

LV píše:
lada píše:Jenom malá připomínka, dotykový displej je u Futaby až skoro od 60 000,-, sice barevný, ale......... :D

Inak aj Fábia má 4 kolesá a aj Lamborgini. Ale za hrozné prachy... :roll:

Já vím futaba to není, nemá ani mp3 player :lol: :lol: :lol: :lol:
Vulcan72

#51 Příspěvek od Vulcan72 »

Takovy rozdil v ceně oproti Hitec přijímačům zas Futaba nemá tady je rozdíl jen 10$ u stejnýho 6-ti kanálu http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0093p?&C=LDK, takš směle do Futaby. Ja sem v neděli objednal T10CG z HongKongu takže jsem v očekávání... 8O
T-Rex 450 PRO + CopterX 450 SE V2
Futaba T10CG + Phoenix sim.
JCHonza
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od JCHonza »

Opakuju se, ale musim upozornit na to, ze Futabu, ktera neni od Robbe, vam v pripade nejaky zavady u nas vubec nevezmou na servis. Nebejt toho tak uz mam T10C doma, ale tohle me zrazuje.
"letící šíp neletí" (Zenon z Eleje) => letadlo neletí. No a co neletí, to nespadne. :-)
Tak HURÁ DO VZDUCHU!
Galerie: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=880
frontier
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od frontier »

Vulcan72 píše: Ja sem v neděli objednal T10CG z HongKongu takže jsem v očekávání... 8O

nevím jestli se to vyplatí...výjde tě pomalu stejně jako u nás ale budeš bez záruky a servisu.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Marek71 »

A koľko si ušetril nákupom v HK ? Kostka ju má napr. za 14.200 KČ. A druhá vec, prečo T10CG a nie T8FG ? Zaujíma ma, či to navýšenie v cene cca. 3.600 KČ stojí za to uprednostniť T10CG...

Vulcan72 píše:Takovy rozdil v ceně oproti Hitec přijímačům zas Futaba nemá tady je rozdíl jen 10$ u stejnýho 6-ti kanálu http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0093p?&C=LDK, takš směle do Futaby. Ja sem v neděli objednal T10CG z HongKongu takže jsem v očekávání... 8O
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
LV
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od LV »

[quote="Marek71"]A koľko si ušetril nákupom v HK ? Kostka ju má napr. za 14.200 KČ. A druhá vec, prečo T10CG a nie T8FG ? Zaujíma ma, či to navýšenie v cene cca. 3.600 KČ stojí za to uprednostniť T10CG...

Záleží od aplikácií. Na heli určite nie, na plošníky ano
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
JMalik

#56 Příspěvek od JMalik »

Marek71 píše:A koľko si ušetril nákupom v HK ? Kostka ju má napr. za 14.200 KČ. A druhá vec, prečo T10CG a nie T8FG ? Zaujíma ma, či to navýšenie v cene cca. 3.600 KČ stojí za to uprednostniť T10CG...

Je to odstupňované od toho základu, přes T8, T10, T12 (FX30) až po ty nejvyšší modely a cenové rozdíly až po úroveň T12 tomu odpovídají. U těch čtyřicítek si už nejsem moc jistý. Tam jsou nějaké možná zbytečnosti navíc, SW se podstatně nemění, má to obal jiných kvalit, ale cena prudce vzrostla.
Dost velké rozdíly jsou mezi T8,T10,T12, pokud to chceš používat pro velké větroně. Zase o tom ale už musíš něco vědět, jinak jenom podle manuálů se v tom budeš velmi těžce orientovat.
Vulcan72

#57 Příspěvek od Vulcan72 »

No protoze u T8FG jsem nevydejchal ten design i kdyz by mi funkcema stacila az az. To se zarukou u Futaby ktera neni od robbe jsem samozrejmne dlouho zvazoval, dyk se pro radio rozhoduju uz 2 mesice.
Tak sem se rozhod takhle a je to moje vjec. Vem si ze treba budu chtit radio JR Propo DSX9, tak ho u nas taky ofiko nekoupis. Tak gi nezbyde nez ho koupit z JP nebo z HK popr. z USA a je tady dost lidi co ho maj.
T-Rex 450 PRO + CopterX 450 SE V2
Futaba T10CG + Phoenix sim.
Míra 66

#58 Příspěvek od Míra 66 »

No Futaba je supr o tom nepochybuji,ale třeba příjímač 7-kanál je už o 30doláčů jinde než Hitec http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0093p?&C=LDM a to neberu ceny u nás kde se dostaneš přes 4.tisíce? http://www.hobbyeshop.cz/inshop/rc-vyba ... fasst.html A navíc je v základu u Aurory,že si na TX můžeš hlídat nabití RX accu.Což si myslím je dobré když máš větroně v termice a kroužíš si tam do nevidim.No můj názor.
JK
Kontaktovat uživatele:

T8FG

#59 Příspěvek od JK »

....nikomu nevnucujem, ale je dobrá..........
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od honzajs »

Vulcan72 píše:Tak sem se rozhod takhle a je to moje vjec. Vem si ze treba budu chtit radio JR Propo DSX9, tak ho u nas taky ofiko nekoupis. Tak gi nezbyde nez ho koupit z JP nebo z HK popr. z USA a je tady dost lidi co ho maj.

JR dováží Budweiser Hobbies, aspoň se tím chlubí, že je ofiko dovozce. Ale osobně si myslím, že to tahají přes GB, přes MacGregor, aspoň první kousky byly s tímto označením.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“