Heli HK-450 z HC
- Kenny McCormick
To gyro pouziva tuna dost ludi ale pod inou znackou
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20020
tak snad sa ozvu a napisu nieco o nom - inak tu mas postovne zdarma
S tou objednavkou je bezna doba 2 tyzdne, pokial si nemal niektore polozky v minuse, vtedy cakas kym naskladnia. Na Slovensko. Bezne 2-3 dni trva, kym to zbalia na HC, 2 dni kym odleti z HongKongu, 4 dni lieta kadetade, a 4 dni sa mota po slovenskej poste. Ak to stopnu colnici, a vyziadaju si podklady, tak dalsich 5 dni zdrzanie, pokial tam nejdem osobne.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20020
tak snad sa ozvu a napisu nieco o nom - inak tu mas postovne zdarma
S tou objednavkou je bezna doba 2 tyzdne, pokial si nemal niektore polozky v minuse, vtedy cakas kym naskladnia. Na Slovensko. Bezne 2-3 dni trva, kym to zbalia na HC, 2 dni kym odleti z HongKongu, 4 dni lieta kadetade, a 4 dni sa mota po slovenskej poste. Ak to stopnu colnici, a vyziadaju si podklady, tak dalsich 5 dni zdrzanie, pokial tam nejdem osobne.
Lukash píše:To co jsi objednával měli skladem? ... Je to dost dlouho. Já mám za sebou nějakých 14 objednávek, nejrychlejší byla přesně za týden doma, nejpomalejší to trvalo lehce přes dva týdny...
Jinak to gyro bych za ty prachy rozhodně vyzkoušel. Já mám telebee a možná ho nahradím tímhle.
Jasně, všechno skladem
Než začneš cokoliv štelovat tak je nutné abys měl všechny páky naprosto kolmo, použití subtrimu není u cykliky nic nežádoucího, na rozdíl od serva vrtulky. pokud bys nechal páky halabala a desku cykliky doladil do roviny táhly tak při pohybu kolektivem by ti vrťas utíkal někam nastranu, protože průběh výchylek by byl na každé straně cykliky jinačí.
nahoru může, dolů musí
Plastové kola ničím nemaž, akorát by se ti na ně nalepil prach a tím by se opotřebily a smykátko na vrtuce bude chtít hlavně očistit, mělo by tam být bronzové pouzdro na ocelové leštěné hřídelce a v tom případě v podstatě není třeba mazat jen udržovat v čistotě když tak jen lehce maziva a setřít hadříkem. Ten teflon bych třeba klidně použil jeho udržení na hřídeli je však diskutabilní, pokud tam ale bude nějaká mastnota tak to zas bude lepit bordel.
nahoru může, dolů musí
Tak jsem včera vrtulník poprvé proletěl,podařilo se mi i chvilku zaviset,mám ale ještě jeden problém.Pořád nějak nemůžu zmenšit výchylku serva vrtulky.Gyro mám Mystery (kopie GY 401)a mělo by to snad jít nastavit na gyru tím otočným ovladačem LIMIT v režimu normál.?Ať jím točím jak chci,tak mi to stejně dojíždí až do dorazů.Nebo to nastavit ve vysílačce?