Heli HK-450 z HC

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno

Co si o téhle heli myslíte?

Anketa končí za ned 15.02.2009 11:22

Nepovedený klon
2
13%
Jako vše ostatní,za málo peněz málo muziky
14
88%

Celkem hlasů: 16

Zpráva
Autor
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#1171 Příspěvek od Lukash »

Všimnul sis, že jsem psal o Blade MSR?
HynX
Kontaktovat uživatele:

#1172 Příspěvek od HynX »

Lukash píše:Všimnul sis, že jsem psal o Blade MSR?
sry, to som si v tuto neskoru vecernu hodinu nejak nevsimol :lol: ja ze hovoris o Blade 3D
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
Black
Kontaktovat uživatele:

#1173 Příspěvek od Black »

Kenny McCormick píše:
Black píše:
HynX píše:
Kenny McCormick píše:HynX tie stabilizitary su z laminatu, urcite pevnejsie ako hlinik z coptera. Dobra nahrada. Ale mne vyhovuju hlinikove, ohnu sa, narovnam.
diky, toto som potreboval pocut, bo koli tym org. plieskom z coptera mam "obrusene" listy vrtulky :?
Sorry.Jsem si blbě přečetl,že jsi se ptal na materiál stabilizátorů.Kenny McCormick píše že jsou z laminátu,ale není to pravda,protože v sadě s vrtulníkem jsou duralový.Ty laminátový jsem si přikoupil taky,protože jsem myslel,že mi příjdou ty plastový,který asi stojej za prd.

Nic v zlom Black, ale zase si zle cital.
Neviem ake stabilizatory su v kite, ale ty sam si dal odkaz na tie, co su v laminatovom prevedeni. K tym som sa vyjadril, niekto si ich tu uz pochvaloval.
No jo čoveče.Tak taky promiň :oops: Já se díval do balíčku právě na ty laminátový a jak jsem to dopsal,tak jsem si všiml,že ty s vrtulníkem jsou duralový.V tom sáčku jsem to hned nepoznal.
Black
Kontaktovat uživatele:

#1174 Příspěvek od Black »

George777 píše:Ahoj nevim jak to je , ale objednal jsem si kit HK 450 z Hobbycity za 29,9 dolaru a přislo mi tohle :)

http://www.hi-net.cz/maxbaro/Helina/HK_450.jpg
http://www.hi-net.cz/maxbaro/Helina/HK_4501.jpg
http://www.hi-net.cz/maxbaro/Helina/HK_4502.jpg
http://www.hi-net.cz/maxbaro/Helina/HK_4503.jpg

Je to celé z kovu žádná plastová rotorová hlava apod.
Byl jsem z toho překvapenej , že jsem si objednal ještě jeden na náhradni díly .... tak uvidím co dorazí jako další kousek :)
Taky jsem byl ,,nasranej",když mi včera dorazil místo plastu :D :D :D To by ti naši prodejci jen tak neprovedli :wink:
Jelikož už je kovová verse v nabídce,tak jestli jsi objednával plastovou,myslím,že ti taky plastová dorazí.
George777

#1175 Příspěvek od George777 »

Black píše:
George777 píše:Ahoj nevim jak to je , ale objednal jsem si kit HK 450 z Hobbycity za 29,9 dolaru a přislo mi tohle :)

http://www.hi-net.cz/maxbaro/Helina/HK_450.jpg
http://www.hi-net.cz/maxbaro/Helina/HK_4501.jpg
http://www.hi-net.cz/maxbaro/Helina/HK_4502.jpg
http://www.hi-net.cz/maxbaro/Helina/HK_4503.jpg

Je to celé z kovu žádná plastová rotorová hlava apod.
Byl jsem z toho překvapenej , že jsem si objednal ještě jeden na náhradni díly .... tak uvidím co dorazí jako další kousek :)
Taky jsem byl ,,nasranej",když mi včera dorazil místo plastu :D :D :D To by ti naši prodejci jen tak neprovedli :wink:
Jelikož už je kovová verse v nabídce,tak jestli jsi objednával plastovou,myslím,že ti taky plastová dorazí.

No na to jsem taky zvědavej :) když jsem to objednával tak tam ten HK450 MT v nabídce nebyl .... a ted mají skladem jen 450 MT tak uvidíme třeba se na mě usmějě znova štěstí . Nakonec můžu doma mít klasickou plastovou verzi HK 450 a k tomu updgrade na MT za stejnou cenu že :)
HK 450-Blade MSr-Fun Cub-Z37-Čmelák-Venom Crreper-Blade MQx-Quadcopter 450-DX8i mod 2-Phoenix
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#1176 Příspěvek od ËWRYBADY »

Tak já jsem teď objednal tu MT verzi.Tak snad mi nepošlou tu plastovou :lol: .Až to přijde tak na to dám ještě karbonový bočnice
Scorpiona motor,Blc 40A regl,HD1810 serva,LTG2100T gyro a půjde se testovat..Možná tam dám ještě nějaký díly z T-rexe,kdyby se mi něco nezdálo :D ...
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Black
Kontaktovat uživatele:

#1177 Příspěvek od Black »

ËWRYBADY píše:Tak já jsem teď objednal tu MT verzi.Tak snad mi nepošlou tu plastovou :lol: .Až to přijde tak na to dám ještě karbonový bočnice
Scorpiona motor,Blc 40A regl,HD1810 serva,LTG2100T gyro a půjde se testovat..Možná tam dám ještě nějaký díly z T-rexe,kdyby se mi něco nezdálo :D ...
Díval jsem se,že máš v RC galerii krásný fotečky s T-rex 450 SE V2.Když jseš už takhle vylítanej,tak bych tě poprosil o srovnávací testík T-rexe vs. HK-450MT.Samozřejmě až ti HK-450 dorazí a trochu s ním polítáš.
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#1178 Příspěvek od ËWRYBADY »

Jo klidně.Ale rovnou tam teda dám jiný listy atd..Já ho kupuju proto,že si z T-rexe a HKčka udělám jednu helinu..T-rex už má dost nalítáno,takže tam jsou už nějaký vůle..Takže co se mi bude zdát dobrý tak použiju z HK nebo T-rexe.
Futaba 8FG
Kenny McCormick

#1179 Příspěvek od Kenny McCormick »

Tak na to porovnanie sa tiez tesim.
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#1180 Příspěvek od ËWRYBADY »

Já tipuju že budou na tom dost podobně...Ale záleží jaká bude kvalita a jak dlouho to vydrží..
Futaba 8FG
OzZ23

#1181 Příspěvek od OzZ23 »

zajima me vas nazor na tuhkle helinu.... je srovnatelna s T-rexem, pasuji na to trex dily???? je tezke poskladat si heli..... jsem zacatecnik... mel jsem jen slozeny 4ch model a ted chcijit na 3d nejlepe s timhle modelem.. pokud jsou dobre zkusenosti...
Kenny McCormick

#1182 Příspěvek od Kenny McCormick »

:) :D :P :D :)
Black
Kontaktovat uživatele:

#1183 Příspěvek od Black »

OzZ23 píše:zajima me vas nazor na tuhkle helinu.... je srovnatelna s T-rexem, pasuji na to trex dily???? je tezke poskladat si heli..... jsem zacatecnik... mel jsem jen slozeny 4ch model a ted chcijit na 3d nejlepe s timhle modelem.. pokud jsou dobre zkusenosti...
Všechny odpovědi najdeš v tomto vlákně :wink:
OzZ23

#1184 Příspěvek od OzZ23 »

Black píše:
OzZ23 píše:zajima me vas nazor na tuhkle helinu.... je srovnatelna s T-rexem, pasuji na to trex dily???? je tezke poskladat si heli..... jsem zacatecnik... mel jsem jen slozeny 4ch model a ted chcijit na 3d nejlepe s timhle modelem.. pokud jsou dobre zkusenosti...

79 stranek se mi nechce louskat... nemohl by to nekdo shrnout???
Kalamita

#1185 Příspěvek od Kalamita »

OzZ23 píše:
Black píše:

79 stranek se mi nechce louskat... nemohl by to nekdo shrnout???

Můžu to shrnout?

Za těch pár stovek a při troše štěstí.......asi jo.

Eventuelně přijeď na sraz. Podle toho, kolik lidí a s čím se hlásí tam HK bude dost....
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“