Avenger píše:Tak aby to vydrželo a nedopadlo R88888_..__._..._____*
Tak snad se jen roztříští model a přijímač to přežije.
pepin píše:LV-nemužeš se pořád odvolávat na cenu svého modelu,mnohým by tvuj roční rozpočet do modelařinty nestačil ani na pokrytí nákladu za jednu slušnou večeři.no a pak jim právě nezbývá než létat s poletuchou
pilotek 1 píše:U nás v klube už všetci lietame len s 2.4 Duplex, 4ks akrobaty cca 2200mm na DL50 a elektro, 1kus F3A-elektro, 1kus M2 1850mm, spústa "malých modelov, nejaké haláky.
Skúsil som spočítať, koľko hodín sme mohli dokopy nalietať za rok- je to cca
800 štartov po cca 8min, takže asi 100 hodín v ľufte.
Nikto z nás NIKDY nezaznamenal ani najmenší problém so spojením, riadením. Takúto bilanciu sme pred Duplexom rozhodne nemali.
Som šťastný. že sme sa rozhodli pre Duplex
Keď som menil FC 28 za Futabu 9Z, tak som sa znovu rozhodol pre Dulex.
pilotek 1 píše:mám to všetko čítať? Načo. Napísal som len našu skúsenosť s používaním duplexu. Ak tomu však nerozumieš, môžem ti to nakresliť do súkromnej pošty.
pilotek 1 píše:jedinou slabinou 2.4 sú sami modelári. Padalo sa vždy a padať sa aj bude.
Aj ja som čo to rozmastil na PCM 35, chyba bola ako vždy, v "modelárovi"
Aj dospelé lietadla padajú--99% nehôd je "ľudský faktor". Či sa nám to páči, alebo nie.
pilotek 1 píše:Ja sa Laco isto nerozčuľujem.
Emo už má z tých HS-55 nervy. Čo si mu poslal za serva? My, s Emom Flashujeme jak hadi. Fakt super polietanie. Emo dokonca lieta s Flashom celú zostavu F3A .Mal by si vidieť![]()
Včera sme dali s akrobatmi pár štartov, zima jak sviňa ,ale keď sa musí, tak sa musí. Lietal som, až mi došiel benzín (v centrále) a vraj nelietam na benzín