Raptor titan 50,vše okolo tohoto modelu - pro začátečníky
to ako priemer merani....niekedy ukaze 80, niekedy 90...zalezi ako sa lieta a tak....
ale tych 100 neprekracuje ked meriam po pristáti
meriam laserovym...prilozim a ukaze kolko to ma
myslim ze lietam na bohato (ja furt nevim ako to mam nastavit tak si to necham vzdy niekomu nastavit a letiam tak ako to je) a palivo mam rapicon 20%
ale tych 100 neprekracuje ked meriam po pristáti
meriam laserovym...prilozim a ukaze kolko to ma
myslim ze lietam na bohato (ja furt nevim ako to mam nastavit tak si to necham vzdy niekomu nastavit a letiam tak ako to je) a palivo mam rapicon 20%
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
No nevim jestli neprekracuje 100 pokud meris po pristani.Z toho jsem se vylecil po rade pkotatka ktery mi poradil jiny teplomer.
Behem toho nez pristanes a dokazes rukou zastavit lupena,jses si jisty ze teplota 90 stupnu odpovida i kdyz je heli ve vzduchu?
Myslim ze ne.Pokud na to nekdy vzpomenu a budu mit pri sobe infra teplomer ktery uz neberu.Presvedcim te.
Behem toho nez pristanes a dokazes rukou zastavit lupena,jses si jisty ze teplota 90 stupnu odpovida i kdyz je heli ve vzduchu?
Myslim ze ne.Pokud na to nekdy vzpomenu a budu mit pri sobe infra teplomer ktery uz neberu.Presvedcim te.
Ano arda1 ma pravdu.Co se tyka teplomeru.Prave ze mam jeden takovy krasny od conrada a mohu rici jako orientacni meridlo ano ale nic presneho.
V navodu se pise ze uchylka je max 2 procenta z namerene hodnoty.No a mohu rici ze to tak neni.Merit se ma na vzdalenost takou vuci velikosti objektu.
V praxi je jedno jak velke to je ale zajimave je ze kdyz merim na vzdalenost cca 3cm anebo cca 3mm vysledek je rozdilny a to dosti radove ve stupnich.A proto jsem hledal alternativu kontaktniho mereni.A po doporuceni ze vim prd jaka je teplota pri zatizeni jsem dal na radu a koupil krasny maly palubni teplomer.Snad tady v tomto vlaknu je na nej i odkaz.
V navodu se pise ze uchylka je max 2 procenta z namerene hodnoty.No a mohu rici ze to tak neni.Merit se ma na vzdalenost takou vuci velikosti objektu.
V praxi je jedno jak velke to je ale zajimave je ze kdyz merim na vzdalenost cca 3cm anebo cca 3mm vysledek je rozdilny a to dosti radove ve stupnich.A proto jsem hledal alternativu kontaktniho mereni.A po doporuceni ze vim prd jaka je teplota pri zatizeni jsem dal na radu a koupil krasny maly palubni teplomer.Snad tady v tomto vlaknu je na nej i odkaz.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
To Sheep: Píšeš, že motor jde špatně seřídit a na volnoběžnou jehlu si nešahal. Nejspíše je problém právě tam. U RedLine jsem se několikrát setkal s tím, že se právě volnoběžná jehla vyšroubovala. Sama od sebe. To by odpovídalo bohatému volnoběhu. Aby to pak vůbec běželo máš hlavní jehlu utaženou a když motoru naložíš je chudej.
Co se týče paliva. Velmi znatelný rozdíl jsem pozoroval mezi 15% a 20%. Nárůst výkonu a nižší teplota. Rozdíl mezi 20% a 30% už zdaleka takový není. Nijak jsem to neměřil, ale je to můj ( a nejen můj ) subjektivní pocit.
Co se týče paliva. Velmi znatelný rozdíl jsem pozoroval mezi 15% a 20%. Nárůst výkonu a nižší teplota. Rozdíl mezi 20% a 30% už zdaleka takový není. Nijak jsem to neměřil, ale je to můj ( a nejen můj ) subjektivní pocit.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
No to je pravda ale co mi kdo rekne k tomu ze zavisim motor je pekne v zaberu neli skoro zahlcenej teplota ok a nekolikrat zapumpuju s kolektivem a po odlehceni motoru se jakoby motor vyplachne a zacne bezet podle sluchu pravidelneji ale zacne se roztacet az pretacet a teplota jde nahoru.To je nejaky nesmysl ne na zemi a ve visu ok do te doby nez stim zapumpuji.No nasel jsem kompromis a uvidim mam posledni lahev 15 nitra a pred tydnem prisla 20.Tak se uvidi.