Díky za link
Jestli je poštovné zdarma tak do toho jdu[/quote]
Ano, poštovné opravdu neplatíš!
Lukash píše:Já to vidím tak, že pokud jsou tam prostě stejně modeláři z celého okolí, tak ve finále nemáš koho rušit, pokud se domluvíte na kanálech. V tomhle případě chápal tu tvou lodičku jako hydroplán, co mu nějak nejde vzlétnout.
Jsem s Matem.
AM píše:Moralisti co vědí co se má a nemá dělat se najdou všude.
Všichni vědí , že v obci se autem jezdí max 50….
Politici taky vědí co slibují a proč je lidé volí a chovají se tak jak se chovají…
Všichni víme, že by se nemělo lhát a taky sem tam zalžeme.
Je toho spoustu co by se mělo, ale někdy se to děla trošku jinak….
Ja bych klidně sem tam s lodičkou na 35 jel,…stejně tak v obci taky nejedu pokaždé mín, než 50.
Nesmi se to…,ale pokud to nebudeš moc ventilovat , tak se to snese….,je to jen na tobě a máš svůj rozum
Ten nejmenovaný jsem já- ale napsal jsem že tím poruší zákon-a pokud to ostatním na modelářským svazu nevadí ,tak je to věc jeho svědomí-co taky k tomu napsat-pokud někdo chce udělat tak to udělá bez ohledu na to ,že mu to někdo zakazuje.mat100 píše:Je mi to jasné ale víme své - nejsem sám
Radil jsem se s jedním nejmenovaným a řekl že to zas takový prohřešek není .
Ještě se tě zeptám :
Kupoval by si rádio na 40 MHz kvůli jednomu dni ?(je přece spousta jiných věcí kam investovat)
arda1 píše:Ten nejmenovaný jsem já- ale napsal jsem že tím poruší zákon-a pokud to ostatním na modelářským svazu nevadí ,tak je to věc jeho svědomí-co taky k tomu napsat-pokud někdo chce udělat tak to udělá bez ohledu na to ,že mu to někdo zakazuje.mat100 píše:Je mi to jasné ale víme své - nejsem sám
Radil jsem se s jedním nejmenovaným a řekl že to zas takový prohřešek není .
Ještě se tě zeptám :
Kupoval by si rádio na 40 MHz kvůli jednomu dni ?(je přece spousta jiných věcí kam investovat)![]()
![]()
TERAZKY píše:Ešte k tým lacným kryštálom - tu je odkaz
http://www.r2hobbies.com/products.php?c ... 82d6440da2