Zitra zalet katana Martin Hubeny
- jiri.pechaty
Zitra zalet katana Martin Hubeny
Tak panove jen pro info zitra jde porve do vzduchu katana od martina hubeneho tak mi drzte palce
jinak vaha mi vysla 6,88kg i z dovazenim, udelal jsem kravinu ze smerovkove servo jsem nechal vzadu a proto musim dovazovat 300g, jo a nemam kuzel protoze po zaletu chci koupit majzlika 3list tak na to prijde teprve kuzel. Ta vaha je bez paliva a teziste pod zajistovacim sroubem. Jinak katka me vysla na rovnych 30000kc. Ja vym dalo by se usetrit ale po zkusenosti ze servama tower pro a pak power hd ktere necentrovaly mely vule jako blazen a nebyly vubec presne (chodily spis skokove nez plynule), jsem se neodvazil riskovat a jit s tim do vzduchu tak jsem obednal digitaly Hitec HS-5625MG akorad smerovka a plyn a sitic zustala cina. Baterky na prijmac 6V Sanyo SCE-1700mah a zapalovani 4,8V RAY LONG 2000mah. Motor DLE-55 kupovany u krilla. Jeste pro info kolik vam vysla vaha z prazdnou nadrzi a z vyvazenim.
- jiri.pechaty
Tak kdyz ti odejde smerovka tak to zkoro ani nepoznas jen kdyby se zaseklo ale i to se da. Na smerovce mam tower pro ale ne 996 ani 995 ale to silnejsi a to se zda celkem v pohode, a jeste pred namontovanim jsem ho cele rozebral a vycistil od cinu preletoval kabliky a zalil tavkou tak by melo drzet, nehlede na to ze je dost silne. No uvidime kazdopadne uz jsem nemel prachy a zima se blizi tak to chci alspon zalitnout.
jiri.pechaty píše:Tak kdyz ti odejde smerovka tak to zkoro ani nepoznas jen kdyby se zaseklo ale i to se da. Na smerovce mam tower pro ale ne 996 ani 995 ale to silnejsi a to se zda celkem v pohode, a jeste pred namontovanim jsem ho cele rozebral a vycistil od cinu preletoval kabliky a zalil tavkou tak by melo drzet, nehlede na to ze je dost silne. No uvidime kazdopadne uz jsem nemel prachy a zima se blizi tak to chci alspon zalitnout.
To je fakt vobec to nepoznas !!!
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zitra zalet katana Martin Hubeny
jiri.pechaty píše:Tak panove jen pro info zitra jde porve do vzduchu katana od martina hubeneho tak mi drzte palcejinak vaha mi vysla 6,88kg i z dovazenim, udelal jsem kravinu ze smerovkove servo jsem nechal vzadu a proto musim dovazovat 300g, jo a nemam kuzel protoze po zaletu chci koupit majzlika 3list tak na to prijde teprve kuzel. Ta vaha je bez paliva a teziste pod zajistovacim sroubem. Jinak katka me vysla na rovnych 30000kc. Ja vym dalo by se usetrit ale po zkusenosti ze servama tower pro a pak power hd ktere necentrovaly mely vule jako blazen a nebyly vubec presne (chodily spis skokove nez plynule), jsem se neodvazil riskovat a jit s tim do vzduchu tak jsem obednal digitaly Hitec HS-5625MG akorad smerovka a plyn a sitic zustala cina. Baterky na prijmac 6V Sanyo SCE-1700mah a zapalovani 4,8V RAY LONG 2000mah. Motor DLE-55 kupovany u krilla. Jeste pro info kolik vam vysla vaha z prazdnou nadrzi a z vyvazenim.
Ja mám letovku tesne pod 6300g aj s plnou nádržou
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Ahoj Laco.
Pokud létáš na električke 22x8, tak to je stejné jako by jsi létal DL 50. Na DLE 55 se doporučuje 23x8. Takže to takový rozdíl není.
Jen ta hmotnost je divná. Už jsem probrázdil pár fór, a ta Katana od M. Hubeného se tedy pohybuje od tvých 6300g až po 7 kilo. Ono srovnávat el. modely s benz. modely váhově je celkem sranda.
Celkem bych byl pro, aby někdo ty váha jaksi specifikoval. Někdy mám pocit, že je tu spousta sedmilhářů.
Co je to vlastně letovka? Rozdělit striktně mezi el. a benzíny a definovat. Potom si tu někdo honí triko(na fóru), ale skutečnost je jiná. Pokud to budou všichni dodržovat(?), potom je možné něco dedukovat. U houboletů je to dost vidět. Každý si tam dá co chce.
Pokud létáš na električke 22x8, tak to je stejné jako by jsi létal DL 50. Na DLE 55 se doporučuje 23x8. Takže to takový rozdíl není.
Jen ta hmotnost je divná. Už jsem probrázdil pár fór, a ta Katana od M. Hubeného se tedy pohybuje od tvých 6300g až po 7 kilo. Ono srovnávat el. modely s benz. modely váhově je celkem sranda.
Co je to vlastně letovka? Rozdělit striktně mezi el. a benzíny a definovat. Potom si tu někdo honí triko(na fóru), ale skutečnost je jiná. Pokud to budou všichni dodržovat(?), potom je možné něco dedukovat. U houboletů je to dost vidět. Každý si tam dá co chce.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
ME píše:Ahoj Laco.
Pokud létáš na električke 22x8, tak to je stejné jako by jsi létal DL 50. Na DLE 55 se doporučuje 23x8. Takže to takový rozdíl není.![]()
Jen ta hmotnost je divná. Už jsem probrázdil pár fór, a ta Katana od M. Hubeného se tedy pohybuje od tvých 6300g až po 7 kilo. Ono srovnávat el. modely s benz. modely váhově je celkem sranda.Celkem bych byl pro, aby někdo ty váha jaksi specifikoval. Někdy mám pocit, že je tu spousta sedmilhářů.
Mišo je pred záletom jeho Katany a tá bude mať ľahšie baterky, tak bude na +-5400g
Inak letovka - je letová hmotnosť a teda aj s palivom poprípade nabitými aku
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- LV
- Kontaktovat uživatele:
ME píše:Ahoj Laco.
Pokud létáš na električke 22x8, tak to je stejné jako by jsi létal DL 50. Na DLE 55 se doporučuje 23x8. Takže to takový rozdíl není.![]()
Je to trochu inak
Mne ten elektromotor točí s tou vrtuľou cca o 1000ot/min menej ako DL50
Moja elktrička je na úrovni 40ccm benzínu
No a to "o inom" som mal na mysli prechody motora, vybrácie, čistotu
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:Inak letovka - je letová hmotnosť a teda aj s palivom poprípade nabitými aku
To jsem si do nedávna myslel také. Tedy věřil tomu, co kdo napíše. Jenže skutečnost je asi jiná. U těch hub je to nejvíc vidět.
A ten Mišo to má proč tak lehké. Přece nemá skoro o 1kg lehčí baterky? To je skoro 70% váhy DLka.