stavebnice z HC

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
lesar

stavebnice z HC

#1 Příspěvek od lesar »

ahoj, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo nenakupoval na HC stavebnice letadel:) Brácha by měl zájem o toto CAP 232 60 size. diky moc za odpoved,martas.
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Já si z HC pořizoval jen menší houbolet, ten mi přišel v pohodě a bez jakéhokoliv poškození. U toho letadla CAP si ale nejsem jistý, jestli by to prošlo. Píšou u něho poznámku, že krabice s ním má větší rozměry, tak by se to mělo posílat jen přes EMS (drahé poštovné) a když jsem ho dal do košíku, tak v téhle váze mi to do ČR nabídlo jen leteckou poštu.

Je možné, že by přišlo i tou (už jsem někde viděl, že ikdyž bylo u letadla napsané použít EMS, tak to poslali v klidu letadlem), ale taky by se mohlo stát, že to zamítnou poslat.

Druhá věc je i ta, že poštovné by bylo skoro stejně tolik, co je vlastní cena toho letadla... S platinum účtem mám cenu za letadlo $79.99 a poštovné je $60.21.

Možná mají ostatní jinou zkušenost, ale já osobně bych to asi neriskoval.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
lesar

#3 Příspěvek od lesar »

jojo to vim ze ta cena je taka, prave mi jde o to postovne.... vcera sem tam psal a jeste neodpovedeli. sem se jen chtel zeptat jestli s tim tady nema nekdo zkušenosti!!! diky
kafr

#4 Příspěvek od kafr »

Poštovné si snadno zjistíš sám, když odklikneš na HC "Postage Table" a vybereš příslušnou zemi.
sramy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sramy »

Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
lesar

#6 Příspěvek od lesar »

tohle secko vim:) do toho nej limitu je to 1 gram, ale nekde sem cetl ze jim pak napalili misto 60 dolacu 100....

jde o toto letadlo:

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewitem.asp?idproduct=5190#
powder
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od powder »

Obávám se, že bez dotazu na HC podpoře se nic konkrétního nedozvíš.
Přímo u modelu uvádějí
NOTICE
Due to the size of the box, this plane can only be sent EMS express.
Orders made with Air Parcel may be rejected.

Tedy, že je balík rozměrný a lze ho poslat jen prostřednictvím EMS. AirParcel nebude akceptován.

A protože letadlo má uváděnou hmotnost balíku 5498g, tak ani nejtěžší nabízený EMS nestačí [EMS Express (CZECH Rp) 4000g - 4999g $128.91].
Proto dej dotaz na podporu HC ...

Pokud opravdu zasílají pouze EMS, odhadl bych poštovné na 150 dolarů.
lesar

#8 Příspěvek od lesar »

na HC sem psal a zatim porad nic:( tak nevim, ale dekuji, nejak dlouho jim ta odpoved trva:)
j.e.n.i.k.82

#9 Příspěvek od j.e.n.i.k.82 »

Vydrz.. Me odpovedeli druhy den, ale trva jim to i dele..
lesar

#10 Příspěvek od lesar »

psal sem tam prede vcirem a psal sem to na tuto emailovou adresu, tak snad je to spravne :)
cs@hobbyking.com
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od pikus 1 »

Na Rc bazaru tu stavebnici CAPa frajer prodával za 3.6 a jak to tak vypadá má jich náhodou zřejmě více :D nebo aspon bude vědět jak jí sem dostat
(do ĆR)

http://www.rcbazar.cz/prodam-rc-model/l ... 40s-i5430/
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
lesar

#12 Příspěvek od lesar »

ahoj, tak dnes mi napsali toto

Dear sir,

Thank you for your email.

You may order the ZH- CAP232- 60 at our website as the weight for this product is applicable to be sent to your country.

If you have other questions please do not hesitate contacting us again.
Best Regards,
Jee

ale nak to nechapu....

napisu tomu borcovi, ma to i na modelbazaru, jenze uz vidim jak mi odpovi!!!:) a nebo odpovi ale jestli rekne pravdu:)
peter hanuliak
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od peter hanuliak »

tak ak sa Vam podari zisti nejaky sposob, plz dajte mi vediet, o toho CAP-a by som mal taktiez zaujem.

Prispejem aj ja svojou kvapkou mudrosti (aj ked vo vysledku neuzitocnou)
HC ma aj svoj warehouse v nemecku a nemcom je rozosielany tovar z neho. Skuste si zmenit vasu adresu na nemecko a uvidite tu zmenu v postovnom (skusal som na malych veciach, ako motory a baterky), kedze mam sesternicu v nemecku, ze to naposielam ku nej. Avsak tento model CAP v nemecku nemaju a musi to ist priamo z Chiny.

Inak som objednaval model priamo u jedneho vyrobcu v Chine, postovne na slovensko 320USD, do nemecka 80 USD....a uz rok sa neviem k sesterke dopravit, aby som si vybral svoj medzisklad :-)

Treba zistit, kto to pre HC robi, mozno bude viac ochotnejsi :-)
Cessna 150(Guillows) 600mm, 2x Z-50 LS (Šad) 1000 mm, Alien (Svor) 1080, Basic 200 (Scorpio) 1450 mm,SuperChipmunk (Richmodel)1460mm, Arcus (Robbe) 1800 mm, RC Orion (J.Fara) 2300 mm, L-39 (LM), Z-50 LS 1600mm (Haikong)
Arx
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Arx »

Zdravím,
Včera jsem na HC objevil krásnou Gee Bee R2 a je bez poštovnýho!
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... EP_.25_ARF
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
peter hanuliak
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od peter hanuliak »

jj..geebee je shipping free, ale musis si nieco este k tomu kupit, stacia panty na kridelka, alebo nahradna vrtula? :-)

skusal som pozerat aj ine lietadla, lebo zrovna tento model mi moc nesedi, ale len toto ma vyhodu postovneho
Cessna 150(Guillows) 600mm, 2x Z-50 LS (Šad) 1000 mm, Alien (Svor) 1080, Basic 200 (Scorpio) 1450 mm,SuperChipmunk (Richmodel)1460mm, Arcus (Robbe) 1800 mm, RC Orion (J.Fara) 2300 mm, L-39 (LM), Z-50 LS 1600mm (Haikong)
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“