beam pro
- Kenny McCormick
Nevypadá to špatně. Zde je výrobce http://www.beamheliusa.com/
Přemýšlím o něm
dokonce jsem se na něj přímo informoval u Hořejšího. První dotaz byl na rex super combo - nevedou, ale doporučil Beam v plný palbě, recencze v RC modelech, celkem bych řekl hodně muziky za solidní cenu
viděl jsem ho naživo u J Zikmunda, a je to moc hezky zpracované, konstrukčně stejně řešeno jako rex, všechno precizně udělané. Klidně bych do něho šel, ale nejprv si zjisti dostupnost náhradních dílů. To je jediné čeho bych se bál.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
ND Beam Pro
Po zkušenostech s firmou Hořejší bych věřil tomu, že s ND na BEAMa u nich není žádný problém
Re: beam pro
Po létech jsem začal vážně nastavovat Beam E4 a zjisti jsem že ocasní trubka je vychýlena o 3.5° nahoru a také hnací hřídel o totéž dopředu. Co mám při nastavování jednotky FBL upřednostnit? Předpokládám že svislost Hnací osy(vodorovnost ocasní trubky). Zajímá mne ale i praktická stránka při létání v terénu kdy heli většinou není vodorovně při inicializaci jednotky. Má to zásadní nebo zanedbatelný vliv pro start a let? Díky za informace.
Trias píše:Po létech jsem začal vážně nastavovat Beam E4 a zjisti jsem že ocasní trubka je vychýlena o 3.5° nahoru a také hnací hřídel o totéž dopředu. Co mám při nastavování jednotky FBL upřednostnit? Předpokládám že svislost Hnací osy(vodorovnost ocasní trubky). Zajímá mne ale i praktická stránka při létání v terénu kdy heli většinou není vodorovně při inicializaci jednotky. Má to zásadní nebo zanedbatelný vliv pro start a let? Díky za informace.
Zvislost hlavneho hriadela je vychodisko vzdy. ... Pri inicializaci nemusi byt helina vodorovne, musi byt vtedy len v klude, bez hybania ..a mozes precitat aj to: viewtopic.php?f=109&t=85192
KDS 450 Q FBL _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)
Díky moc. Ta informace že musí být při inicializaci JEN v klidu to vysvětluje. A pak rychle do vzduchu.