Tower pro MG996
- jiri.pechaty
Tower pro MG996
Ahoj chlapy, chci se zeptat mám katanu od martina hubeného a už jsem ve fázi dokončování, jde mi o serva nejdřív jsem si koupil tower pro MG996 a ty jsem komplet rozebral a přepájel špatně napájené kablíky, očistil od cínu(kuličky co tam větnamci nechaly) a zalil tavkou kabely aby se neuklepaly, jenže co jsem pročítal tak jsem se dočetl že nejsou moc dobré a tak jsem radši koupil u kostky Power HD analog 1201MG, 9001MG osadil jsem je do letadla a snažil jsem se vyštelovat kormidla ale bez úspěchu, byly katastrofální špatné centrování zhruba 5mm a vúle tak 1cm ( podotíkám že tyto hodnoty byly naměřeny na kormidle samozřejmě že ne na servě). Takže šli okamžitě prič z letadla. Takže jsem tam zkusil dát MG 996 a ty se mi jevý úplně nádherně dobře centrují a vůle skoro žádná oproti Power HD. Jelikož jsem dal 2 tátovy tak mi zbyly jen 3kusy takže směrovka a výškovka, na křidélka kupuji digitál Hitec HS-5625. Jde mi o to že za další 3 serva od Hitec se mi nechce dávat 3700kč když MG996 se jeví dobře. A proto se ptám spadl někdo na tyhle serva MG996, nebo se mu zasekly v letadle (benzín), nebo přestalo fungovat???? Předem děkuji za odpověď . Jo a ještě když odejde servo na polovině výškovky dá se s tím přistát nebo je to nemožné (nemám s tím zkušenost tak proto se ptám) Pilotovat letadlo umím celkem dobře.