sky star hacker

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lemik

sky star hacker

#1 Příspěvek od lemik »

dobry den chtel bych se zeptat jestli by se tento model hodil na uceni. A kdyby jo mohl by mi nekdo napsat jaky motor regulator,baterky li-pol, serva budu potrebovat a ceny chtel bych neco levnejsiho je mi 15 let takze nemam extra hodne penez.rc soupravu mam je to zebra 4ch. dekuji vam za odpovedi. :oops:
odkaz na model http://www.hacker-model.com/cz/sky_star.html
Abu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Abu »

U nas na letisti s nim jeden kluk lita, tak snad sem napise zkusenosti. Podle me to lita hezky, stejne jako treba EasyStar. Mam pocit ze k tomu je dodavanej nejakej obyc. stejnosmernej motor na pylonu (da se jednoduse sundat a litat bez motoru treba na svahu). Kdybys tam chtel davat stridak, tak to chce zvolit nejakej na mensi vrtuli, vejde se tam tak max 6".
Vice snad napise kolega Honelix.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
lemik

#3 Příspěvek od lemik »

omlouvam se je tam motor 400 sprint asi stejnosmerny
Naposledy upravil(a) lemik dne ned 04.10.2009 15:03, celkem upraveno 1 x.
Surgical

#4 Příspěvek od Surgical »

Ano, na učení se ten model vysloveně hodí.
"Stavba" spočívá v zalepení ocasních ploch, zašroubování dvou 9g serv (já tam dával 2x HS-55), motor je stejnosměrný třídy 400, použil jsem regl Jeti-JES 20) a dvoučlánkem LiPo 1000-1100 mAh model byl prakticky vyvážen.
Letové vlastnosti pro začátečníka opravdu vhodné, letadlo umí letět samo a na směrovku i výškovku opravdu poslouchá. Opravitelnost obyčejným sekunďákem, materiál dost vydrží. Oproti populárnímu EasyStaru je projev víc větroňový, ale i s použitým pohonem, který je svými vlastnostni pro začátečníka dostatečný, se dá pěkně polítat, pochopitelně podmínkou je vyhovující počasí.
Samozřejmě, do silnějšího větru to není, ale svahovat se s ním za mírných podmínek dá taky dobře.
Já jsem ten svůj stavěl pro kámoše a jeho syna se zbylou setovou vysílačkou a přijímačem, jsou s ním po 20 samostatných letech každý naprosto spokojeni.....
Abu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Abu »

Vzpominam si, ze s original vrtuli ("jogurtovka" Gunther) to na 2xLipol melo celkem malo vykonu, trochu se to zlepsilo pouzitim vrtule APC 6x4E na normalnim sroubovacim unaseci MPjet. (ta jogurtovka jen nasazena na gumovem unaseci obcas upadla). To je jen takovy drobny tuning.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“