Letadlo pro začátečníka - výběr ze dvou

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jidole
Kontaktovat uživatele:

Letadlo pro začátečníka - výběr ze dvou

#1 Příspěvek od jidole »

Zdravím všechny nadšence,
Právě se rozhoduji jaké éro koupit synovi, chětlo by to něco hodného, ale zároveň i šikovného :)
Chtěl bych RTF i za cenu že RC souprava nebude úplná bomba...
Teď rozmýšlím nad těmito dvěma modely:
http://www.rc-modely-modylek.cz/Letadla/I-CAN-FLY/RC-model-letadlo-I-CAN-FLY-RTF.html nebo http://www.rc-modely-modylek.cz/Letadla/HAWKSKY/RC-model-letadla-HAWKSKY-RTF-stridavy-motor.html
Za ty peníze dostanu kompletní RC výbavu se stříd. motorem, regulátorem, nabíječku, baterku...

Který model doporučíte?
ydev

#2 Příspěvek od ydev »

Asi bych bral HAWKSKY. Ale nelibi se mi, jak machruji, ze je rychlejsi nez Easy Star. Prijde mi, ze pro zacatky je vhodne pomalejsi a hodne ero.

Jinak tlacny motor je chraneny lepe proti poskozeni.
Bellanca Decathlon 480(rozloženo na jednotlivé kuličky), ButterCup (zelený pluh na vzduch), Mustang P51 skoromaketa (opet zelena, pak obarvena, nakonec rozslapana), F18 Hornet (v popelnici), F15 epp, Mustang od Hackera
Libor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Libor »

Z těchto dvou nabízených k výběru to druhé. Jen bych rád upozornil, že tyto modely (vypadající prakticky stejně) nelítají stejně. Jejich letové vlastnosti a výkony bývají různé. Některé létají dobře, jiné hůře a jiné ještě hůře. Nejvíc vymakané to asi má Multiplex, ale zase to není za tři tisíce ...

(http://www.kolmanl.info/index.php?show=VL2_PRVNI_MODEL)
jidole
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jidole »

Díky za názory, takže zatím 2:0 za ten Hawksky. Ale zase na druhou stranu když se podívám na video jak lítá ten Icanfly tak mě to pořád nahlodává.... :?
arda1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od arda1 »

By mě zajímalo zda tam bude taky tak katastrofální elektronika jako v jiných china setech. :roll:
ICQ 638556901
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od djmikin »

jestli to musi byt z tech dvou tak hawsky
jidole
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jidole »

Tak jsem nakonec objednal ten Hawksky. Dneska by měl dorazit, tak uvidíme jak to bude vypadat. Dám pak vědět jak lítá.
jidole
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jidole »

Tak se musím pochlubit, letadlo přišlo, bylo tam vše potřebné (krom baterek).Vysílačka celkem obstojná, prostě funguje. Letadlo jsem vypustil, i když trochu foukalo, tak šlo vpohodě do vzduchu a po lehkém vytrimování lítá krásně. A kluk se může začít učit...
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“