Yoshi.CZ píše: Serva mají opačný chod ??? ... a nevyrábí se náhodou v číně všechny serva na světě ??? ... a myslíte někdo že mají v továrním nastavení obrácený chod ???
... neblbni mu hlavu
BTW ... serva mají určitě TEN správny chod ... chybička bude v zapojení .. hold to zapojil obráceně ... a nechodí mu ani správně cyklika ... popř. ten DIP REVERSE musí pomoct !!! jiná chyba v tom být nemůže ... měl jsem W4 a W68 ... měnil jsem serva všude ... a nikde nebyl problem s "obráceným chodem"
Až si někdy čuchneš k pořádnému servu tak to pochopíš.
Serva z některých Walker reagují na signál z přijímače obráceně. Toto tvrzení mi potvrdí i většina Wolfistů.
V případě, že to setové rádio neumožňuje otočit softwarově mix cykliky tak s tím nic neudělá. A nic na tom nezmění ani fakt, že si měl Wasp a bůh ví co ještě.
Ok chalani napadla ma jedna sialenost rozobrat vysielac a tam to prehodit kablami, mal som rozobrane to servo robbe a tam je to skoro nerealne, co poviete?
Obavam se ze si tim nepomuzes - udela reverz kanalu, ale ten umis i DIPem. Jenze ty pak potrebujes udelat reverz mixu aby Ti spravne chodil kolektiv.
Co delaj ty DIPy na pozici 6 a 8?
off píše:Obavam se ze si tim nepomuzes - udela reverz kanalu, ale ten umis i DIPem. Jenze ty pak potrebujes udelat reverz mixu aby Ti spravne chodil kolektiv. Co delaj ty DIPy na pozici 6 a 8?
No v případě, že myslel pouze přehodit smysl páčky na klonění tak by mu to pomoct mohlo.
arda1 píše:A změnily se ty výchylky na opačný -po přepnutí dipu? (reverz)
PRAVEZE TOTO MI SPRAVY UPLNU SOMARINU ze doska cikliky ide pri pridavani plinu smerom dole
Ti říkám abys zkusil po tom co náklon chodí ok přehodil mezi sebou konektory serv v přijímači-pak by to mělo chodit ok a v tvém případě chodila nahoru(u mě dolů-každá heli to má jinak)Alespoň mě to chodilo.
Takto to mam teraz, vizualne vsetko funguje som zvedavy co spravi zajtra letova skuska.
Prehodil som serva dole hlavou a prehodil som ich aj na primaci medzi sebou.
Sorry za zlu kvalitu ale je to z mobilu..
No s Heli jsem hodně v začátcích, ale podle toho obrázku, který jsi vložil bych se s ní do vzduchu nepouštěl, poloha táhel od serva na mě působí hodně nedůvěryhodně....minimálně průbeh výchylky bude hodně zajímavý....
On je tak má schválně-chodí mu opačně a zatím jsem se nedočetl zda mu jdou a nebo ne zreverzovat. Pak je problém s obráceným zvedáním cykliky ale to se dá obšlápnout prohozením pozic serv v RX(teda aspoň na mém Hornetovi to jelo-včera jsem to jen tak ze zvědavosti zkoušel.) Ovšem tohle co stvořil je děs a hrůza.
Yoshi.CZ píše: Serva mají opačný chod ??? ... a nevyrábí se náhodou v číně všechny serva na světě ??? ... a myslíte někdo že mají v továrním nastavení obrácený chod ???
... neblbni mu hlavu
BTW ... serva mají určitě TEN správny chod ... chybička bude v zapojení .. hold to zapojil obráceně ... a nechodí mu ani správně cyklika ... popř. ten DIP REVERSE musí pomoct !!! jiná chyba v tom být nemůže ... měl jsem W4 a W68 ... měnil jsem serva všude ... a nikde nebyl problem s "obráceným chodem"
Až si někdy čuchneš k pořádnému servu tak to pochopíš. Serva z některých Walker reagují na signál z přijímače obráceně. Toto tvrzení mi potvrdí i většina Wolfistů. V případě, že to setové rádio neumožňuje otočit softwarově mix cykliky tak s tím nic neudělá. A nic na tom nezmění ani fakt, že si měl Wasp a bůh ví co ještě.
o.k. CHTĚL jsem jenom říct, že jsem se s tím nesetkal ... a neměl jsem WASP 4 ... ale WALKERU 4 ... a WALKERU 68B abych to uvedl na přesnou míru !!! .... a setové rádio WALKERA (7ch) shodou okolností na frekvenci 35 samý potenciometr pár páček .. a hlavně DIP ... takže FAKT vím o čem hovořím !!! a ten REVERSE se nastavuje DIPem ... takže tam REVERSE je ...
P.s.: to že chodí některá serva obráceně ? s tím jsem se fakt nesetkal ... a že mi jich rukama pár prošlo ! vždycky byla chyba v zapojení nebo v programu Tx ... takže sorry pokud to není pravda