Nepůjde-pak musí přehodit serva v pozicích RX. Mrkající
Musí to jít u 35MHz verze-neříkej že ne-Když ti chodí klonění opačně jak ti chodí cyklika?
Bohužel to mu taky nepomůže. Serva které koupil mají opačný chod než ty origo Walkera. A rádio mu neumozňuje otočit smysl mixu cykliky. Jedině přepájet motor a potenciometr v servu nebo možná v případě, že má dostatečně dlouhá táhla namontovat ty serva opačně.
petrpetr Presne si to vystihol ale ked ich dam opacne nepojdu mi opacne zase pri pridavani plynu? dnes nom nad tym maturoval a spravilo to ze heli sa strasne sklanalo do zadu..
arda1 píše:Když je zreverzuješ a cyklika ti půjde opačně tak je prohoď v přijímači a vyzkoušej-mělo by to být ok.
V primaci to som skusal tiez neide to, zase sa zblbne len ciklika, zajtra este nieco vyskusam ale skuste mi aspon poradit ci sa daju kupit serva s opacnym signalom otacania a popripade ako sa oznacuju. alebo nejaku elektroniku si zhotovit, ja uz fakt neviem
Hele když to jde na mým aniž bych cokoli štěloval- krom reverzů serv na kanále 1a6 tak na tý valkýře to musí jít taky. Zreverzoval jsi těmi "čudlíky" ty serva? Co se týče serv-žádný "opačný" co vím se nedělají- ona každá slušná vysílačka si je nastaví jak potřebuješ. Nastavit reverz přímo na servech umí některý programovatelný digitály-jinak se musí servo rozdělat a přehodit kablíky k motoru a krajní od potenciometru a je to.
arda1 píše:Hele když to jde na mým aniž bych cokoli štěloval- krom reverzů serv na kanále 1a6 tak na tý valkýře to musí jít taky. Zreverzoval jsi těmi "čudlíky" ty serva?
Neviem ake cudliky myslis?
Ale hned rano sa s tym skusim pohrat a dam vedet.
A servo mam presne to cierne robbe s toho posledneho linku co si sem dal to cierne.
Chalani zatim dik za odpovede a ak vas este nieco napadne sup sem s tym.
No caute je to bez vysledne asi mi nezostava nic ine len prerobit tie serva dnes som to skusil poprehadzovat a aj dip prepinace 1 a 6 som prepinal ale nikam to nevedie asi sa zblaznim
Musí to jít u 35MHz verze-neříkej že ne-Když ti chodí klonění opačně jak ti chodí cyklika?
Bohužel to mu taky nepomůže. Serva které koupil mají opačný chod než ty origo Walkera. A rádio mu neumozňuje otočit smysl mixu cykliky. Jedině přepájet motor a potenciometr v servu nebo možná v případě, že má dostatečně dlouhá táhla namontovat ty serva opačně.
Serva mají opačný chod ??? ... a nevyrábí se náhodou v číně všechny serva na světě ??? ... a myslíte někdo že mají v továrním nastavení obrácený chod ???
... neblbni mu hlavu
BTW ... serva mají určitě TEN správny chod ... chybička bude v zapojení .. hold to zapojil obráceně ... a nechodí mu ani správně cyklika ... popř. ten DIP REVERSE musí pomoct !!! jiná chyba v tom být nemůže ... měl jsem W4 a W68 ... měnil jsem serva všude ... a nikde nebyl problem s "obráceným chodem"
Serva mají opačný chod ??? ... a nevyrábí se náhodou v číně všechny serva na světě ??? ... a myslíte někdo že mají v továrním nastavení obrácený chod ???
... neblbni mu hlavu
BTW ... serva mají určitě TEN správny chod ... chybička bude v zapojení .. hold to zapojil obráceně ... a nechodí mu ani správně cyklika ... popř. ten DIP REVERSE musí pomoct !!! jiná chyba v tom být nemůže ... měl jsem W4 a W68 ... měnil jsem serva všude ... a nikde nebyl problem s "obráceným chodem"
chlape zas az taky dilino niesom zapojenie som skusal vsetkymy moznimy sposobmi a precitaj si vsetky vlakna. a ten revers PROSTE NA MOJEJ zostave NEEXISTUJE
Yoshi.CZ píše:Serva mají opačný chod ??? ... a nevyrábí se náhodou v číně všechny serva na světě ??? ... a myslíte někdo že mají v továrním nastavení obrácený chod ???... neblbni mu hlavu BTW ... serva mají určitě TEN správny chod
Tím bych si fakt nebyl až tak úplně jistej, taky mám serva (pravda starší), co chodí opačně, než většina ostatních...