Dosť bolo tejto diskusie. Prostě a jednoduše: když řekne nabíječ inteligentní že stačí tak se neplašit a vyzkoušet pár cyklů a pak se plašit nebo reklamovat.
Můj názor se nemusí zhodovat s názory většiny uživatelů.
Rozdielne napatie clankov
volente píše:moje reakce na Vaše příspěvky bude nulová. Když jsem tady před časem psal jak nabíjím LiPo 20 let starým stabilizovaným zdrojem od JZD Březůvky tak jste se nasmívaly, Baterky jsem valchoval a hlídal a nabíjel v rakvičce. Opět posměch ohledně bezpečnosti. Za cenu kterou stoji dnes LiPo acu v této kapacitě na HC dnes neřeším počet cyklů pokud jsou nad 100 . Moje první LiPo byl ZIPPY 2s1800mAh který je dnes hodně zvalchovaný, ale zvenčí, stále jsem schopen do něj dostat 1450-1500mAh po 80 cyklech. Asi nějaký dobrý odďíl. A jinak nevím proč bych si měl koledovat o nějaký malér.
Já jsem Ti jenom hodně zkráceně napsal, že je vybíjíš do mrtě a to jim nedělá dobře.
tak pani vybil som tu baterku pripojenim na regulator turnigy s balancnym konektorom (regler sleduje napatie kazdeho clanku, mozno aj balancuje neviem)a malymi otackami pri cca 10A som baterku vybil na cca 20 % zbytkovej kapacity clanky mali po vybiti 3,68x-3,68y-3,68z. lisili sa v 3 tom desatinom mieste teda vyhovujuce nabil som ju cez balancer a clanky p nabiti maju 4,17-4,17-4,17 priebeh nabijania bol standartny a myslim ze zatial mozem konstatovat ze baterka je pouzitelna uvidime ako to bude po par cykloch alebo po nasledujucom jednom vybiti:)