BENZÍŇÁK 17ccm

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
JENDA01

BENZÍŇÁK 17ccm

#1 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
našlo by se 9 kaskadérů :D kteří by do toho šli se mnou. Minimální odběr 9 kousků . Pokud by to bylo za cc-100-120 Dolarů za kus tak není co řešit.
Přišli jsme v životě o víc. :lol:. Náhrada za 10ccm žavík s troškou 8) váhy navíc. Ale provoz za hubičku . Je to skok do neznáma :wink: ale proto tu modelařinu děláme, jinak by to byla nuda :lol: .
Obrázek

http://www.legoo.com/suppliers/52990/53 ... ingle.html

Obrázek

Takhle to vypadá komplet.

Jenda
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Peppy »

Keby ze to dam namiesto 15ccm tak to asi nebude ono co??
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
kf

#3 Příspěvek od kf »

Já bych do toho šel, za zkoušku to stojí, nezkoumal jsi, jak je to se zástavbou - jestli by se to místo tý desítky vešlo bez ňákýho zásadního párání éra ?
AR1
Kontaktovat uživatele:

Re: BENZÍŇÁK 17ccm

#4 Příspěvek od AR1 »

JENDA01 píše:Ahoj,
našlo by se 9 kaskadérů :D kteří by do toho šli se mnou. Minimální odběr 9 kousků .

Jenda

Stačí ti 8 kaskadérů. :lol:
http://ar1.rajce.idnes.cz/
mephisto
Kontaktovat uživatele:

Jenda 01

#5 Příspěvek od mephisto »

Stačí ich už iba sedem 8)
jarda_chabry
Kontaktovat uživatele:

RE

#6 Příspěvek od jarda_chabry »

Stačí už jen šest :-)
kf

#7 Příspěvek od kf »

Jestli umím počítat do desíti, tak s Jendou je nás 5 ( Jenda, já, ar1, mephisto a jarda-chabry ), minimální odběr 9 kusů, tak už stačej 4 lidi :) .
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RadimHnilica »

Kuciii.Neberte to ze bych Vas chtel od toho zrazovat ale krome toho ze je to trochu rarita tak takovy motor ma v tomto objemu mnohem mensi vykon je diky zapalovani a dalsim accu jen tezsi a modely na desitku jsou docela male na to aby mohli byt tezke.ano spotreba bude nizsi ale desitka si zas tolik nepapne.proste pokud tim chce nekdo nahradit zhavika ve stavajicim modelu nic si tim nepomuze.ale jak rikam pokud to nekdo chce proto ze se mu to libi tak proc ne
Radim
AR1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od AR1 »

kf píše:Jestli umím počítat do desíti, tak s Jendou je nás 5 ( Jenda, já, ar1, mephisto a jarda-chabry ), minimální odběr 9 kusů, tak už stačej 4 lidi :) .

Já nééé. Já mu jen opravil počty - když je potřeba vzít 9 kousků, nepotřebuje k sobě 9 lidí ale jen 8. Tak sorry. :lol:
http://ar1.rajce.idnes.cz/
grifon
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od grifon »

Kebyze ti nerobilo problem poslat to na slovensko, tak sa tiez hlasim
Icq 389-051-250
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Nakadah »

To ma hlavu dohromady s valcem? No fakt by to byla desna vaha navic, ctyri svorniky, podlozky a maticky :D Preji veselou dekarbonizaci.

A tak za 100$, to ujde. Nak
JENDA01

#12 Příspěvek od JENDA01 »

RadimHnilica píše:Kuciii.Neberte to ze bych Vas chtel od toho zrazovat ale krome toho ze je to trochu rarita tak takovy motor ma v tomto objemu mnohem mensi vykon je diky zapalovani a dalsim accu jen tezsi a modely na desitku jsou docela male na to aby mohli byt tezke.ano spotreba bude nizsi ale desitka si zas tolik nepapne.proste pokud tim chce nekdo nahradit zhavika ve stavajicim modelu nic si tim nepomuze.ale jak rikam pokud to nekdo chce proto ze se mu to libi tak proc ne

Ahoj Radime,
je mi jasný že to asi nenahradí nějakou vyladěnou 10ccm žavíka. Ale s tahem přibližně cc-3,5kg na eroplán zbývá cc-2kg na- drak- . To v případě
nějakého akrobata. Na modely typu CESSNA .PIPER apd. by se dalo jít o 1-1,5kg výše.Já to myslím jako motor pro radost kde by jsi ho mohl provozovat na palivo jak se říká s objemem nádrže velikosti- kapátka do očí-.Já když kalkuluji cenu paliva které- cpu- do žavíků a to mám motory právě do tý 10ccm obsahu tak mi vychází -jeden čundr do luftu-na 15- 20 kč (podle toho jestli dvoutakt nebo čtyřtakt) .U toho benzínu to vychází
při stejném letovém času (objem nádrže 100ccm) na 3kč :wink: :D

Jenda
Naposledy upravil(a) JENDA01 dne úte 22.09.2009 12:44, celkem upraveno 2 x.
kf

#13 Příspěvek od kf »

No nacpat to do 3 kilovýho akrobata na 10 motor to asi fakt né, spíš něco typu Piper pro pohodový lítání. Ale nějak jsem nevyčet, kolik to vlastně váží i se zapalováním a vejfukem - je tam informace o váze s karburátorem a pak s celou škatulí, možná se blbě koukám. Reálnej tah na vrtuli budem počítat tak lehce přes 3 kila, ale to hmotnostní porovnání bychom potřebovali. Jinak si myslím, že ho v něčem prohodím za 15 čtyřtakta ASP celkem v pohodě. Uvidíme - nekup to za ty prachy :lol: .
Jenda byl první, nechtěl jsem se opakovat :wink:
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od TERAZKY »

JENDA daj prosím vedieť datum uzávierky a možnosť preposlania do SR.
Dík moc.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
JENDA01

#15 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
kluci já dělám průzkum jestli by jsme se nějak nasešly. Chtělo by to někoho
kdo umí slušně komunikovat v ANGLIČTINĚ . To já bohužel nejsem. Že by AR-1 : :wink: ? ,jak to vidíš Aleši :D . Jinak samozdřejmě je možno mít k motoru spoustu výhrad. Ale já se na to dívám taky tak trošku z jiné
perspektivy. Je to motor v ceně lepšího 3-4 článku Li-Pol . Tak vo co go :lol: Co se týká té váhy tak se domývám alespoň jak jsem to pochopil
kompletní motor bez baterie zapalování.
Jenda
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“