Vertex 2

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ST
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od ST »

Hmotnost draku mi vyšla kompletně 240g , ale stejně nechápu jak to dovážím do těžiště, přijde mi to nějak těžký na ocas. Tak jsem z toho nějaký zmetený.... A to jsem chtěl dát co nejlehčí baterky, no asi budu rád za AAA .
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ikar
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od ikar »

To je nějaké divné. Většinou se lítají 2/3 AAA a vychází to akorát., nebo malinké závaží. Tedy nevím jak u Vertexe.
ST
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od ST »

Sehnal jsem lehkou balsu na VOP a SOP a zkusím udělat nové, ty Leošovy mi přijdou moc těžké. Směrovka ještě není zalepena, tak udělám novou a zvážím a pak uvidím so s VOP, která je už napevno. Takhle bych se asi lehko dostal někde ke 400g.
mIc

#34 Příspěvek od mIc »

Hlásím se do klubu. 8)
Dnes jsem ho úspěšně zaletěl.
Výškovku jsem udělal po svým, oddělávací, na 3mm plastový šrouby a místo destičky jsem to trošku vyztužil rovingem.

Mám tam 4x 350mAh NiMH, váha celkem 340g, při záletu jsem tam postupně nacpal 10g olova do špičky nebylo to úplně ono takže tipuji, že to skončí na 15g olova+ . Takže celkem nějakých 355g+-

P.S. Nemáte nějakej tip jak se dá vyrovnat směrovka, jde mi nahoře trošičku do vrtule.
WindLife.cz,
ikar
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od ikar »

ST píše:Sehnal jsem lehkou balsu na VOP a SOP a zkusím udělat nové, ty Leošovy mi přijdou moc těžké. Směrovka ještě není zalepena, tak udělám novou a zvážím a pak uvidím so s VOP, která je už napevno. Takhle bych se asi lehko dostal někde ke 400g.

Kolik má teda ta jeho VOP a SOP?
ST
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od ST »

Zatím jsem SOP nevážil, ale udělal novou z tý lehký balzy co jsem sehnal, je to výběrová do 100g. Zároveň jsem dostal školení jak to udělat aby se mi po potažení tkaninou nezkroutila SOP. Jelikož Leoš Svoboda dodal tý ktaniny ve stavebnici málo tak jsem to nedal poprvé po 45 st. a ještě to lepil napínacím lakem. Druhá SOP už byla s tkaninou 45 st. a lepená normálním lakem a je rovná jak pravítko. Co se týče váhy, vyšlo to úplně nastejno jako s tou původní od LS. Ale dal jsem tam tu novou. U mě ta stavba jde trochu stuha, nějak není moc času, ale snad to nějak přez víkend dám dohoromady. PLEASE !!! opravdu máte tak špatné zkušenosti s těma Vigorama , přemejšlím co teda dát do křídel HXT 900 ???? Dik .
ST
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od ST »

Zkus tu směrovku opatrně nahřát fénem a kroutit proti směru kroucení. Bacha ať ti nechytne lak. Opatrně ...
ikar
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od ikar »

ST:
Pořád tajíš tu váhu. Píšeš, že jsou stejně těžké, ale kolik to je?
ST
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od ST »

Je to jednoduché váhu nemám, a kámoš na celý den na F3J v Lanškrouně. Asi tak ... Vem to tak já přestal modelařit , maladej začal a všechno co jsem měl, i váhu vzal ďas, prostě věci jsou někde po kámoších a já má prd a msím si všechno znova poshánět... Sláva , už mám kompletní trup osazen lanovody a servama.
ikar
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od ikar »

Taky jsem žil dlouhou dobu bez váhy a dnes si to neumím představit. Pominu li to, že převažuji každou blbost, je dobré převážit křídla jestli jsou stejná a váha VOP s SOP je u káček taky hodně důležitá, protože od toho závísí docela dost zbytečné hmotnosti éra. každopádně těch 300 za digitální Hyundai nelituji.
ikar
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od ikar »

Toš to čučím. Takové uchycení serv jsem ještě neviděl a raději s tím neletěl. Při hodu to je odstředivka jako hrom a taková roztrimovaná výškovka ve 150km/h při odhodu je jistá smrt. Jinak chválím, že jsi dal směrovku namáhanou na tah dle doporučení. :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od arda1 »

To ST- ty serva jsou fakt hardcore-takhle bych si je nedovolil dát ani ve snu. :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
ST
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od ST »

A jako co je špatně ? Serva drží jako přibitá.
ST
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od ST »

Jo jo ještě jsem musel u směrovky dodělat přidržení lanovodu , prohýbal se potvora. Teď je to OK, ty serva jsou fakt hardcore a páčil jsem za ně a drží jako bejk. Ale OK beru všechny názory.
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“