CIAF 2009 Hradec Králové

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
Flozik
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Flozik »

V Pardubicich je vsechno lepsi jak v Mechove, viz lip otocena draha :D :D Troska zdravyho hecovani neuskodi, nic ve zlym kluci :) Vampire tam asi opravdu neni, ani Hercules a ani Casu sem nezahlid...

Lidi tam bylo celkem dost, ale hodne to bylo zpusobeny tim, ze sou vsechny stanky tak 10 metru od zabradli... to je podle me nepovedeny... Skoda, ze se do vzduchu nedostali Fascination, sou to nadherny UL letadla :-) V Roudnici se mi moc libili :) Pro me jsou vzdycky vrchol akrobaticky skupiny a to, co predvedli Breitlingy a navic na ceskejch letadlech, tak to byla proste nadhera :) Hlavne ten trik "Pac Man", u toho se mi tajil dech :) Ale i tak porad vzpominam na dobu Bielych Albatrosu :(
"Neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živý..."

http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1124
Karas
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Karas »

Tak dneska jsem byl na CIAFu já. Počasí bylo lepší než včera, ale Vampire tam opravdu nebyl. Nakonec jsem 300,- obětoval a myslím, že toho nelituji.Prohlédl jsem si AWACS E-3A. Ikdyž na focení ideální počasí nebylo tak pár fotek se mi podačilo, později je sem dám. Přijeli jsme tam kolem 10 hodiny a žádné kolony nebyly, ale na Awacs jsem museli chvilku čekat ve frontě. Byl jsem poprvé na CIAFu a myslím, že to bylo povedené. :wink:
zdekar

#48 Příspěvek od zdekar »

Škoda jen že nelétala letadla jako Harrier nebo Mirage 2000, ale jinak to bylo fajn. Eurofighter tentokrát ani neprolít, což je taky škoda, ten jsem chtěl vidět. Aspoň že ten Awacs se dal prohlídnout ze vnitř, pěkné výpočetní centrum :) To muzeum jsme ale už nestihli, snad někdy příště...
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
voza

#49 Příspěvek od voza »

Byl jsem i v neděli a to počasí již bylo v poho a taky spokojenost, jen mě trošku naprdlo že pořadaltelé jaksi zapomněli dodat že ještě budou chtít kilo za auto, v novinách psali ža za víkend tam bylo 50 tis lidí což docela ujde při ceně 300,- za lístek.
Ono toho zase naslibováno bylo více, jako každý rok, pamatuji že měl být i Delfínek, kromě už nepřítomných Vampira a Srbů, v průletu měl být Airbus a taky nebyl....
Jinak podle stránek CIAFu byla absolutně nej ukázka F 16 a s tím se ztotožňuji.....
Karas
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Karas »

jio

#51 Příspěvek od jio »

Hezké fotky, je vidět, že počasí bylo skutečně mnohem lepší.

Ty stánky blízko plochy mě taky štvaly, lidi si kvůli nim už tak šlapali po hlavách a bylo štestí :x , že bylo tak mizerné počasí. Jinak by tam nebylo k hnutí.

Ale náladu mi spravilo nejpěknější éro na CIAFu
Obrázek

Škoda, že kvůli větru neletělo (mělo podle programu letět 16:05 - 16:10).
Karas
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Karas »

jio píše:
Škoda, že kvůli větru neletělo (mělo podle programu letět 16:05 - 16:10).

V neděli letělo, sice jenom pár metrů ale snaha tam byla.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Vzduchoplavec »

JA tam byl take v nedeli a pocasi podle me super. Fotky mam, ale nejsou uiplne dle mych predstav, ael neco z toho bude. Chvilku potrva, nez to zpracuju.

Skoda,z e Mirage ani Harriery neletely, to mohlo byt take velmi zajimave. Kazdoapdne jsem si poradne uzil Grippeny. Breitlingove taky parada a suprovy byli i L-13 Blaniky Ocovskych Bacu.

Fascinationy letaly a i kdyz to bylo takove pomaloucku polehoucku, tak to bylo fain. Prijemne.

Nejvetsi slabinou byly ale vazne ty stanky tak blizko plochy. To byla naprosto zbytecna a nedomyslena kokotina. Naproti tomu bylo zajimave zpestreni vylezt si na nektery z "kopecku / hangaru" a podivat se trochu z nadhledu.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak par fotek zde - prvni fotka je pohled na plochu. Je tam videt cca hustota navstevniku + nestastne umistene stanky pres ktere nebylo ze zadnich pozic poradne videt:

http://foto.rcserver.cz
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Hoki »

Vzduchoplavec píše:Tak par fotek zde - prvni fotka je pohled na plochu. Je tam videt cca hustota navstevniku + nestastne umistene stanky pres ktere nebylo ze zadnich pozic poradne videt

A naše mašiny z Pardubic jsi taky fotil? Oni jsou to vlastně éra, která nikde jinde v republice už nelítaj. Myslím tím Z-142C/IF, Mi-2 a L-39C. 8)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Hoki: Covece, mam pocit, ze z toho, co pises jsem tam videl (a to si jeste nejsem jist) jen ty L-39C, ktere leteli hned pri uvodnim otviracim pruletu ve ctverici, ale to jsem teprve prijizdel a nemel jsem jeste vyndany fotak.

A Z-142 ani Mi-2 jsem tam nikde nevidel... :(
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Hoki »

Vzduchoplavec píše:A Z-142 ani Mi-2 jsem tam nikde nevidel... :(

To nevadí, oni tam nalítli o dost více. Startovali asi hoďku před L-39, ale nevím jestli je nechávali někde v prostoru na vyčkání a nebo rovnou pustili do H.K. 8)
Kovboj

#58 Příspěvek od Kovboj »

Konečně jsem se dokopal k tomu prohrabat asi 2 tisíce fotek co jsem za ty dva dny na CIAFu udělal a dal něco na web:

http://album.kadlikovi.cz/v/letadla/ciaf-2009/
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“