Adrenaline Rush - Stevens Aero
Lukash píše:Luzr: Sorry, jsem natvrdlej a slepej.
Ještě mi nesedí ten údaj o 40g na motor + regl, + baterie.
Co budeš dávat? Motor už vím, ten 2020 má 11g, nejlehčí použitelnej regl 6g, pak tedy zbývá na baterii 23g. Co to bude za baterku? Jen dvoučlánek? Ten můj tříčlánek váží 31g. Další už sehnat asi nejdou, tak jsem se rozhodl, že si spájím články sám. Nejlepčí by byly ty 240, ty ale teď taky nejsou. Takže 350tky. Když se mi to povede, tak by to mohlo mít do 30g.
2s 360mAh. Já to nesčítal, prostě jsem to hodil na váhu
Nevím jestli to bude stačit; ale static thrust s tím motorem by měl být cca 120g a rozhodně s tím letělo 150g ero.... (i když špatně, viz link na mrtvolu výše...).
Rajny píše:a mas to nejak nabarveny, me to totiz dela asi 47g, ale mam to celkem hodne barevny a k tomu jeste nejaky to lepidlo, zejtra zvazim vsechno co mam a prictu k tomu motor, regulator a baterku a uvidime jaka bude celkova vaha, ale urcite tezsi nez to tvoje, budu tam mit 43g baterku
Zatím ne a po těch zkušenostech to nejspíš nabarvím maximálně lihovkama...
IMO, moje mini-discus mrtvola má 150g proto že jsem křídlo nastříkal akrylátovým autosprejem...
Jo, abych nezapoměl, po Lukashově reportu o prasknutém křídle jsem přidal 1mm 12cm uhlíkovou trubku (již zahrnuto v těch 20g).
arda1 píše:Tak kdo mi naskenuje plánek chalani?
Proč si ho nestáhneš z internetu? Link jsem tu dával.
Jinak k úvaze, něco na podobné téma:
http://www.geocities.com/i96_les/
(letovka 350g -> to by neměl být problém
Luzr: Kam přijde ten další uhlík? Jinak, to křídlo se rozlomilo až po hvězdě v oranici. Ať jsem s tím ve vzduchu dělal cokoliv, drželo... A v tý oranici jsem navíc docela zdrsnil náběžku
Jinak, já budu rozhodně zkracovat kabely od všeho na minimum, vám bych to taky doporučil.
Arda1: už máš? Nebo mám skenovat?
Jinak, já budu rozhodně zkracovat kabely od všeho na minimum, vám bych to taky doporučil.
Arda1: už máš? Nebo mám skenovat?
Lukash píše:Luzr: Kam přijde ten další uhlík?
No mě přišlo že slabý místo je kolem těch děr na serva, tak jsem ho šoupnul kousek před to....
98% to je zbytečný, ale mám z toho lepší pocit...
Jinak jsem to slepil, namontoval motor, takže teď už jen ten příjmač....
Aktuální hmotnost bez serv, táhel a příjmače 78g....
Cítím že by to i mohlo letět