LV píše:Mlčeti zlato
Čteš co napsal JENDA01 na to, když reaguji na cora a píšu, že odběr cca100mA Duplexu se mi zdá v normě?
Eh škoda slov.
JMalik píše:LV píše:Mlčeti zlato
Čteš co napsal JENDA01 na to, když reaguji na cora a píšu, že odběr cca100mA Duplexu se mi zdá v normě?
Eh škoda slov.
LV píše:TG píše:Při čtení různých informací o přijímačích jsem někde u spektrumu narazil na informaci : přijímač s omezeným dosahem.
To stačilo k tomu, abych se dál spektrem nezabýval /nebudu si přece kupovat něco co neudrží spolehlivé spojení kvůli dosahu/.
Ďalší RADCA![]()
Mlčeti zlato
Jameson píše:Spektrum by som používal iba na hračky. Jeho výhodou je nízka cena, jednoduché ovládanie (Futaba by sa mohla učiť), ale čosi som teraz začul o nových sériach, nekompatibilných s pôvodnými. Tak pozor na to...
georg píše:Mám Duplex bez jediného problému. Akorát v lednu jak bylo stahování té vadné série, tak jsem musel taky posílat svůj modul. Byl doma myslim do 14 dní, před tím ani po tom jsem neměl problém. Ani jediný výpadek fakt paráda. Doporučuji všem, mám k tomu i MVario a super věcička. Včerejší termika byla fakt luxusní, super se s tim hledá.
Druhá vec proti ASSAN hovorí, že pri zapnutí si vyberie jeden alebo už dva kanály a tie má napevno. Jednoduché, ale keď niekto dolezie na letisko s 2g4 kamerou, zhodí ma. To radšej 40MHz FM, s tým som už roky nezažil ani len kopanec a o kanály sa dohadujeme, je to iné ako na 2g4 kde sa zapínajú veci bez opýtania.
siki píše:Ještě bych se vrátil k tomuto:Druhá vec proti ASSAN hovorí, že pri zapnutí si vyberie jeden alebo už dva kanály a tie má napevno. Jednoduché, ale keď niekto dolezie na letisko s 2g4 kamerou, zhodí ma. To radšej 40MHz FM, s tým som už roky nezažil ani len kopanec a o kanály sa dohadujeme, je to iné ako na 2g4 kde sa zapínajú veci bez opýtania.
Předem říkám, že na problematiku wifi nejsem odborník, ale mám takovou představu, že tohle nemůže vůbec vadit. Přenos dat u systému s FM a u 2,4GHz snad funguje úplně jinak, ne? Jistě, i wifi je rozdělena do určitých kanálů (tuším, že v ČR do 14), ale to snad neznamená, že v jednom kanálu nemůže pracovat více zařízení. Sice si "lezou do zelí", to však podle mě má vliv jen na snížení přenosové rychlosti a to u zařízení pro řízení modelu nebude zas až tak podstatné (předpokládám, že je potřeba bitová rychlost řádově kb/s). Je tady nějakej odborník, co by to dokázal osvětit?