Akce vs. diskuze

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
blacklight

Akce vs. diskuze

#1 Příspěvek od blacklight »

Proč jsou modelářské akce vždycky tak skvělé a modelářské forum plné takovýchto věcí které tu vidíme?

Jakto že večer sedí parta neznámých lidí u ohně a nikdo se nehádá?

Nikdy jsem nezažil akci na které by se lidi nějak hádali ,uráželi se nebo si dělali problémy.

Já osobně to vidím v několika věcech.

1.Anonymita- mohu se hádat , lidi poslat do prdele a někdy i dál a furt mi nikdo nic neudělá. Mám měnící se IP , nebo si ji změním takže vykopnutí nic neřeší. Taky mi nikdo nic neudělá protože neví kde bydlím.
Taky si osobně nedovolím rýpat do dvoumetrového namakaného chlapa.

2.Internetoví mudrlanti - nemusím mít letadlo a mohu psát na RCmanii , nemusím mít Fiata a mohu psát do Fiat clubu. Taky mohu neomezeně mudrlovat protože mě narozdíl od akce neviděl nikdo létat a neviděl co mám za modely.
Taky mohu kritizovat něčí práci bez ohledu na to co jsem dokázal já.

3.Šířka záběru - pokud někdo napíše něco dobrého nebo špatného na foru, vždycky se to dostane víc lidem. Zatímco na akci by musel moc křičet a nebo chodit a svou myšlenku postupně prosazovat u více lidí.

Co takhle jednat tak jakoby ten člověk stál naproti vám.

Sklaplo by hlavně těm co si vyskakují na dvoumetrové kolegy :-D a taky těm kteří by na akci přijeli s Xtwinem a šli by radit maketářům :-D
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
LV
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od LV »

Pretože na akciách sa stretávajú väčšinou modelári rovnako postihnutí a pri grile a vínečku (pive, slivovici a iných omamných látkach) sa akosi lepšie hľadá cesta a pochopenie aj k takým ľuďom s ktorými sa na fóre "pochytíš" :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Andy1pl
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Andy1pl »

Kamaradi, ja bych se priklonil k nadzoru - Internet = ANONYMITA !

Je to smutny, kdyz kdokoliv zalozy nejake vlakno, a pak se dvou nebo trech lidi hada mezi sebou, a pak se uz neresi vlakno ale osobni ucty, a ten to a ja ono, a ty jsi takovy, a ja to znam ...

Pokud jde o akce, srazy, atp. je rozhodne skvele posedet, predvest model, pokecat, posmat se , poslehnout jake se dela chyby - sami je nevidime :roll: , dat si neco dobreho, ... parada .... proste pojedu a nedelam z sebe chytreho , na netu muzu, vzdyt nikdo me nevidi, jmeno si vymyslim, adresa nekde na konci sveta .... to se pak debatuje a vytahuje

JSEM PRO FAIR JEDNANI NA TOMTO FORUM !
* * * * * Extra 300S SP-AMA ; Extra 300 SP-FAM * * * * *
www.helisport.cz
www.lmk-castkovice.cz
mat100

#4 Příspěvek od mat100 »

Bohužel máte všichni pravdu :!: :!: :!:

Internet = anonymita = spousta lží,vytahování se a urážek
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

Re: Akce vs. diskuze

#5 Příspěvek od RadimHnilica »

blacklight píše:Proč jsou modelářské akce vždycky tak skvělé a modelářské forum plné takovýchto věcí které tu vidíme?

Jakto že večer sedí parta neznámých lidí u ohně a nikdo se nehádá?

Nikdy jsem nezažil akci na které by se lidi nějak hádali ,uráželi se nebo si dělali problémy.

Já osobně to vidím v několika věcech.

1.Anonymita- mohu se hádat , lidi poslat do prdele a někdy i dál a furt mi nikdo nic neudělá. Mám měnící se IP , nebo si ji změním takže vykopnutí nic neřeší. Taky mi nikdo nic neudělá protože neví kde bydlím.
Taky si osobně nedovolím rýpat do dvoumetrového namakaného chlapa.

2.Internetoví mudrlanti - nemusím mít letadlo a mohu psát na RCmanii , nemusím mít Fiata a mohu psát do Fiat clubu. Taky mohu neomezeně mudrlovat protože mě narozdíl od akce neviděl nikdo létat a neviděl co mám za modely.
Taky mohu kritizovat něčí práci bez ohledu na to co jsem dokázal já.

3.Šířka záběru - pokud někdo napíše něco dobrého nebo špatného na foru, vždycky se to dostane víc lidem. Zatímco na akci by musel moc křičet a nebo chodit a svou myšlenku postupně prosazovat u více lidí.

Co takhle jednat tak jakoby ten člověk stál naproti vám.

Sklaplo by hlavně těm co si vyskakují na dvoumetrové kolegy :-D a taky těm kteří by na akci přijeli s Xtwinem a šli by radit maketářům :-D
objezdim rocne dost akci a jen male procento lidi diskutuje na forech.a ty nejvetsi mudrlanty vetsinou na sletu neuvidis -nemaji co ukazat!
Radim
j.e.n.i.k.82

#6 Příspěvek od j.e.n.i.k.82 »

blacklighte bavi te moc zakladat temata, ve kterych se primo, ci neprimo, otiras o ardu1? proc to delas? neznam ani jeho, ani tebe, ale on ma alespon snahu nekomu pomoci (netvrdim, ze v kazdem prispevku), kdezto ty mi prijdes jako mladsi bracha gituny..

ale je skoda, ze ti opravdovi znalci se vyskytuji jen na akcich a ne obcas i v diskuzi :)
LV
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od LV »

j.e.n.i.k.82 píše:blacklighte bavi te moc zakladat temata, ve kterych se primo, ci neprimo, otiras o ardu1? proc to delas? neznam ani jeho, ani tebe, ale on ma alespon snahu nekomu pomoci (netvrdim, ze v kazdem prispevku), kdezto ty mi prijdes jako mladsi bracha gituny..

ale je skoda, ze ti opravdovi znalci se vyskytuji jen na akcich a ne obcas i v diskuzi :)

Netvrdím že Blacklight oplýva vysokým vekom, ale prirovnávať ho k mladšiemu bratovi zrovna Kolinu (gitunu) je zábavné :lol:
www.elektromodely.sk
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RadimHnilica »

Tohle tema nema ani malilinkato nic spolecneho s ardou!tak do toho netahej ani ardu ani gitunu!
Radim
LV
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od LV »

RadimHnilica píše:Tohle tema nema ani malilinkato nic spolecneho s ardou!tak do toho netahej ani ardu ani gitunu!

Myslím, že má. :roll:
www.elektromodely.sk
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RadimHnilica »

Ano ma a taky s mnoho dalsimi ale zatahovat sem ty dva znamena ze zas budu mit praci s mazanim nebo zamykanim.jejich jmena zde nepadla dokud zase nekdo nechtel v dobre vire ochranovat ardu
Radim
JMalik

#11 Příspěvek od JMalik »

Ten kdo tohle vlákno založil, chtě pokračovat v debatě těch vláken , která moderátoři ( admin ) zařízli.
Já zastávám názor, že pokud někdo vyslintne názor ve vlákně, kde se řeší technický problém , měl by si za tím stát. Pokud se přesvědčí o nepravdivosti svých tvrzení, měl by to přiznat. Pokud je diskuse v OSTATNÍ,SMETIŠTĚ, stačí řídit jenom,aby se to nezvrhlo do vulgárností.
Osobně si myslím, že rozhodně nejsem nerv. Tady se pokusím napadat ty, co slintají lži.
blacklight

#12 Příspěvek od blacklight »

j.e.n.i.k.82 píše:blacklighte bavi te moc zakladat temata, ve kterych se primo, ci neprimo, otiras o ardu1? proc to delas? neznam ani jeho, ani tebe, ale on ma alespon snahu nekomu pomoci (netvrdim, ze v kazdem prispevku), kdezto ty mi prijdes jako mladsi bracha gituny..

Ty asi špatně čteš. Já se zastavuji nad tím co se na tom foru děje. Na akci se mi to nikdy nestalo že by se někdo tak hádal. Tak se vzpamatuj :wink:
blacklight

#13 Příspěvek od blacklight »

JMalik píše:Ten kdo tohle vlákno založil, chtě pokračovat v debatě těch vláken , která moderátoři ( admin ) zařízli.
Já zastávám názor, že pokud někdo vyslintne názor ve vlákně, kde se řeší technický problém , měl by si za tím stát. Pokud se přesvědčí o nepravdivosti svých tvrzení, měl by to přiznat. Pokud je diskuse v OSTATNÍ,SMETIŠTĚ, stačí řídit jenom,aby se to nezvrhlo do vulgárností.
Osobně si myslím, že rozhodně nejsem nerv. Tady se pokusím napadat ty, co slintají lži.

Vy si snad pícháte někteří ne? Já se teď zastavuju nad úplně jinou věcí.
Všechna fora jsou plná sraček , ale na srazu se lidi chovají úplně jinak.
Čím to tak asi je??

A to nemusí být Rcmania , to je třeba i Fiatclub atd.
JMalik

#14 Příspěvek od JMalik »

blacklight,
nebude to tím, že tam se pije především pivo a tady se diskutují problémy ?
blacklight

#15 Příspěvek od blacklight »

Víte co je na lidech z akcí super - pomůžou si.
Cokoliv se stane tak vždycky přijdou pomoct lidi s nářadím ,lepidlem , nebo se třeba jen zeptat jak to vypadá a jestli to poletí.

Taky když se potkají lidi na akcích tak se pozdraví ,podají si ruce nebo na sebe kývnou. Večer není problém sedět a pokecat s úplně cizíma lidma.

Nikdo se tam nehádá , nikdo si neháže klacky pod nohy. A je úplně normální že se baví piloti krásných velkých maket s lidma co třeba začínají. Snaží se navzájem si pomoct a poradit.
(zakrnuje i piloty konkurenčních válek :-D )

Vím že několik lidí z tohoto fora taky jezdí na akce. A myslím že se snažili založit toto forum z podobného důvodu - pokecat ,pomoct , poradit , vyhodnotit.

Kdo nikdy nebyl na akci - doporučuji to zkusit. Pak se nedivím lidem kteří něco ví a umí že sem nenapíšou.
Zamčeno

Zpět na „Ostatní“