a hs-55 su porovnatelne s htx900 ? lebo na HC nesu hitec...
a ked nemaju skladom baterku, za aku dobu to dostanu? lebo sa mi moc nechce cakat kvoli chybajucej baterke...
mrsairus píše:Lieta niekto este so setovym radiom?
Luky-plane píše:Pro M@rtin :
1) Lepší je u podvozku udělat trošku rozbíhavost než naopak.
2) Jestli máš ještě původní podvozek s bačkorkami, tak si myslím, že vazelína nebyla ideálním řešením. Kolečka totiž nedrží v kovovém uložení jak se zdá, ale pouze na plastových kolících, které jsou součástí bačkorek. Vazelína tento materiál určitě naruší a navíc se na ní bude chytat prach. Vytvořená "brusná pasta" dokončí dílo zkázy docela.
lorinka píše:m@artin -> Easy Cub od Multiplexu jestli se nepletu tak má ovládán jen motor, směrovku a výškovku. Na to pozor. Jestli jsi létal jen s Cessnou která má i křidélka tak zřejmě nebudeš spokojen s dalším modelem bez nich. Zkoušel jsem létat s Cessnou několikrát bez křidélek a není to ono i když je fakt, že Cessna má směrovku málo účinnou.
Dostal jsem k narozkám nového Pipera od Pelikána (také jsem chtěl ostruhu, ale když jsem kupoval Cessnu tak byl jen Piper na 27MHz navíc ještě bez křidélek....) jestli počkáš tak 14dní tak bych dal info jak létá. Dnes to bylo jen 1min20s a protože jsem měl problémy se signálem tak jsem to raději po prvním přistání zabalil. Ale zakopávání při přistání na origo podvozek se s ním nevyřeší. Narozdíl od Cessny má opravdu hodně těžký čumák takže na něj bude jistě přepadat i s tímto podvozkem.
cassiopeus píše:Není jeden z důvodů, proč má cessna tendenci se při startu z podvozku naklánět, že přední kolo je uloženo asimetricky (aspoň se mi to tak zdálo při montáži motorové přepážky).
cassiopeus píše:Není jeden z důvodů, proč má cessna tendenci se při startu z podvozku naklánět, že přední kolo je uloženo asimetricky (aspoň se mi to tak zdálo při montáži motorové přepážky).
sigi123 píše:Ahoj,sleduji toto vlákno téměř od začátku a rozhodl jsem se také přispět.Hned po zaletu jsem provedl několik úprav.Vyrobil jsem z hliníkového plechu tl. 1.2 mm nové lože motoru.Křídlo jsem narovnal tak že koncové oblouky ležely na stole,shora nařízl a vlepil uhlík o průměru 3 mm.Z drátu tl. 2.5 mm jsem naohýbal nový podvozek a prisrouboval primo na motorovou přepážku.Na maketovost jsem nekoukal/jako někteří tady/protoze cessna má daleko i do polomakety,šlo mi o funkčnost.Serva v křídlech jsem vyměnil za typ Eco 08,motor jsem dal od megy Mig 2836 Turbo,má přebytek výkonu.Cessna létá velmi dobře,s mým upraveným křídlem létá dobře na zádech a umí i náznak nožového letu.Video na :http://www.stream.cz/?search_text=sigi123&a=search&type=report&type2=all&x=34&y=10