Abu píše:No, ale zase se treba hned nerozpadne rotor nebo loziska....
Skôr mi to všetko drahé zahraničné v poslednej dobe pripadá ako predaj poštového holuba - kúpiš, a on sa poštou hneď vráti domov... E.T. phone home.
m2 píše:Znacka motora je nepodstatna. Uplne ine som myslel. Z 2m+ vetrona urobis hotlinera a naopak, 2m hotlinera prerobis na slusneho vetrona. To mam odskusane. Ale z mensieho mi to takto dajako nefunguje !! - bud je z toho vetron alebo je to pylonak. Hotliner mi z toho nikdy nevysiel...
m2 píše: Ale z mensieho mi to takto dajako nefunguje !! - bud je z toho vetron alebo je to pylonak.
Abu píše:m2 píše: Ale z mensieho mi to takto dajako nefunguje !! - bud je z toho vetron alebo je to pylonak.
A o tom prave zacinam uvazovat. Teda prozacatek urcite ne skutecne F5D, ale treba takovej Escape od Bacinskyho, Megu nebo nejakou kopii s kv lehce pres 3000....
Abu píše:Presne tak, spis 4.5x4.5.
Ale pak mi to doslo, oni myslej 200 majli, tzn 320km/h![]()
m2 píše:tks píše:Existuje možnost to urychlit i jiná, než je Neu s převodovkou?
Pre začiatok, skús letieť vodorovne...![]()
Inak Feigao+Feigao, setup z Rohe-ho Optimy. Taktiež 9,82V je PRÍŠERNE MÁLO. Už len baterky, čo by podržali 11,5V, by urobili zázrak.
tks píše:Lítat vodorovně jsme už zkoušel - tedy Tvým stylem, který jsem okoukal na LamaCupu. A musím říct, že to je hezká zábava.