Telink

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Taylor

Telink

#1 Příspěvek od Taylor »

Ahoj, dneska jsem se pokousel najit Telink na praze 5 (Prusikova 11), ale nic tam nebylo, ani zvonek jsem nenasel. Jsem uplne slepy nebo se prestehovali? Na web strankach jsem nenasel telefon, jen e-mail a na mail mi jeste neodpovedeli.

Pavel
Kubik777

#2 Příspěvek od Kubik777 »

Ahoj jestli si dobre pamatuju tak v ulici prusikova maji jen sidlo a nic vic. Provozovna je jinde ale ted si nemuzu vzpomenout kde. Jestli si vzpomenu nebo najdu telefon tak ti dam vedet...
jardacek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jardacek »

Kubik777 píše:Ahoj jestli si dobre pamatuju tak v ulici prusikova maji jen sidlo a nic vic. Provozovna je jinde ale ted si nemuzu vzpomenout kde. Jestli si vzpomenu nebo najdu telefon tak ti dam vedet...
Jsou v arealu pražských služeb u sazky pod Jarovem
Taylor

#4 Příspěvek od Taylor »

jardacek píše:
Kubik777 píše:Ahoj jestli si dobre pamatuju tak v ulici prusikova maji jen sidlo a nic vic. Provozovna je jinde ale ted si nemuzu vzpomenout kde. Jestli si vzpomenu nebo najdu telefon tak ti dam vedet...
Jsou v arealu pražských služeb u sazky pod Jarovem

Diky, vcera jsem tam byl. Opravdu to moc nemaj zarizeny na osobni odber, ale nastesti me to co jsem chtel prodali.

Pavel
dagx
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od dagx »

Jaké máte zkušenosti s nakupováním přes net u TELINK?Objednal jsem si u nich pár věcí(ještě jsem nikdy přes net nic neobjednával.Tohle bylo poprvé) a zrovna smúla mají dovolenou.Napsali to mejlem.Bude objednávka vyřízená potom nebo mám poslat novou?jen aby to zas nepřišlo dvakrát.
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Kubik777

#6 Příspěvek od Kubik777 »

konkretni zkusenost nemam. Ale logicky bych rekl ze se jen obednavka pozdrzi a vyridi ji, az dorazi z dovolene.
kroxigor

#7 Příspěvek od kroxigor »

Zatím jsem u Telinku objednával 2x vždy mailem po předchozí domluvě. Doma to bylo dobírkou druhej den :)
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Lazariny
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lazariny »

Objednával jsem taky myslím 2x a vždy vše v pořádku,Hlavně p.Řešátko vždy ochotně komunikuje a snaží se poradit.
Dá se to u nich vyzvednout v tom areálu pr.služeb ale myslím že je dobré se na to předem domluvit.
Každopádně myslím že jsou teď na dovolené..
=M@trix!=
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od =M@trix!= »

objednával jsem u nich minulý týden pár věcí. objednávka ve středu - asi za půl hodiny mejl, že odesílají zítra a v pátek jsem to měl doma na stole ...
Milan "=M@trix!=" ŽejdlíkSpektrum DX6iTRex450SEv2, HK450, TORO900, P-51D(Mašík) SkyLady AC
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od happy_cz »

Telink si u me taky splhnul, musim potvrdit, ze nejen rychlost, ale i kvalita dodavky byly na vytecnou, prijemne prekvapeni.
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
wisiwig

#11 Příspěvek od wisiwig »

Já si byl v telinku osobně pro Toro 900, p. Řešátko je opravdu ochotný - bez ironie. Než jsem to v tom areálu pod Sazkou našel, tak mi to chvilku dalo. Je to výrobna, ne prodejna, ale alespoň jsem viděl , jak výroba probíhá.
toxer

#12 Příspěvek od toxer »

já v Telinku nakupuji dost často tak 1x za tyden urcite a vzdy v pohode chodim bez ohlaseni ale pro cloveka ktery nevi kde se prodejna presne nachazi to asi neni uplne nejvhodnejsi
Vědci zjistili ze čmelák podle aerodynamických zákonů nemůže létat. Ale čmelák to neví a proto létá.
ps: asi máme hodně společného
Beep
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Beep »

Také mám jen pozitivní skušenost, p. Řešátko je v pohodě člověk a ochotný.
Dobré je tam zavolat a domluvit se, telefony mají na stránkách.
Dostal jsem i radu - do serv Align pasují převody Savox a dá se ušetřit 1/4 ceny, tomu říkám nakupování u odborníka a ne aby do mně někdo něco cpal. Prostě spokojenost :)
R-2

#14 Příspěvek od R-2 »

U Telinku zakoupeno Toro 900 a EasyStar i vysílač Spektrum = vše jeden den objednáno, druhý dodáno. Poprosil jsem o osobní odběr = nebyl problém, vše připraveno OK. Pan Řešátko mi i poradil jak se stavbou (jsem naprostý začátečník), u Tora i možnost přivést model na kontrolu a pomoc s nastavením vysílače a na ES předvedl konverzní sadu na křidélka... Sakra, takhle kdyby to fungovalo vždycky, když jsi jdu něco někam koupit.

Takže za mě má Telink palec nahoru 8) a doporučuju.

Ahoj všem letcům tady a mějte se prima :P
kroxigor

Re: Telink

#15 Příspěvek od kroxigor »

Nevíte někdo co se stalo s modely od Telinku?
V nabídce je už jen Toro900 bez potisku zbytek zmiznul.
Všude jen samé kvákvádrokoptéry :(
http://www.telink.eu/cz-kategorie_166-0-letadla.html
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“