Lahvička na kapky do očí.
Lahvička na kapky do očí.
Na mojehobby se baví odávkování tužidla u CHS1200(ne že bych je používal-mám daleko lepší epoxy)--viz: Na pryskyřici samozřejmě stříkačka 20 ccm, na tvrdidlo malá nádobka z bílého silonu na kapky do očí (za 3,- Kč v každé lékárně). Je to dobře uzavřené a je tam zrovna i kapátko ... !!! -něco takovýho sháním dlouho,ale u nás v lékárně na mě koukali jako na zjevení a vytáhli pouze bralenky. Tohle by mělo být s takovým úplně tenoučkým koncem-mám něco podobnýho přímo od kapek do očí co měla máti-to bylo ale od léku z krabičky(od firmy).Volně jsem na to nikde nenarazil. 
ICQ 638556901
miho píše:Jenom poznámka: epoxy 1200 není vůbec špatné epoxy lepidlo na lepení (ne k laminování). Já na odměřování tužidla používám klasickou plastovou lahvičku od kapek a k naprosté spokojenosti. Je pravda, že dávkování nebude úplně ideální, ale já s tím neměl nikdy problémy.
Paní z lékárny mi vysvětlila, že díky vlastnostem kapaliny bude kapka vždy stejná, ať to kapu kteroukoliv lahvičkou.... asi má pravdu, žádný problém s lepením nenastal i když jsem v nouzi použil i korkovou zátku s prostrčenou hadičkou na palivo, kapky padaly jedna jako druhá a lepidla v kelímku bylo vždy stejně...
Jinak samože proti Chs1200 nic nemám a je pořád lepší než některý epoxydy co se dostanou koupit(především ty rychleji tvrdnoucí).A taky je k dostání defakto všude v malém a pro modeláře tedy vyhovujícím balení a za dobrou cenu.
Jinak chlapi nemohli byjste se optat v lékárně zda něco takovýho jako ta lahvička existuje?(cena je cca 3kačky) to nikoho nezabije a hodí se to vždy na cokoli. Díky předem ARDA1 
ICQ 638556901
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
Zkus kouknout sem...jestli je to něco jak jsi myslel. Ale kdo to koupit...??? Taky znám jen bralenky.
V jednom starém časopise byl návod na poměrové váhy na CHS1200.
Není to sice kapátko,ale fungovat by to mohlo.
Není to sice kapátko,ale fungovat by to mohlo.