Easycopter V6 - podivná odezva při zatáčení

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
P.C.

#16 Příspěvek od P.C. »

No zrovna jsem ho nesetril a moc odpocinout jsem ho nenechaval :)
Kterej typ motoru pujde do XS metalu ?
Tenhle: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=32654
nebo tenhle: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=37227
?
Predpokladam ze ten drazsi... :(
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#17 Příspěvek od rampa_mckvak »

crysman píše:
rampa_mckvak píše:Čokoládu sežer a dej tam dvojky konektory.
Necháváš ty motory odpočinout? Je dobrý vždy po lítání počkat 15-20 min. Pokud lítáš bez přestávek mezi baterkama, tak motorky odcházej. Motory se dají koupit všude kde prodávaj zboží od Pelikána.
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?asios=1&sec=list&storage=203&orderdir=0&showS=0&page=0&pageby=all

Já je nechával odpočinout vzorně už od začátku, a stejně už to nedává ten vrtulník. Ještě tedy nevím, či je to baterkama, nebo motorama, musím je doma píchnout na měřák, ten snad něco ukáže (resp. něco ukáže určitě, ale snad z toho budu taky chytřejší)

Jak tak koukám na ty ceny, sada motorů 200 cosi, sada táhel 200 cosi .. tyo, nevím jestli ho nenechám prostě polomrtvého ve skříni, a nekoupím zrovna toho FSpirita. Mám takový dojem, že oprava a udržování tohoto mě přijde na moc peněz :( Něco na tom bude, že malý vrtulník za malé peníze chce moc peněz na údržbu a opravy, lebo se tam furt něco kazí..

Motorky do V6 stojí od 500 do 600. Záleží kde je koupíš. I já je už měnil i řídící jednotku. Pak ocas. A listů nepočítaje. Teď budu muset vyměnit cykliku. Hold jsou to drahý hračky se kterýma se dá jen občas proletět a nějaký blbnutí jim nesedí.
Co neubrzdíš neukecáš.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#18 Příspěvek od rampa_mckvak »

P.C. píše:No zrovna jsem ho nesetril a moc odpocinout jsem ho nenechaval :)
Kterej typ motoru pujde do XS metalu ?
Tenhle: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=32654
nebo tenhle: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=37227
?
Predpokladam ze ten drazsi... :(

Řekl bych, že ty dražší. Ale bude lepší, když si to přečteš přímo na motorku. Měly by to být 130 - asi jako na V6.
Co neubrzdíš neukecáš.
P.C.

#19 Příspěvek od P.C. »

Zajimavy ze 130 pisou na tech levnejsich, otazka je, zda ilustracni foto odpovida realite...
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od AdamProg »

rampa_mckvak píše:...Teď budu muset vyměnit cykliku. Hold jsou to drahý hračky se kterýma se dá jen občas proletět a nějaký blbnutí jim nesedí.

Jestli chces muzu ti desku cykliky prodat. Mam ted tri, puvodni plastovou(ktera je rozbita), tak sem koupil kovovou, ale pak sem koupil celej upgrade set kde je druha kovova cyklika. Takze mi jedna nova kovova cyklika pul roku lezi v supliku, jako nahradni :-D.
Sniper
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Sniper »

Ahoj! stalo se mi to samé, zkoušel jsem všechno ale teď až jsem na to přišel, je to opotřebovanej potenciometr ve vysílačce, je sedřená ta dotyková ploška. :wink:
Space scooter
Safari cr (easy copter v6 od scorpia)
mini-z Overland
mini buggy 1:16 na spalovak
X-twin Acrobat, X-twin sport
P.C.

#22 Příspěvek od P.C. »

A mas nejaky reseni ?
Sniper
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Sniper »

mam, buď servis a nebo ho vyměnit, da se normalně koupit, snad, zatim jsem ho neschaněl, zitra se po něm pujdu podivat a dam vědět, nebo pokuď to maš v zaruce tak to reklamuj a nebo to mužeš dat do servisu a tam ti to opravěj, ale za kolik to radši nechci vědět. :?
Space scooter
Safari cr (easy copter v6 od scorpia)
mini-z Overland
mini buggy 1:16 na spalovak
X-twin Acrobat, X-twin sport
P.C.

#24 Příspěvek od P.C. »

No vymenim motory, konektory a uvidim...
P.C.

#25 Příspěvek od P.C. »

Tak jsem investoval do nových motorů, kabiny, vyměnil jsem konektory ale je to furt stejně na houno... Mám to v záruce, ale do tý vysílačky jsem lez kvůli přepnutí na mód 2, tak nevim jestli mi to vezmou... Má někdo zkušenost s reklamací vysílače kvůli potenciometru? Díky.
helllo

#26 Příspěvek od helllo »

zdar me to dela taky, dneska jsem vymenil konektory za zlaty, tak uvidim. po par minutach letu nemuzu vubec otocit doprava, ani trimy nepomuzou....zacina me to sr..
helllo

#27 Příspěvek od helllo »

jo tak goldy nepomohly, furt se toci jak ho... pod splavem dal, otocit doprava proste nejde. jeste jsem ted zjistil, ze jsem si odpalil novej akumulator pri pajeni-zkratoval jsem ho pri sundavani toho malyho konektoru. to jsem ale sikula. muzu ho vyhodit.
cekam az se nabije druhy aku a mezitim jsem pridal zisk gyra a pridal vychyleni serv, tak jsem zvedavej :-)

...ale vidim to tak, ze ho spis rozdupu!
helllo

#28 Příspěvek od helllo »

to P.C.

ja ted volal do pelikana a udajne muze tohle delat svihla ridici jednotka...uvidim jak dopadnu, asi to k nim poslu na servis
mat100

#29 Příspěvek od mat100 »

jsem taky vlastníkem easy copter v6 a mám stejné problémy je to holt šrot ale za 3000 dost drahej šrot !!!
helllo

#30 Příspěvek od helllo »

tak mi volali ze servisu, ze mam pripaleny motor a proto nema vykon a vrtas se zacina tocit. dneska pro nej jedu, tak jsem zvedavej
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“