AXN Floater-Jet (hobbycity.com)
Jakou polohu teziste doporucujete aby to bylo extra hodne (pilot bude prcek, akku 2S), navod o tezisti velmi taktne mlci. Vim ze +-1/3 kridla ale raci bych rovnou sel do nejake presnejsi hodnoty pac musim dovazovat olovem
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Presne jak pise 4401. Uz jsem to tu ve vlakne psal...
Na doporuceni Nakadaha jsem vymenil baterie Li-pol 2S 2200mAh za 3S 2200mAh. A rozdil je neuveritelny. Dnes jsem lital s kolegou z prace, ktery ma Li-pol 2S 2200mAh a letal stejne rychle na plny plyn jako ja kdyz jsem mel plyn ve 3/4. Proti vetru mel problemy a ja jsem vitr skoro ani necitil.
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
no ja som dnes prvy krat letel...
na 2S teda vydrzim este poriadne dlho, pe mna je prilis rychle aj to...
polovica pristani boli take stredne pady, cumak uz mam obity riadne. ale zial podarilo sa mi pri jednom pade nastiepit zadne kridlo, a potom sa mi ta nastiepena cast niekde stratila, takze mi v zadu chyba asi 4x4cm2 plochy
co by sa s tym dalo robit?
na 2S teda vydrzim este poriadne dlho, pe mna je prilis rychle aj to...
polovica pristani boli take stredne pady, cumak uz mam obity riadne. ale zial podarilo sa mi pri jednom pade nastiepit zadne kridlo, a potom sa mi ta nastiepena cast niekde stratila, takze mi v zadu chyba asi 4x4cm2 plochy
co by sa s tym dalo robit?
Zkus si to vyrobit, udělej rovný řez a z opačné nepoškozené strany si udělej šablonu, chybějící část pak "naroubuj".
Třeba kouskem depronu nebo jeho imitací, někdo tu zmiňoval i tácky , na které se dává maso v supermarketu
Profil si pak dobrousíš, jde to dobře.
A kdyby si nic nesehnal, pošli mi adresu v SZ a já ti nějaký matroš pošlu.
Třeba kouskem depronu nebo jeho imitací, někdo tu zmiňoval i tácky , na které se dává maso v supermarketu
Profil si pak dobrousíš, jde to dobře.
A kdyby si nic nesehnal, pošli mi adresu v SZ a já ti nějaký matroš pošlu.
floater
Začal som lietať 14.6.2009, model-floater som kúpil od známeho mal predtým asi 5 letov, ako nový + lipo 3C 1300 mA, poradili mi kúpiť rádio Spektrum DXi6 no a začal som ......
1. let havaria
2. let pomohli modelári dostat hore - akože som to riadil alebo floater mna
3. let plným plynom do zeme po krídle
stale som si mýlil strany ked model letel oproti
lietadlo polepené,lieta ako nové len tak nevizerá - kryt kabíni som urobil z PET flaše
krídelká a výškovku som prelepil páskou , nalomení predok trupu som vo vnútri zalepil epoxidom a prekličkou od začiatku kabíny po servá...
potom som dva dni strávil na simulátore, teraz v stredu už to bolo výborné - radost malého decka....
Odporúčam myslím že som zvolil dobrý model na začiatok a čo ma najviac teší začal lietať aj môj 15- ročný syn a asi mu to aj lepšie lieta.
Ked budú nahradné krídla a trup hned objednávam...
1. let havaria
2. let pomohli modelári dostat hore - akože som to riadil alebo floater mna
3. let plným plynom do zeme po krídle
stale som si mýlil strany ked model letel oproti
lietadlo polepené,lieta ako nové len tak nevizerá - kryt kabíni som urobil z PET flaše
krídelká a výškovku som prelepil páskou , nalomení predok trupu som vo vnútri zalepil epoxidom a prekličkou od začiatku kabíny po servá...
potom som dva dni strávil na simulátore, teraz v stredu už to bolo výborné - radost malého decka....
Odporúčam myslím že som zvolil dobrý model na začiatok a čo ma najviac teší začal lietať aj môj 15- ročný syn a asi mu to aj lepšie lieta.
Ked budú nahradné krídla a trup hned objednávam...
AXN Floater-Jet
Takže posielam Vám prvé foto a zážitky s Floaterom..
Baterky 1300mAh,3C pri lete s plynom vydržia 12 minút, ale keď sa lieta ako s vetroňom nie je problém ostať hore aj 20 - a viac minút. teraz sa učím pristávať takže robím na jednu bat. aj 5 skokov po 5až7- minút(kým sa trafím na zem).
Kamarát lieta s Easy star a trošku sme ich porovnávali, ale on nemá krídelká. Rozdieli sú minimálne mňa ako začiatočníka na Easy stare zaujalo a zapáčil sa let bez motora na menšej rýchlosti... je vidieť že Easy star má vačšie rozpätie a plochu krídla .
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=773&amode=
Baterky 1300mAh,3C pri lete s plynom vydržia 12 minút, ale keď sa lieta ako s vetroňom nie je problém ostať hore aj 20 - a viac minút. teraz sa učím pristávať takže robím na jednu bat. aj 5 skokov po 5až7- minút(kým sa trafím na zem).
Kamarát lieta s Easy star a trošku sme ich porovnávali, ale on nemá krídelká. Rozdieli sú minimálne mňa ako začiatočníka na Easy stare zaujalo a zapáčil sa let bez motora na menšej rýchlosti... je vidieť že Easy star má vačšie rozpätie a plochu krídla .
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=773&amode=
Ahoj tak jsem to tady pročetl a docela uvažuji o pořízení této poletuchy, zatím čekám na kartu pro internetové bankovnictví tak se chci zeptat když jste páčkovali na simu co jste použili za model, mám FMS i RFG v RFG mám Easyho, ale ten má línej motor a bez křidélek, jde o to aby se naučila páčkovat i drahá polovička rovnou na tom s čím by lítala v realu.
Letu Zdar
EDIT: tak sem sehnal na knife model 4CH Wildy a ten vypadá na naučení víc než OK
Letu Zdar
EDIT: tak sem sehnal na knife model 4CH Wildy a ten vypadá na naučení víc než OK
DX5e
Airwolf 3CH [dolétal
]
Airwolf 3CH [dolétal
Ahoj ještě se chci zeptat jak je na tom tento model se zpracováním?
Tuším že u Focuse nebo Wild Hawka byl problém se zkrouceným trupem a křídlem z výroby.
Je tento model po této stránce v pohodě? Nepočítám tužší chod ovládaných prvků který jde řešit buď pantíky nebo prořezem.
Díky za odpovědi.
Letu Zdar
Tuším že u Focuse nebo Wild Hawka byl problém se zkrouceným trupem a křídlem z výroby.
Je tento model po této stránce v pohodě? Nepočítám tužší chod ovládaných prvků který jde řešit buď pantíky nebo prořezem.
Díky za odpovědi.
Letu Zdar
DX5e
Airwolf 3CH [dolétal
]
Airwolf 3CH [dolétal
Ahoj, já problém neměl a nečetl jsem, že by někdy byl. Některé věci nemají dořešené, je to tady popsané.
Jen pro zopakování:
-zámek křídel nezaklapává (upravit dorazy v trupu a doplnit dva menší magnety)
-slabý trup pod kabinou (vyztužit zespodu skelnou páskou)
-slabý magnet na překrytu kabiny
-těžký na zadek s aku 2S (ideálně 3S 2200-nemusí se skoro dovažovat)
-já měl obě dodané vrtule hodně nevyvážené
Jen pro zopakování:
-zámek křídel nezaklapává (upravit dorazy v trupu a doplnit dva menší magnety)
-slabý trup pod kabinou (vyztužit zespodu skelnou páskou)
-slabý magnet na překrytu kabiny
-těžký na zadek s aku 2S (ideálně 3S 2200-nemusí se skoro dovažovat)
-já měl obě dodané vrtule hodně nevyvážené