EPP Jak 54 RC-factory
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
No zálet paráda
..Dokonce jsem si i zavisel atd..Akorát přistání do trávy na ty kolečka a bačkory moc není,ale ani jsem se nepřevrátil..Chce to přilepit bačkoru k podvozku,jinak se podemele pod kolečkem.Divný je,že každej let musím trimovat křidýlka a pak po půlce baterky zas
..Nevíš čím to může být?Nastavoval jsem si páku na servo,aby byla delší,tak jestli to nebude tím,že je až moc dlouhá..Nebo že křidýlka nejsou tak jak mají být v neutrálu.(To mi moc nešlo nastavit!)
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
- Jiří Kolář-BAN2
Tak Ti gratuluji. Je to super houba. Ale s tím trimováním křidýlek Ti asi neporadím. Já trimuji VOP s nití. První let a potom pohoda vše. Všechna serva mám stejná. Asi to bude ta niť. Na křidélkách mám táhla a Z ohyby. Bez problémů. Možná má pravdu wroum. Možná opravdu utíkají středy serv. A křidélka nastavit do neutrálu není problém. Rozhodně je důležité rádio.
Ať Ti to létá.
Ať Ti to létá.
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
ahoj tak jak to teda lita s tim motorem? Ja ted cekam na flashe a motor taky planuju z HC. A prave bud ten co mas ty nebo 2830 1050kv zlatej TR. Rad bych slysel zkusenosti.ËWRYBADY píše:No zálet paráda..Dokonce jsem si i zavisel atd..Akorát přistání do trávy na ty kolečka a bačkory moc není,ale ani jsem se nepřevrátil..Chce to přilepit bačkoru k podvozku,jinak se podemele pod kolečkem.Divný je,že každej let musím trimovat křidýlka a pak po půlce baterky zas
![]()
..Nevíš čím to může být?Nastavoval jsem si páku na servo,aby byla delší,tak jestli to nebude tím,že je až moc dlouhá..Nebo že křidýlka nejsou tak jak mají být v neutrálu.(To mi moc nešlo nastavit!)
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Ahoj, taky mi tento týden došel Flash a vybírám osazení. Zatím to vypadá na TR 2213/20 reg. jsem chtěl TR plus25 ale už dlouho není a nechce se mi už čekat tak asi 18A serva HXT 900 přij. Hitec HFS 05 aku Zippy 1000 3s Vrtule GVS EP od 9/4,7 do 11/4,7 na ten 18A reg. raději tu menší. Tak co vy na to , bude to vhodný. A mrkněte na tohle připojení serv křidélek, docela mě to svádí to tak zkusit.
http://www.marekplichta.eu/zz_flash.html
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
mini Tornado
Flash EPP
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
gamer007 píše:ahoj tak jak to teda lita s tim motorem? Ja ted cekam na flashe a motor taky planuju z HC. A prave bud ten co mas ty nebo 2830 1050kv zlatej TR. Rad bych slysel zkusenosti.ËWRYBADY píše:No zálet paráda..Dokonce jsem si i zavisel atd..Akorát přistání do trávy na ty kolečka a bačkory moc není,ale ani jsem se nepřevrátil..Chce to přilepit bačkoru k podvozku,jinak se podemele pod kolečkem.Divný je,že každej let musím trimovat křidýlka a pak po půlce baterky zas
![]()
Ahoj..´Tak na motor si nemůžu stěžovat..Prostě je na to akorát.Stoupání kolmo i z visu není žádnej problém.!.
Futaba 8FG
Futaba 8FG
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
nalim píše:Ahoj, taky mi tento týden došel Flash a vybírám osazení. Zatím to vypadá na TR 2213/20 reg. jsem chtěl TR plus25 ale už dlouho není a nechce se mi už čekat tak asi 18A serva HXT 900 přij. Hitec HFS 05 aku Zippy 1000 3s Vrtule GVS EP od 9/4,7 do 11/4,7 na ten 18A reg. raději tu menší. Tak co vy na to , bude to vhodný. A mrkněte na tohle připojení serv křidélek, docela mě to svádí to tak zkusit.
Regl je OK i Towerpro 25A.Mám ho a chodí parádně!!
Futaba 8FG
Futaba 8FG
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Takže motor vemu ten 2213/20 1050kv, regl nechám 18A, serva by mě zajímalo jestli by stačily jen 6g s tahem 1,2Kg nebo 9g s tahem 1,6Kg? Baterku vemu rhino 3S 750mAh 20C a pak mám 800mAh a 1000mAh zippy, tak uvidim jak se to bude chovat. No a s jakou vrtulí se tak asi nejlíp lítá s tímhle motorem? Rovnou bych si je hodil do košíku na HC ale nějak se nevyznám v těch označeních, můžete mi někdo pls poradit? ËWRYBADY u toho motorku je i unašeč? A jakej, s kleštinou?
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
Tak.Baterku bych klidně koupil další 1000mAh lítám na ní 7minut a je to v pohodě.A hlavně když ti bude trochu foukat tak to s moc lehkym érem taky neni nějak super.Prostě 1000mAh a 800mAh mi přijde akorát!
U toho motoru je gumičkovej unašeč.Ten nepoužívej.Kup nějakej pevnej.Hřídel je myslím 3,17mm.A vrtuli k tomu motoru vem tuhle: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=7167 Ta je v poho.Vem jich klidně víc..A pak jsem vzal ještě tuhle: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6248 tu jsem ještě nezkoušel.
U toho motoru je gumičkovej unašeč.Ten nepoužívej.Kup nějakej pevnej.Hřídel je myslím 3,17mm.A vrtuli k tomu motoru vem tuhle: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=7167 Ta je v poho.Vem jich klidně víc..A pak jsem vzal ještě tuhle: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6248 tu jsem ještě nezkoušel.
Futaba 8FG
Futaba 8FG
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Parada, diky ti. Ja koukal prave po vrtulich gws a to 9*5 nebo 8*4 tak to bych mel asi na prd.
no serva vemu ty 9g, tech 12gramu navic snad neuskodi. Jo ty baterky mam 2*1000mAh a jednu 800 tak ty budou do vetru a 750 na bezvetri a blbnuti u zeme.
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Ahojte, dovolil som si ozivit toto vlakno aby som nezakladal zbytocne nove. Mam problem s uchytenim motora do YAK 54 EPP RC Factory, nakolko som ho kupil s motorom HYPERION 3007, ktory bol v zime na ich strankach odporucanym motorom (a ja som ho napriek tomu ze je zjavne silny a tazky kupil). Takze, moj problem spociva v tom ze bezne pouzivam vrtulu GWS 8x4 ktora je lahka, ale po kupe 9x4,5 APC sa cely motor pri pridani plynu na 50-60% rozvibruje, zarezonuje a vydava neprijemne zvuky. Je problem vo vrtule, alebo mam zle uchyteny motor? Ako riesite uchytenie motora v tomto lietadle vy?
Za odpeovede vopred dakujem, nie som moc skuseny a budem sa tesit z kazdej rady. Som z toho dost nestastny kazdy sa tu vytesuje ako mu to super lieta a ja sa nie a nie odrazit k nejakemu uspechu.
Za odpeovede vopred dakujem, nie som moc skuseny a budem sa tesit z kazdej rady. Som z toho dost nestastny kazdy sa tu vytesuje ako mu to super lieta a ja sa nie a nie odrazit k nejakemu uspechu.
Naposledy upravil(a) wenduch dne pát 07.08.2009 9:47, celkem upraveno 1 x.