Troll píše:No nazdar, tohle je teda skutečně příspěvek hodný odborníka.Asi jako ta chytrost o lepení listů, že? Obří výchylky a obří přemet spolu vůbec nesouvisí. Velký přemet se naopak létá s malými výchylkami. Létat přemety a souvraty na režim NORMAL skutečně jde, o tom není pochyb. Ale na tomhle režimu to pravidelně létá jenom hlupák.Já naopak využiju všechno co jde , aby se mi létalo lépe a bezpečněji. Vrhnout se bez bázně a hany do akrobacie bez jakékoli přípravy pilota i vrtulníku taky jde, jenom to má někdy výsledek poněkud horší než je ten očekávaný. No ale každému co jeho jest. Tebe bych skutečně rád viděl letět, možná že Tobě šikmý přemet nevadí, zato já se snažím létat tak, aby vrtulník dělal to, co chci já a ne aby se motal po obloze jako postřelené prase.
Co se týče lepení listů...

Dodnes je mam doma a drží parádně. Jestli jsi to nezkoušel tak neremcej. To je právě problém totohle fóra. Je tu spousta pseudoodborníků a vonnabe profíků, který si někde načtou haldy teorie a pak radí o věcech co sami ani nezkusili. Ty jseš prostě přesvědčenej, že to je hloupost ale nezkusil jsi to tak proč to soudíš?? Jeden muj známej se mi smál taky. Vzal jsem ten list a začal s nim mlátit o stůl v místech kde je slepenej a víš ty co?? Nepovolil!!!
Co se týče loopingu a lítání tak v tom máš asi taky bordel... Asi sis to špatně přečet. Napsal jsem to samý co ty. Když NEJSOU nastavený obří výchylky tak ten looping bude taky obří. Když už trávíš čas kecánim a čtenim těhle věcí tak to aspoň čti pořádně. A to, že ty něco děláš jinak přece neznamená, že každej jinej je hlupák, ne? Leda, že by jsi byl fakt profík
Pokud jseš z Prahy tak se klidně můžeme sejít... Rád si názory vyměnim osobně ale uvědom si, že tu neřešíme nic jinýho než nastavování a ovládání HRAČEK

Je to jen hračka pro dospělý, který si tim pak léží svoje mindráky

Radši lítám než šroubkuju...