tak jsem dneska konečně nakopl.. docela jsem čekal větší záhul ale byla to pohudka jen musím rozebrat karbec.. každopádně použít tlačnou vrtuli nebyl good nápad.. motor se docela přehříval.. pro příště budu chytřejší..
Dostal jsem se do Hradišča a u PK model jsem vykoupil poslední 3 piksly déčkové paliva. Vypadá to, že byly opravdu, ale opravdu poslední v téhle republice. hmmhmm.
DAF píše:Dostal jsem se do Hradišča a u PK model jsem vykoupil poslední 3 piksly déčkové paliva. Vypadá to, že byly opravdu, ale opravdu poslední v téhle republice. hmmhmm.
Na letošní Memorial... v Roudnici byl jediný stánek s modelařinou. Nic moc to nebylo, ale kupodivu tam bylo vystaveno detonační palivo.
kf píše:Před několika lety, než jsem s detoňákama končil, jsem ho kupoval v plechový pixle přelepený papírovým štítkem, stejně jako se prodávaj ředidla.
Právě že tenhle typ obalu nevyniká hermetičností ani u ředidel-natož u paliva které obsahuje éter.takže si nenakupujte nic na "sklad"-eter postupně vyprchá a motor nejde nestartovat.Nebo ihned přelít do sleněných lahví s víčkem a uzávěrem co se používají na chemikálie.
Z plastu to "uteče" ještě dříve než z plechu. Teď jsem si koupil 5min epoxyd od Satrie a to tužidlo smrdí přez ten plast(bralenka). Pokud použiješ sklo a ještě takový ten plastový "čudl" do hrdla a víčko tak by to mělo vydržet v chladnu a tmě relativně dlouho aniž by éter vyprchal.