Nákup u hobbycity
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
davehaja píše:Napiš jim na support cs@hobbyking.com (číslo objednávky a položky co chces odělat)....zrovna minulej tyden jsem to řešil až po zaplacení a není problém.
O.K., zkusím to, díky
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
"Pro ověření platnosti a pravosti vaší platební karty je vám z ní stržena částka 1,5 €, která je vám následně připsána na účet u PayPal při provedení první platby. Ověření platební karty dokončíte, až když vám poštou (nebo jinak) přijde od banky výpis transakcí platební kartou. U některých bank můžete zjistit stav blokace plateb přímo přes internetbanking (např. eBanka). Naleznete zde i platbu u PayPal ve výši 1,5 € v přepočtu na Kč. U této transakce v jejím popisu také naleznete 4-místný kód, který slouží pro dokončení její registrace u PayPal. Přihlásíte se na svůj účet u PayPal a u této platební karty zadáte tento kód a tím její aktivaci u PayPal dokončíte. Od této chvíle máte svůj účet u PayPal aktivní a můžete ho použít pro placení na internetu."
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
Prominte ze zas otravuju ale co znamena po zaplaceni objednavky status u polozky "Backorder" nejsem moc velky anglictinar. u ostatnich mam "reserved" tomu bych jeste rozumel
Diky
Diky
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
davehaja píše:Napiš jim na support cs@hobbyking.com (číslo objednávky a položky co chces odělat)....zrovna minulej tyden jsem to řešil až po zaplacení a není problém.
na ten mail cs@hobbyking.com je asi trebna psat anglicky co? mate me ta adresa "cs"
kdyz tak nebyl by nekdo schopen sesumirovat mail v anglictine o vyřazeni položky z objednavky? Byl bych mu moc vdečny.
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Jirak píše:běžně to odešlou do 5-7-mi dnů, dalších 7 dní počítej na dopravu do Čech a pak už je to jen otázka celního řízení. Jednou se celnímu skladu zadařilo a po 3 urgencích mi zásilku ze skladu doručili za 3 měsíce
je to mozne ze 5-7 dni? hlavne ze tam maju napisane "Provided your products are in stock & we are not experiencing unusually high order volumes, the package will be sent within 48hrs except for weekends"
ja uz nervozne cakam 4 den, este dobre ze je tu tato diskusia, to ma aspon trochu upokojilo
Neboj, tiež som bol na piaty deň nervóznejší, že prečo je to stále v stave "processing" tak som im napísal, že čo sa deje, veď platba prebehla OK. Odpísali z ospravedlnením, že majú veľa objednávok a nestíhajú, na ďalší deň to poslali. Objednával som 22. a shipovali to až 29.
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Me vyexpedovani taky trvalo nekolik dni a uz je to odeslane - take sledovani zasilky take naskocilo asi az dva dny pote co se na strankach objevil kod zasilky - ale objednavam poprve tak to tak mozna chodi normalne. Hlavne at uz to prijde 
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
- Farky
- Kontaktovat uživatele:
U mne zaplaceno 23.6. PayPalem doprava International (Registered) Air Mail. Kontrola obsahu USR:8 se objevila 29.6. a stale ve stavu processing a pak 30.6. Shipped, ale nenalezeno pres tlacitko posty a dneska 2.7. info na strankach China Post, ze to 30.6. odeslo smer Czech Republic. Tak uz to smeruje ke mne
Jupi