Phoenix RC
Vašek66 píše:Ahoj chlapci a chlapi,
funguje vám třeba nastavení počasí - větru, termiky, atd...???
Mně teda ne- mám 2.5c beta
Ahoj
2,5c mi facha vpoho.Ale ze zacatku mi nesel tam dat vetrnej pytel.
Chybama se člověk učí .
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
scarabeus píše:Vsichni, co mate problem s knihovnou, mate dve moznosti. Bud reinstalace DirectX a nebo:
1. Odinstalujte kompletne Phoenix.
2. Nainstalujte ho ciste novy.
3. Stahnete balik aktualizace 2.5 (ODKAZ) a nainstalujte ho, VCETNE DirectX.
4. Spustte sim
5. Stahnete vsechny aktualizace vcetne programove (2.5a -> 2.5b)
Tak to podle tohohle návodu funguje. Díky Ti.
Mam jednu otazocku. Pre Blade 400 su v sime 3 moznosti. 3D, Sport a Standard. Zatial trenujem iba na standarde, kde som si este upravil otacky hlavneho rotora na 2000 a vo fine tuning som si znizil vsetky percenta o 10 menej.
Ktoru uroven nastavenia vrtulniku by som mal zvladnut v sime, aby som si to mohol odskusat v reale bez obavy, ze to hned v prvych sekundach rozsekam o zem? mozno blba otazka, ale ja to zatial neviem porovnat.
vdaka za odpovede
Ktoru uroven nastavenia vrtulniku by som mal zvladnut v sime, aby som si to mohol odskusat v reale bez obavy, ze to hned v prvych sekundach rozsekam o zem? mozno blba otazka, ale ja to zatial neviem porovnat.
vdaka za odpovede
No tomuto tématu vůbec nerozumím,a proto se ptám, mám MX 16 graupner a tam je konektor "nějaký" DSC dělá se také interface s tímto konektorem, pokud možno za nějaké rozumné peníze, viz něco na dealextreme apod. nebo budu muset koupit Phoenix, i když tam o tomto konektoru taky nic nepíšou.Díky za rady.
http://www.phoenix-sim.com/support.htm
The current supported transmitter list is as follows:
All Hitec (Hitec adaptor required)
The current supported transmitter list is as follows:
All Hitec (Hitec adaptor required)
Ciste principielne to imho nejde. To neni video. Kdyz to Phoenix "prehrava", tak prehrava zaznam letu, tj. odkud kam, jak ses kroutil, jak foukal vitr. A pohled si muzes menit, takze nejde o staticke video. Resenim pro tebe by bylo neco jako Fraps (www.fraps.com).