"Kvalitní" lepící páska

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
geo
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od geo »

Ahoj Zahradníče - to co jsi napsal zní opravdu dobře. Tomu by správně nemělo vadit ani vlhko. Můžeš napsat více? Třeba cena/m - i když z jednoho metru se asi nějakej závěs už ulepí, šířka, s folií na lepivé straně, skladovatelnost?? Nebuď skoupý na slovo a poděl se s námi lepiči :wink:
geo
JMalik

#17 Příspěvek od JMalik »

zahradnik píše:zatím nejlepší lepící páska místo pantů, která se mi dostala do ruky je lepicí páska na opravu stanů (u nás prodávají v Hudy sportu a odstřihnou kolik člověk chce). je slaboučká, velmi jemná, textilní, armovaná vláknama, mechanicky velmi odolná a lehce ohebná, netvrdne v mrazu a je UV odolná (nekřehne na slunci)opravdu skvěle lepí, výběr barev -ale bohužel ze všech asi nejdražší

Nemyslíš tím slabý samolepící Skytex?
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Michal_N »

Byl jsem dneska nakupovat u Vaňoucha a pro závěsy kormidel mi nabízel samolepící pásku Graupner. Byla průhledná, o šířce cca 1-1,5 cm a stála 75 Kč. Je prý vhodná pro letadla s hladkým povrchem, pro EPP se nehodí.
zahradnik

#19 Příspěvek od zahradnik »

chlapi teď víc nevím. šířka 55mm, velmi jemná neprodyšná látka, armování v ní dělá čtverce 4x5mm (cca.), nic na tom není napsáno. došla mě bílá, pozítří tam zajdu dokoupím a zjistím víc podrobností

kupuji to tady : http://www.hudy.cz/outdoor-prodejny-ces ... -kraj/#map
Odpovědět

Zpět na „Dílna“