"Kvalitní" lepící páska
"Kvalitní" lepící páska
Potřeboval bych radu do zkušenějších. U Optimy je výškovka zavěšena na lepící pásce. Já u všech modelů doposud používal plastové panty nebo pásku se skelným vláknem a s doporučeným postupem nemám zkušenosti. Měl by někdo tip na určitou lepící pásku (výrobce, označení, šířku, kde koupit apod.)?
Já měl všechny modely od Svobody už ARF a tedy i s páskou na VOP. Jak jsem viděl název vlákna hned jsem věděl která bije
Tuhle formulaci z návodu si vybavuji. LS používá průhlednou pásku typ nevím. Nejlepší průhledná kterou znám je 3M. Pokud by ti nestačila pak 3M s křížovým vláknem. Ta drží jako čert.
Vigo píše:Já měl všechny modely od Svobody už ARF a tedy i s páskou na VOP. Jak jsem viděl název vlákna hned jsem věděl která bijeTuhle formulaci z návodu si vybavuji. LS používá průhlednou pásku typ nevím. Nejlepší průhledná kterou znám je 3M. Pokud by ti nestačila pak 3M s křížovým vláknem. Ta drží jako čert.
Taky mi to bylo hned jasný
A byl jsem ošizenej, v ARF jsem žádnou kvalitní pásku neměl
Tak jsem použil pantíky, izolepa se mi nějak nezdála...
Abu píše:Stuclik píše:Tak jsem použil pantíky, izolepa se mi nějak nezdála...
Z aerodynamickyho hlediska je ale izolepa lepsi (zakryje mezeru).
Tu jsem pak přelepil nekvalitní izolepou
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Jo to chapu.
Ja to mam na Optime nastesti taky uz prilepeny "od mistra" a nikdy nebyly s timhle problemy (narozdil od nekolikrat amputovanejch vingletu, nutnosti obcas prezehlit folii atdatd).
Na svych vlastnich konstrukcich mam taky vetsinou izolepovy zavesy (krome 2kg dopravaku), ale to jsou vetsinou mensi a pomalejsi modely do 800g vahy.
Ja to mam na Optime nastesti taky uz prilepeny "od mistra" a nikdy nebyly s timhle problemy (narozdil od nekolikrat amputovanejch vingletu, nutnosti obcas prezehlit folii atdatd).
Na svych vlastnich konstrukcich mam taky vetsinou izolepovy zavesy (krome 2kg dopravaku), ale to jsou vetsinou mensi a pomalejsi modely do 800g vahy.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
zatím nejlepší lepící páska místo pantů, která se mi dostala do ruky je lepicí páska na opravu stanů (u nás prodávají v Hudy sportu a odstřihnou kolik člověk chce). je slaboučká, velmi jemná, textilní, armovaná vláknama, mechanicky velmi odolná a lehce ohebná, netvrdne v mrazu a je UV odolná (nekřehne na slunci)opravdu skvěle lepí, výběr barev -ale bohužel ze všech asi nejdražší
zahradnik píše:zatím nejlepší lepící páska místo pantů, která se mi dostala do ruky je lepicí páska na opravu stanů (u nás prodávají v Hudy sportu a odstřihnou kolik člověk chce). je slaboučká, velmi jemná, textilní, armovaná vláknama, mechanicky velmi odolná a lehce ohebná, netvrdne v mrazu a je UV odolná (nekřehne na slunci)opravdu skvěle lepí, výběr barev -ale bohužel ze všech asi nejdražší
wow, to zní dobře...určitě zkusím sehnat a vyzkoušet...
popisem mi to připomíná "superzávěs" TM přikládaný k Superzoomovi
vzhledem k použití čokoládky do PCB místo blimpů bych řekl, že to bude ono