mám problém s vrtulnikem easy copter V6, nevím čím to je, ale když vzlítnu, a chci otočit s vrtulnikem kolem osy, tak jak tahnu za knipl nic se neděje až asi ve třetině se vrtulnik trhne a otáčí se asi 4 sekundy a pak se uklidní, pak na tu stranu zatáčí dobře ale na druhou zase, tahám za knipl a ve třetině sebou trhne a otáčí se. Nestalo se to někomu taky?
Easy copter V6 - PROSIM POMOZTE
Easy copter V6 - PROSIM POMOZTE
Zdravim,
mám problém s vrtulnikem easy copter V6, nevím čím to je, ale když vzlítnu, a chci otočit s vrtulnikem kolem osy, tak jak tahnu za knipl nic se neděje až asi ve třetině se vrtulnik trhne a otáčí se asi 4 sekundy a pak se uklidní, pak na tu stranu zatáčí dobře ale na druhou zase, tahám za knipl a ve třetině sebou trhne a otáčí se. Nestalo se to někomu taky?
Space scooter
Safari cr (easy copter v6 od scorpia)
mini-z Overland
mini buggy 1:16 na spalovak
X-twin Acrobat, X-twin sport
mini-z Overland
Zkus to vytrimovat - zapneš RC stanici, pak heli, ale před tím drž knipl "otáčení" plnou výchylkou na jednu stranu - je jedno na jakou. Až se Ti heli zaktivuje, respektive spojí s vysílačem, knipl pust do středové polohy /je to popsáno i v návodu/.
Pokud toto nepomůže, jsou v háji potenciometry.
Pokud toto nepomůže, jsou v háji potenciometry.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
jojo mate pravdu, jeste jsem se v tom hrabal potom co jsem psal ten přispěvek a je to poťák, ta vodivá ploška je úplně prodřená, bohužel záruku jsem ztratil když jsem vysílač překopal na MOD 1, už se mi to nechce davat z5 tak to zkusim opravit sám. Ještě dotaz, je nějakej problém s ovladanim easycopteru, safari, lamy atd. Optikem 6?
Space scooter
mini-z Overland
mini-z Overland