Slezák

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lupino

Slezák

#1 Příspěvek od lupino »

Dobrý den.

Četl jsem váš inzerát o Slezákovi.Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte informace kde se ten Hajzl zdržuje.Včera nám ukrad zboží za 40.000,-Kč
Známe SPZ Auta S kterým odjel.

Jestli máte informace prosím ozvěte se.

Marek

nábytek-dovoz@seznam.cz

775057445
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

Clovek se az musi smat, kdyz postupne cte co tohle individuum provadi :D:D a stale jeste chodi na svobode.

Skoda ze nevim kde se zdrzuje, vim ze udavat se nema, ale hlasit se to musi. nak
MAD_BOXs
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MAD_BOXs »

Dej si do googlu Slezák Skuteč a nestačíš se divit 8O

Pár příkladů:
http://auto-ostatni.sbazar.cz/prodam-sm ... 73503.html

http://www.offroadforum.cz/viewtopic.ph ... 24bf277b97 .......................
MAD_BOXs senior
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Bedřich »

A jak vám to přesně ukradl :?: Jinak smůla .. taky mě už okradly ale o 16 tisíc chjo .. mohlo to byt novy ero .. Nigérský svině . .ale co už aspon sem se poučil takže aspon k něčemu to bylo dobrý :wink:

Jinak toho grázla bych asi přetáhl tyčkou kdybych ho potkal ..
OuvejAchich

#5 Příspěvek od OuvejAchich »

Nějaké adresy zazněly na http://www.berx.cz/forum/ - zkopíroval jsem to komplet:

Kód: Vybrat vše

20. 02. 2009 10:02
foglicek64

Tak tohle je hoši z modelbazaru, ON JE NA NETU UPLNĚ VŠUDE A PRODÁVÁ UPLNĚ VŠECHNO!!!!!! cituji: no smazal to, jinak vystupuje adresami : pujckydodomu (at) sez­nam.cz, paragliding-pce (at) email.cz, bioptronlampy (at) seznam.cz, lucasek-pce (at) seznam­.cz,slezak.lu­kas@centrum.cz, macelka (at) e­mail.cz je to Lukáš Slezák, 773557686 a nebo 773 669 274 , scénář je podobný nechá si poslat peníze předem na účet a pak jen slibuje,slibuje a pak přestane komunikovat. Jedna z jeho adres je Holubova 1856 Pardubice nebo ho najdete i Vojnuv Městec 319 u jeho přítelkyně Markéty, kam si nechává posílat peníze.Inzeruje tady na modelbazaru, na skyfly,hyperinzerci i bazosu ,možná i jinde.Pozor na něj !!!!! Nenaleťte mu jako já i ostatní /a není jich málo/ (12.88.broadban­d4.iol.cz)

Doufám, že ho někdo z podvedenejch čapne a donutí ho zamyslet se nad hříchy, když se policie i přes hromadu trestních oznámení k ničemu nemá.
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
lupino

Re: Slezák

#6 Příspěvek od lupino »

Já ho dostanu dopadne to pro něj hodně špatně.

lupino píše:Dobrý den.

Četl jsem váš inzerát o Slezákovi.Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte informace kde se ten Hajzl zdržuje.Včera nám ukrad zboží za 40.000,-Kč
Známe SPZ Auta S kterým odjel.

Jestli máte informace prosím ozvěte se.

Marek

nábytek-dovoz@seznam.cz

775057445
:!:
michalval

#7 Příspěvek od michalval »

To je neuvěřitelný. Ne to, že se nějakej parchant živí na cizí důveřivosti,ale že z března je v ČT reportáž o Lukáši Slezákovi,se svědky, poškozenými, jmény a adresami , ve které policejní mluvčí sděluje, že ho obvinili a on o 3 měsíce později ještě běhá po světě a podvádí další..
Ano já vím, já vím: presumpce neviny, ale přesto tah na branku české policie a hlavně českých soudů je slabý. :?
were
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od were »

S temi urady je to bida - slecne tri mesice neplatil zamestnavatel a porad jen sliboval penize a nic. Tak mi dosla trpelivost, nechal jsem si od znameho pravnika sepsat okamzitou vypoved z duvodu neplaceni mzdy a jednoho dne rano jsem tam zasel spolecne se slecnou a flakl mu to na stul at to kouka podepsat. Asi hodinu se vykrucoval ale nakonec zavolal jednatelku spolecnosti a ta vypoved potvrdila (razitko a podpis jednatelky). Nicmene penize stale nikde tak slecna zacala s pracovni smlouvou a touhle potvrzenou vypovedi obihat prislusne instituce at zacnou jednat a co je vysledkem? Zatim jen to, ze se vrtaji v detailech tech smluv a tvrdi ze jak ta pracovni smlouva tak ta vypoved maji urcite nedostatky a to je od nich vsechno. Takze i kdyz mate smlouvu kterou sepsal pravnik, s ocitovanim vsech prislusnych paragrafu a mate na ni razitko a podpis dluznika, tak se stejne nikdo k nicemu nema!!! A to jeste z uradu prace slecnu poslali znovu do te prace s nejakym papirem, o kterem jsme vzapeti zjistili ze ten si ma vyrizovat urad sam, zamestnanec s nim nema nic spolecneho - takze akorat bordel, a to totalni :D Takze je mi uplne jasne ze udani typu - ja sem mu poslal penize a on mi neposlal nic pokazde narazi na uplne stejnou zed byrokracie a neschopnosti jednat :roll:
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
robotmz

#9 Příspěvek od robotmz »

Nakadah píše:Clovek se az musi smat, kdyz postupne cte co tohle individuum provadi :D:D a stale jeste chodi na svobode.

Skoda ze nevim kde se zdrzuje, vim ze udavat se nema, ale hlasit se to musi. nak

Ja som tú tvoju citáciu trochu skrátil :D :D :D
lupino

Slezák

#10 Příspěvek od lupino »

Takže už víme kde ho hledat.Tenhle típek se zdržuje na letišti Skuteč.Jeho auto je Peugeot J5 2.5TD 70Kw r. v 89 verze MAXI.Barva bíla spodek základní barva.SPZ UOA 1199.

Najdete ho na fotkách

http://picasaweb.google.cz/modelariskut ... eni2_2009#
tks
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od tks »

A který z nich to teda je?
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
lupino

Slezák

#12 Příspěvek od lupino »

mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od mikvalik »

škoda, že mi ten č...k nebere telefon, bych si s nim popovídal 8)
Prej: "Napište prosím sms" :roll:
...zas takovej hrdina to asi nebude :roll:
A když je na něj zákon krátký, tak ho aspoň přidusit někde ve stínu lampy :P
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od oskar 007 »

pěkný ku...ík.... A on prodává kde co jo??? No to abych si dával skrze hajzla bacha.... :!: :!: :!: :!: až ho čapnete tak doporučuji zavřít do garáže rozeslat sz s adresou a pak se pobavíme.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“