1138 píše:Banana neznam, ale pokud jsou serva v kridle zrcadlove (tedy obe paky na vnejsi ci vnitrni strane), pak by mela teplotni zavislost zpusobit pohyb kridelek rozdilnym smerem, neni-li pravda?
přesně!!
rohe píše:Dotaz na majitele Banana. Taky máte toho motýlka tak dutého na konci té spáry? Nevím, jak se to správně jmenuje.
<b>M o t y l</b>
rohe píše:Tak se mi to včera s Banana opravdu povedlo. Na svahu asi z 30-ti hodů jsem několikrát udělal i dost otoček kolem hlavy, kdyz najednou jsem se dostal do větší výšky za pomocí termiky, než jsem se však vzpamatoval, byl jsem opět dole, ale se slovy <b>paráda</b> jsem byl nadšený! Po chvilce kámoš větroňář říká, házej, něco se utrhlo a je to veliké! Neváhal jsem a hned odhodil, chvilku jsem se trápil u země, když najednou mě to nafouklo a já stoupal a stoupal a fakt jsem opět vytočil termiku, nemám moc odhad, ale Banana jsem dostal určitě tak do 200m. Srovnal jsem odtokovku a začal dělat blbosti. Průlet nad zem a rázem opět nahoru, nahoře několik akrobatických prvků a s pocitem přímo <b>blaženým</b> sem radostí křičel na celý kopec. Normálně se mi klepala i kolena, prostě úžasnej pocit. Jen jediné co mě hodně překvapilo, že Banana ani při rychlém průletu vůbec nehraje. Konec dne jsem završil tím, že i přesto, že už moc nefoukalo, tak jsem ho chtěl dostat opět nahoru a než abych ho při přistání někam zapíchl, tak jsem se pořád snažil ho aspon srovnat a když to pořád nešlo a nešlo, pořád jsem se vzdaloval z kopce, až jsem přistál, ale tak daleko, že jsme ho ve třech hledali skoro 45 minut.