sháním plány na akrobata od redbulu

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od EPPmaniac »

LV píše:
EPPmaniac píše:Honzo,s akym drevom teraz lietas ?

U vas nefuka? u nas je to katastrofa.. Teda nee ze by sa lietat nedalo ale poznáš to lietanie ked ti fuka narazovy silny vietor :roll:

Jano lieta s veľkým Jakom od Hyperionu

Velkyy je ten nad 2m alebo ten co mám ja? ten 1,9 M ?
LV
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od LV »

HonzaS píše:Což Boris, ale ty by jsi mi Katanu nepůjčil :D Stejně se divim, jak mi věříte... mnohdy asi víc, než si věřím já :D

Ako keby si s ňou nelietal. Počkaj až prídeš do Znojma. Bude vytúnená a o pol kila ľahšia. Iná káva :wink: Ulietaš sa k smrti :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
LV
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od LV »

EPPmaniac píše:
LV píše:
EPPmaniac píše:Honzo,s akym drevom teraz lietas ?

U vas nefuka? u nas je to katastrofa.. Teda nee ze by sa lietat nedalo ale poznáš to lietanie ked ti fuka narazovy silny vietor :roll:

Jano lieta s veľkým Jakom od Hyperionu

Velkyy je ten nad 2m alebo ten co mám ja? ten 1,9 M ?

1,9m
www.elektromodely.sk
HonzaS

#79 Příspěvek od HonzaS »

jj, je to ten menší, 1,9. toho 2,15 jsem měl taky v ruce, měl 6,5kg, dva starty... to bylo huuuustý! Asi jeden z nejlepších 3D akrobatů co jsem měl v ruce. lítalo to neskutečně dobře... ale pak mi to zase sebrali a poslali mě domu :D Neva, stejně jsem Borisovi hrozně vděčnej, že mě takhle nechává si skočit, a získat zkušenostě...

Jinak, Vímeo douploadovalo :)

http://www.vimeo.com/4880536
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od EPPmaniac »

a kde mas presne tazisko?ja az niekde tesne za trubkou..som zvedavy nsa video nech si mozem porovnat =)ae myslim ze aj ten mensi jak lieta velmi slusne=)momentalne tam mam tie serva 0,08/60 a chodia skvelr=)
HonzaS

#81 Příspěvek od HonzaS »

Já ti nevím... ale když si vzpomnu, odpoledne ho sesadím a podívám se. jjj, rychlý serva jsou znát!

Jinak, to těžiště určitě nemám tam, kde jsem původně chtěl, ale už jsem si zvykl na maličko citlivější éro :D Neni nad to udělat "snap up" jen s minimální výchylkou směrovky a půl vop :D :D
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od EPPmaniac »

no ja som ho chcel mat o nieco v predu ale uz som zvyknuty.je normalne ze ked to hodim do plochej vyvrtky na chrbte tak mi to ide o nieco tazsie vybrat ?nemyslim zrivnat a dalej padat cumakom k zemi ale napr. padat a stopnut to tak ze smerovkou skoro oskrem travu a vytiahnem to.u 1,5 to slo ovela lahsie tak nvm ci mam nieco blbo alebo je to tou velkostou alebo som rozmaznany realflightu a z ich ,,idealneho,,
yaka=).btw.tiez to mass na elektro? =)
LV
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od LV »

EPPmaniac píše:.btw.tiez to mass na elektro? =)

Samozrejme. Do takého malého lietadla dať spalovák je trestný čin :lol:
U nás lieta jedna Silvestriho Katana +-2m na žhavík a je to hnus velebnosti.
www.elektromodely.sk
SrAjni

#84 Příspěvek od SrAjni »

LV píše:

Mna na letisku zasa vsetci kamenuju ze som mal do toho dat benzin :D
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
HonzaS

#85 Příspěvek od HonzaS »

EPPmaniac píše:no ja som ho chcel mat o nieco v predu ale uz som zvyknuty.je normalne ze ked to hodim do plochej vyvrtky na chrbte tak mi to ide o nieco tazsie vybrat ?nemyslim zrivnat a dalej padat cumakom k zemi ale napr. padat a stopnut to tak ze smerovkou skoro oskrem travu a vytiahnem to.u 1,5 to slo ovela lahsie tak nvm ci mam nieco blbo alebo je to tou velkostou alebo som rozmaznany realflightu a z ich ,,idealneho,,

Zkus přidat plyn, povolit vop (já vím, nelogický, ale zkus to), kontra sop a maličko naklonit křidýlkama. teď se mi daří zastavovat jak chci, občas to trochu přitočí vítr...

Samozřejmě, elektro ;)
HonzaS

#86 Příspěvek od HonzaS »

LV píše:

Tak ta Tornadova Katana na 45ccm benzín chodí hezky, ale nemám z toho ten požitek jako z tý tvojí. Elektro je elektro, a navíc, když jsi to tak krásně rozchodil na A123... neni co řešit!
SrAjni

#87 Příspěvek od SrAjni »

HonzaS píše:
EPPmaniac píše:no ja som ho chcel mat o nieco v predu ale uz som zvyknuty.je normalne ze ked to hodim do plochej vyvrtky na chrbte tak mi to ide o nieco tazsie vybrat ?nemyslim zrivnat a dalej padat cumakom k zemi ale napr. padat a stopnut to tak ze smerovkou skoro oskrem travu a vytiahnem to.u 1,5 to slo ovela lahsie tak nvm ci mam nieco blbo alebo je to tou velkostou alebo som rozmaznany realflightu a z ich ,,idealneho,,

Zkus přidat plyn, povolit vop (já vím, nelogický, ale zkus to), kontra sop a maličko naklonit křidýlkama. teď se mi daří zastavovat jak chci, občas to trochu přitočí vítr...

Samozřejmě, elektro ;)

tak to budem skusat diky ;)
Mas to na LiFe(A123) alebo LIpol? Ja na 10S lipol a dualskymotor a spin jeti 99 opto..
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
HonzaS

#88 Příspěvek od HonzaS »

Hirotex 1500W/7, 7s lipol, 99A spin, 20/10APC-E. Kolik ti hmotí? já jsem něco pod 5 kg...
LV
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od LV »

HonzaS píše:Hirotex 1500W/7, 7s lipol, 99A spin, 20/10APC-E. Kolik ti hmotí? já jsem něco pod 5 kg...

No a ja som na ceste tesne nad 6kg :D To bude masíčko :wink:
www.elektromodely.sk
HonzaS

#90 Příspěvek od HonzaS »

huuustý, už se těšim! už posledně mi ta tvoje přišla velmi "lehká" letovým projevem :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“