EPPmaniac píše:mne to video nejak neslape, tak si pockam ked to bude na Vimeo .)
stiahni si ho a pojde
LV píše:EPPmaniac píše:mne to video nejak neslape, tak si pockam ked to bude na Vimeo .)
stiahni si ho a pojde
HonzaS píše:Fuzzi píše:Dostal som myslim celkom dobry napad
Co takto otvorit sekciu 3d na zaciatku sezony a na konci.
Kazdy natoci video zo zaciatku sezony. Pozor ale z jedneho lietania pretoze na viac krat natacane video skresluje objektivnu hodnotu zaberov. (Nejde o to zostrihat len podarene zabery a robit zo seba nieco co nieste.)
Iba 3D piloti (aj zaciatocnici a nie epp)
A potom na konci sezony sa zase popridavaju nove videa a uvidime kto robi ake pokroky.
Co vy na to?
Ja tento vikend dokoncim zabeh motoru a buduci by som vedel nieco natocit
Myšlenka dobrá, ale z tvého "a nie epp" mi za chvíli jebne![]()
![]()
Ale to myslim vážně!
![]()
3Dčkovat pár lidí učím, a jeden z nich (svého času taky odpůrce "těch vašich kuliček") si po prvním roce EPP hrozně pochvaloval. A hlavně je to na něm hrozně znát, jak se zlepšil. A vezmi si přední český piloty, Dan Hrachovec lítal soutěžně halu, dodnes lítá s deproňákem na odreagování/poblbnutí, David Kyjovský, taťka naší halový akrobacie, a vůbec člověk co přitáhl EPP do čech... Boris Guič... Fuzzy ty fakt nevíš, kolik lidí to naučilo lítat v podstatě od nuly do stavu, velmi pokročilých pilotůJá ti tvůj názor neberu, nelítej s tím... ale neodsuzuj to
Fuzzi píše:
Ked to bude robit s normalnym modelom tak sa mu budem klanat.
Ale s epp nic extra
LV píše:Fuzzi píše:
Ked to bude robit s normalnym modelom tak sa mu budem klanat.
Ale s epp nic extra
Robil to aj s mojou 2m Katanou.Tak do predklonu
A lietal tak aj 2,6m Extrou so 7kW Gigatexomv Modelcity na EXFC2007 http://www.akroforum.cz/video/EXFC_2007 ... Spatny.wmv
LV píše:chybička vloudilka... Katana
A keby Špatňas nebol pán pilot, tak mu Guič (v tej dobe majiteľ lietadla) len tak lietadlo za 100000 nepožičia.