Bezpečnost-nebezpečnost při běžném používání Li-Pol baterek.
Bezpečnost-nebezpečnost při běžném používání Li-Pol baterek.
Jde mi o statistiku používání Li-Polek. Nikdy jsem s tím nedělal a musím se přiznat, že se jich opravdu bojím.
Hlasujte podle toho s čím má kdo jaké zkušenosti, hlavně ty vlastní a pak co jste na vlastní oči viděli, že se s Li-Polkama dělo.
Ne z doslechu "jedna bába povídala".
Děkuji všem.
Hlasujte podle toho s čím má kdo jaké zkušenosti, hlavně ty vlastní a pak co jste na vlastní oči viděli, že se s Li-Polkama dělo.
Ne z doslechu "jedna bába povídala".
Děkuji všem.
- Jiří Kolář-BAN2
Při dodržování pravidel používání baterií a respektování toho, že je potřeba výrobci / prodejci udávané vybíjecí proudy využívat z nějakých 60 - 70% je používání bez problémů. A různá videa, která kolují na netu... Když někdo hodí propanbutanovou flašu do ohně, nemůže se divit, že se chová nestandardně.
já zažil jednou doma kouř,je to asi rok a něco zpátky...když jsem u nového éra ladil páky serv,tak jsem do něho drkl,na reglu jsem asi málo zatavil smršťovačku jeden konektro drkl do druhýho a........
prostě černej kouř,smrad jak já nevim co,byly to nový baterky power hd 1300 3s
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Golfista píše:gituna píše:Proč hlasovat o hovadinách. Kupuj kvalitní baterie, nabíječky, dodržuj co se má dodržovat(měřit) a nemusíš psát hovadiny. Určitě se tu dozvíš pěkné story.![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuji za informace, když ti "hovadiny" vadí tak je nečti.
Nic si z toho nedělej, to je zdejší miláček publika..
Stačí se podívat na jeho příspěvky: milý, ochotný,..
- Mhej
- Kontaktovat uživatele:
michalval píše:Golfista píše:gituna píše:Proč hlasovat o hovadinách. Kupuj kvalitní baterie, nabíječky, dodržuj co se má dodržovat(měřit) a nemusíš psát hovadiny. Určitě se tu dozvíš pěkné story.![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuji za informace, když ti "hovadiny" vadí tak je nečti.
Nic si z toho nedělej, to je zdejší miláček publika..![]()
Stačí se podívat na jeho příspěvky: milý, ochotný,..
nojo, gituna nikdy nezklame. Jeho prispevky jsou vzdycky debilnejsi nez tema ktere kritizuje, kdyby nemlel, byl by klid
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
ale zasa na druhej strane maa pravdu,
tiezm yslim zbytocne vlakna a hlasovania ked ku kazdym lipolkam mate navod a pokyny ako to nabijat,cim to nabijat atd atd bla bla bla..
UZ len to co sa popisalo tu na fore staci hladat a urobit si zaver..
Myslim ze ma v tom pravdu,kto ma poriadne lipolky,poriadne konektory,elektroinstalaciu v lietadle a poriadnu nabijacku a nabijacie kabely, dodrzuje pokyny nema s nimi problem..
Ja som zrusil 5clanok 4000mAH po 30 letoch v 1,5m Extre na rusenie ked praskla z 30m do zeme a baterky prerazili cely cumak a zapchli sa do zeme.inac som problemy nemal.asi to budetym e som sa staral o to ako ich nabijam a o to ako mam spravenu izolaciu,rozvody a ake clanky kupujem
tiezm yslim zbytocne vlakna a hlasovania ked ku kazdym lipolkam mate navod a pokyny ako to nabijat,cim to nabijat atd atd bla bla bla..
UZ len to co sa popisalo tu na fore staci hladat a urobit si zaver..
Myslim ze ma v tom pravdu,kto ma poriadne lipolky,poriadne konektory,elektroinstalaciu v lietadle a poriadnu nabijacku a nabijacie kabely, dodrzuje pokyny nema s nimi problem..
Ja som zrusil 5clanok 4000mAH po 30 letoch v 1,5m Extre na rusenie ked praskla z 30m do zeme a baterky prerazili cely cumak a zapchli sa do zeme.inac som problemy nemal.asi to budetym e som sa staral o to ako ich nabijam a o to ako mam spravenu izolaciu,rozvody a ake clanky kupujem
gituna:na rovinu za tebe to hecovani bavi
Jinak s lipolkama sem zatim zadnej problem nemel a to ani kdyz po rane vystupovali z letadla. A nemam znackovou nabijecku (IMAX) a znackove lipolky (same zippy) taky ne. U jedne baterky se mi nedopatrenim spojily na chvilku draty, jiskry letaly ale baterka bez nasledku
Jinak s lipolkama sem zatim zadnej problem nemel a to ani kdyz po rane vystupovali z letadla. A nemam znackovou nabijecku (IMAX) a znackove lipolky (same zippy) taky ne. U jedne baterky se mi nedopatrenim spojily na chvilku draty, jiskry letaly ale baterka bez nasledku
Naposledy upravil(a) Ladul dne čtv 28.05.2009 22:18, celkem upraveno 2 x.
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Re: Bezpečnost-nebezpečnost při běžném používání Li-Pol bate
Golfista píše:Jde mi o statistiku používání Li-Polek. Nikdy jsem s tím nedělal a musím se přiznat, že se jich opravdu bojím...
Tak v první řadě zahoď mobil nebo ho aspoň nenos v kapse u kalhot a ať tě ani nenapadne položit si notebook na klín
Můj osobní názor je, že pokud dodržuješ základní pravidla pro nabíjení a vybíjení, tak je to na 100% bezpečná technologie.
BTW proč to cpou do aut, když to může explodovat? - nebylo to podobně s pohonem na LPG? a dnes už ho taky nikdo neřěší.