sháním plány na akrobata od redbulu

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
HonzaS

#46 Příspěvek od HonzaS »

Fuzzi to je moc pěkný, ale tím že lítáš málo, je na tom hrozně znát ta nejistota. Hrozně hrozně. A tu vidí bodovač, konkurence, i kůň na sousední louce. Lítej klidně s EPP, ale lítej, lítej a lítej ;) A pokud s tím zalítáš na co si vzpomeneš, zkus třeba hezky prořízený jeden výkrut do kruhu, výkrut ve visu a tak :)

(btw: ten "jeden s panov pilotov" se mi zobrazuješ zas ty :D )
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od EPPmaniac »

Ten musical tu bol uz davnejsie a ja som ho skritizoval tiez, myslim ze aj to bol predmet nasej haadky :/
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Fuzzi »

mal som napisany prispevok ale ak toto je tvoje video beriem spat

http://www.youtube.com/watch?v=IaDVkXxeOlE

Je vidiet ze si vylietany jednoducho mas cas dret na tom.

Ja ho uz nemam :(

Som odkazany na nedelne polietanie a aj to nie vzdy.

Vsetko je to o drine a case stravenom na letisku.

Co sa tyka lietania s epp to ma nenaplna a nemam z toho radost ako lietanim so spalovakom.

Ja to mam ako adrenalinovy sport ked mi moje polrocne uspory lietaju ponad hlavu :D

Tuto sezonu ja nemam ani v plane cvicit na hudbu potrebujem sa otukat najskor s novym erom.

sorry za ten zly odkaz :)
tochto mam ja rad a ktorych ty?(HONZAS))
http://www.youtube.com/watch?v=vtGI9NyIkUc
http://www.youtube.com/watch?v=KpSeH2u5 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=wTIOvrRh ... re=related
Naposledy upravil(a) Fuzzi dne stř 27.05.2009 22:25, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od EPPmaniac »

ja som sem dal video ae asi si ho nevidel.prihlas sa na yiutube pod menom srajni123 aheslo srajni123.pozri si tam video s tou extrou v aerofly.ma to cca rok .nove video priprawujem s 1.9m yakom.a inac jaka som si cvakal saam=)
HonzaS

#50 Příspěvek od HonzaS »

Hele, teď nevim, jestli to myslíš jako provokaci nebo ne :D to video je mizerný, nebyl čas trénovat, a to starý letadlo (přes rok) taky už neni co to bývalo :D

Jinak, já můžu cokoliv od Gernota, hezký videa má Donatas, od Kyla se mi líbí jeho sestava z TAC 2008. On lítá svým trošku jiným stylem, docela pěkné...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Fuzzi »

HonzaS píše:Hele, teď nevim, jestli to myslíš jako provokaci nebo ne :D to video je mizerný, nebyl čas trénovat, a to starý letadlo (přes rok) taky už neni co to bývalo :D

Jinak, já můžu cokoliv od Gernota, hezký videa má Donatas, od Kyla se mi líbí jeho sestava z TAC 2008. On lítá svým trošku jiným stylem, docela pěkné...

Myslel som to ako konpliment.

Ja sa v epp nevyznam a pravdu povediac ma to ani nezajima. Nepovazujem lietanie s epp za nejaku extranamahu . Pochvalil som celkovy dojem.

Ak mas novsie video daj sem kuknem mne ste tiez skritizovali stare v ktorom som poriadne nevedel lietat

Kyle lieta halvne nizko myslim ze v TAC2006 skrkol az o zem :)
Naposledy upravil(a) Fuzzi dne čtv 28.05.2009 7:38, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Fuzzi »

EPPmaniac píše:ja som sem dal video ae asi si ho nevidel.prihlas sa na yiutube pod menom srajni123 aheslo srajni123.pozri si tam video s tou extrou v aerofly.ma to cca rok .nove video priprawujem s 1.9m yakom.a inac jaka som si cvakal saam=)

No mas tam iba epp a simulator.

pockam si radsej na to s normalnym lietadlom
Obrázek
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
LV
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od LV »

Fuzzi píše:mal som napisany prispevok ale ak toto je tvoje video beriem spat

A to si ešte nevidel video jak lieta s Blastom na poli.
Zavesím to na net a dám link.
Honzík nám zmaturoval a teraz ak sa nebude venovať Jitke, tak bude mať hóoódne času na trénovanie. Plichta sa má na čo tešiť :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Fuzzi »

Dostal som myslim celkom dobry napad

Co takto otvorit sekciu 3d na zaciatku sezony a na konci.

Kazdy natoci video zo zaciatku sezony. Pozor ale z jedneho lietania pretoze na viac krat natacane video skresluje objektivnu hodnotu zaberov. (Nejde o to zostrihat len podarene zabery a robit zo seba nieco co nieste.)

Iba 3D piloti (aj zaciatocnici a nie epp)

A potom na konci sezony sa zase popridavaju nove videa a uvidime kto robi ake pokroky.

Co vy na to?

Ja tento vikend dokoncim zabeh motoru a buduci by som vedel nieco natocit
Obrázek
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
HonzaS

#55 Příspěvek od HonzaS »

LV píše:
Fuzzi píše:mal som napisany prispevok ale ak toto je tvoje video beriem spat

A to si ešte nevidel video jak lieta s Blastom na poli.
Zavesím to na net a dám link.
Honzík nám zmaturoval a teraz ak sa nebude venovať Jitke, tak bude mať hóoódne času na trénovanie. Plichta sa má na čo tešiť :lol:

Jitke se věnovat budu, ale až večer, ona má přes den školu, a pak trénink (sportuje, což považuji za masochismus :D :D :D ). Dopoledne času dost, jen teď tu poněkud pofukuje :D Tak spíš sedím, a užívám si volna, opravuju a dostavuju co je potřeba a tak... už aby se dalo trénovat :)
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od EPPmaniac »

Fuzzi píše:Dostal som myslim celkom dobry napad

Kazdy natoci video zo zaciatku sezony. Pozor ale z jedneho lietania pretoze na viac krat natacane video skresluje objektivnu hodnotu zaberov. (Nejde o to zostrihat len podarene zabery a robit zo seba nieco co nieste.)

A potom na konci sezony sa zase popridavaju nove videa a uvidime kto robi ake pokroky.

Co vy na to?

Preco nie ,
to by slo,
ja doladim este tazisko a vyosenie motora na yakovi a tiez mozem natacat.A neurobim to tak ze natocim len nejaky zaber ale natocim cely nezostrihany 6minutovy let;)
LV
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od LV »

Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
HonzaS

#58 Příspěvek od HonzaS »

Fuzzi píše:Dostal som myslim celkom dobry napad

Co vy na to?

Myšlenka dobrá, ale z tvého "a nie epp" mi za chvíli jebne :D :D :D Ale to myslim vážně! :D

3Dčkovat pár lidí učím, a jeden z nich (svého času taky odpůrce "těch vašich kuliček") si po prvním roce EPP hrozně pochvaloval. A hlavně je to na něm hrozně znát, jak se zlepšil. A vezmi si přední český piloty, Dan Hrachovec lítal soutěžně halu, dodnes lítá s deproňákem na odreagování/poblbnutí, David Kyjovský, taťka naší halový akrobacie, a vůbec člověk co přitáhl EPP do čech... Boris Guič... Fuzzy ty fakt nevíš, kolik lidí to naučilo lítat v podstatě od nuly do stavu, velmi pokročilých pilotů ;) Já ti tvůj názor neberu, nelítej s tím... ale neodsuzuj to :-P
HonzaS

#59 Příspěvek od HonzaS »

LV píše:3Dčkari učte sa http://elektromodely.sk/Temp/blast.avi :wink: :wink: :wink:

Já už to uploaduju na Vimeo (hehe, já si ho založil a skoro jsem na to zapomněl :D ), ať ti to nezabírá místo na stránkách... :D až bude nahráno, dám vědět :)
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od EPPmaniac »

mne to video nejak neslape, tak si pockam ked to bude na Vimeo .)
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“