Walkera 4G3

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

VIDEO ze SIM

#91 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Tak jsem přerendroval to video ze SIM abyste viděli jak to vypadá ...
... hezky jsem si zablbnul než jsem to video převedl na tohle ... on ten PRE-Flight sice ukládá létání ale jen do svého formátu, který se dá přehrát jenom uvnitř něho samotného. A Screen recordery to tak zpomalují že se to nedalo ...

http://heli.yoshi.cz/Walkera4G3.wmv

... ale nakonec jsem si poradil 8)
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Jetson »

Yoshi.CZ píše:... sehnal jsem SIM pro 4G3 a ostatní Walkera stroje ... Phoenix to sice není .. ale je docela pěknej ... už ho mám nainstalovanej ...

Předpokládám, že myslíš ten PRE-Flight z kterého jsi sem dával video. Tak na ten bacha, to je přesně ten sim, na kterém vše vypadá totálně jednoduše a všechny heliny se chovaj jako dvourotory. Ten jsem před lety používal (a dokonce koupil) než jsem poprvé odstartoval a třísknul s HM#22.
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Ladul »

Nejsou ty kotrmelce nejake moc divoke ?
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Zero
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Zero »

tak kuci dneska mě přišla,bombááááááááá :)
jen tak jsem visel v obýváku,nejdřív na normal jednu baterku,byla pěkn ě klidná,až jsem se fakt divil.Druhou baterku jsem si dal tak minutku na normal režim a pak jsem si řekl že to překlapnu,a to se z ní stal divoch :D je tam fakt velkej rozdíl,akorát při štelování/trimování jsem nabral židli...jeden list to odnesl,a co mě překvapilo,že přidali vrtulku a listy jako v sadě,čili jsem měl 2 náhradní páry :)
o víkendu bude snad i video,odpoledne odjíždím na školní třídenní výlet,takže to zatim nic :)
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=2402
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Ladul píše:Nejsou ty kotrmelce nejake moc divoke ?

Však je taky 4G3 pěkně divoká !!! :D
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Jetson píše:
Yoshi.CZ píše:... sehnal jsem SIM pro 4G3 a ostatní Walkera stroje ... Phoenix to sice není .. ale je docela pěknej ... už ho mám nainstalovanej ...

Předpokládám, že myslíš ten PRE-Flight z kterého jsi sem dával video. Tak na ten bacha, to je přesně ten sim, na kterém vše vypadá totálně jednoduše a všechny heliny se chovaj jako dvourotory. Ten jsem před lety používal (a dokonce koupil) než jsem poprvé odstartoval a třísknul s HM#22.

PRE-flight je určitě "výrazně" méně realistický ... však jsem taky psal že Phoenix to není :wink:

Dával jsem to sem pro ten pocit z 4G3 v SIM ... škoda že není 4G3 pro PHOENIX ... :cry: :cry: :cry:

Ale jinak souhlasím ... na trénink to není !!! takže je to jen na takové "falešné" polétáníčko ... ale zas tak snadné to taky není :-)
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od gamer007 »

No a co se teda děje když přepneš na idle? Konstantní otáčky a kolektiv -+? Půjde teda letět s tímhle rádiem na zádech?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Zero
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Zero »

jo,máš tam 2 letové režimy.
1.normal -kolektiv chodí současně s otáčkami motoru
2. stunt,otáčky na určitý procento(90%?) který je nastavený výrobcem,ty sy nemění,a ovládáš jen kolektiv
bohužel tam nejní autošrotace :( teda alespoň jsem na ni zatim nepřišel :lol: má asi 5 nebo 6 letů za sebou :)
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od oskar 007 »

zero .. kdy sem hodíš nějaký to videjko....? :?: :roll:
mitec

#100 Příspěvek od mitec »

Zero: ani nevíš, jak ti závidím! :D

Yoshi: existuje způsob, jak do Phoenixu 4G3 dostat, taky mě to napadlo a lidi z Phoenixu mi řekli, že když ji vyfotím ze všech stran, tak to zpracují a model udělají. viz http://www.phoenix-sim.com/technical_modelImages.htm
Zero
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Zero »

oskar 007 píše:zero .. kdy sem hodíš nějaký to videjko....? :?: :roll:

do konce týdne :wink:
fru_fru

#102 Příspěvek od fru_fru »

Zdravím...
Jsem začátečník, ale 4G3 jsem 18.5 objednával na www.RC711.com (některé věci tam mají levnější) a včera mi přišla. Pravda, zatím se jen seznamujeme na stole, ale už jsem narazil na první problém... Pouzdro na baterku je "úzké". Prostě se tam ten lipol článek nevejde na výšku. Mám zároveň Lamu 2 a baterie jsou stejné, ale pouzdra ne... Nesetkali jste se s tí někdo? Šlo by to tam nastrčit i z druhé strany, ale poměrně se značným násilím... Díky Tomáš
Troll

#103 Příspěvek od Troll »

mitec píše:Zero: ani nevíš, jak ti závidím! :D

Yoshi: existuje způsob, jak do Phoenixu 4G3 dostat, taky mě to napadlo a lidi z Phoenixu mi řekli, že když ji vyfotím ze všech stran, tak to zpracují a model udělají. viz http://www.phoenix-sim.com/technical_modelImages.htm

Tohle není tak snadné. Oni tam sice dají něco, co bude vypadat jako 4G3 ale nebude to tak lítat, což je u simulátoru dle mne velice podstatná závada. Aby se to i chovalo jako 4G3 což je naprosto podstatné, musí se nasimulovat jeho letové vlastnosti. A to už je bohužel zcela jiný příběh než zpracovat fotky. :(
mitec

#104 Příspěvek od mitec »

Troll píše:

Tohle není tak snadné. Oni tam sice dají něco, co bude vypadat jako 4G3 ale nebude to tak lítat, což je u simulátoru dle mne velice podstatná závada. Aby se to i chovalo jako 4G3 což je naprosto podstatné, musí se nasimulovat jeho letové vlastnosti. A to už je bohužel zcela jiný příběh než zpracovat fotky. :(

Nic není ztraceno, čekám od nich odpověď, na otázku jak nastavit model heli na Phoenixu, aby se choval jako 4G3. Když dává walkera do svých setů adaptér na jejich sim, tak je velká šance, že by se tím mohli zabývat, jinak kdyby to někdo nafotil, poslal a oni zpracovali, tak jsem tak naivní, že věřím, že si s tím dají tu práci, aby jeho vlastnosti odpovídaly 4G3.
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od Yoshi.CZ »

mitec píše:
Troll píše:

Nic není ztraceno, čekám od nich odpověď, na otázku jak nastavit model heli na Phoenixu, aby se choval jako 4G3. Když dává walkera do svých setů adaptér na jejich sim, tak je velká šance, že by se tím mohli zabývat, jinak kdyby to někdo nafotil, poslal a oni zpracovali, tak jsem tak naivní, že věřím, že si s tím dají tu práci, aby jeho vlastnosti odpovídaly 4G3.

:idea: No ostatně to se za chvíli dozvíme ... poslal jsem tam fotky přesně podle jejich požadavků a taky něco navíc jak oni říkají "extras" :D

Zatím neodpověděli ... ale dám vědět jak to vypadá ... myslím si že se jedná o dost rozšířenej stroječek ... když je tam Blade 400 od Eflite ... tak by tam mohli hodit i Walkeru 4G3 ... :wink:

No uvidíme ...
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“