Heli HK-450 z HC
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, treba bych ti s tim pomohl, ale jses moc daleko. Radio a nabijecku mas?samicek píše:Kucí využiji tohoto tématu a zeptám se zda tu není někdo kdo by mi HK - čko objednal a s tím samozřejmě vše co je třeba k letu a provozu... Protože skušenosti jistě máte... Plus pak pomohl s nastavením a případně i radou...???![]()
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:ahoj, treba bych ti s tim pomohl, ale jses moc daleko. Radio a nabijecku mas?samicek píše:Kucí využiji tohoto tématu a zeptám se zda tu není někdo kdo by mi HK - čko objednal a s tím samozřejmě vše co je třeba k letu a provozu... Protože skušenosti jistě máte... Plus pak pomohl s nastavením a případně i radou...???![]()
Nemám nic, začínám...
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
samicek píše:gamer007 píše:ahoj, treba bych ti s tim pomohl, ale jses moc daleko. Radio a nabijecku mas?samicek píše:Kucí využiji tohoto tématu a zeptám se zda tu není někdo kdo by mi HK - čko objednal a s tím samozřejmě vše co je třeba k letu a provozu... Protože skušenosti jistě máte... Plus pak pomohl s nastavením a případně i radou...???![]()
Nemám nic, začínám...Rádio bych si myslel že bude stačit DX6i...
Rád bych komplet sestavu plus věci okolo
takže HK450, motor, serva, regl, baterie, nabíječka, jeden drak navíc mno však víte atd...
Aha tak to budeš potřebovat minimlně 10 000,- na výbavu a tak 2000,- na práci cca... škoda že jsi až z Budějovic, ja jezdim max do Ph, ale můžu ti poslat linky kde co nakoupit, pak bys to nechal někde poblíž tebe od někoho sestavit, nastavit, seřídit.....
Přemejšlím o tom že HKčko prodám, ale zatim ne, neměl bych s čím lítat a zrovna ted mě to chytlo a docela mi to jde. No ale stějně budeš potřebovat DX6i a nabíječku...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
samicek píše:Já bych si to z hobbycity objednal sám, ale nemám paypal a kvůli tomu to dělat nechci...
A nepocitas doufam s tim ze nakoupis jednou a bude to este pro deti ze ne ? Co az s tim prdnes a budes potrebovat nahradni dily nova serva atd ?
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
samicek píše::roll: ještě něco...???
http://i40.tinypic.com/98ccyb.jpg
Rozhodně si to rozděl do dvou balíků - takhle budeš platit DPH jak mourovatej. Tady psal Marcos, že 175 USD je hranice, kdy to celníci pustí bez doplatku.
Jinak díl #F038 - předpokládám, že tam máš kvůli kulovým čepům na serva. Asi už to je zbytečný, protože Číňani to začli do kitu dávat. Soudím tak podle reakcí ostatních i podle toho, že jsem to v druhým (24.3.09) kitu už měl taky.
LiPolky lítám Zippy 2200 mAh / 20C, myslím, že stačej > http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6306
Počítám, že druhý kit máš na náhradní díly. Ještě popřemýšlej o náhradních listech, těch není nikdy dost