Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kmarty

#286 Příspěvek od kmarty »

No to ne, tohle je jen takovy info jako:
Uz jsme si konecne ujasnili co bude obsahovat pristi verze :-)
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
mitec

#287 Příspěvek od mitec »

No jo.. Vždyt ono announced není to samý jako released :oops:
scarabeus

#288 Příspěvek od scarabeus »

Uz jsem myslel, ze vite vic, nez ja :-D Na svete jeste neni ani beta-verze, na kterou cekam ;-) Poradne ji otestuju, co se cestiny tyce, a pak uz to snad pujde rychle :-)
vgr_plavec

#289 Příspěvek od vgr_plavec »

Pánové zkušeňáci, mám trapný dotaz. Konečně mám doma DX6i, napípal jsem do něj dle doporučení všechny křivky pro začátečníka a nějak nevidím rozdíl. Ono to nemá se simem zpětnou vazbu? Do přenastavování simu se mi v angličtině moc nechce.
A ještě. Pro poskakování jsem si vypnul regulátor abych ovládal otáčky.
Ale jak při zapnutým můžu ovládat stoupání a klesání? Vím že náklonem listů ale JAK? Zkusil jsem na vysílači všechny přepínače a nic.
:oops:
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#290 Příspěvek od jenikKL »

ahoj,
tusim ze vysilajdu mamv modu aero. V kalibraci phoneixe sou videt kanaly.
A jak se hybou nahoru a dolu, tak sem priradil k funkcim.

http://rcm.mracek.org/index.php?file=./phoneix%20setup.JPG

A kdyz chci litat v govenor modu, tak si na kanale throttle dam neexistujici kanal, a zapnu pripadny reverz, aby to jelo porad na 100%. A pak trenuju.
Mam dva profily, letadlo a vrtulnik. Lisi se pouze tim plynem. Zadne mixy ve vysilajde nemam ! Phoneix si to namixuje sam.
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
oscar
Kontaktovat uživatele:

#291 Příspěvek od oscar »

Zdravim, ptam se, jak to vypada s cestinou. Kdyz to tu ctu cele, tak se to tu omyla bezmala pul roku. Uz se vi neco presneho? Ma nekdo k dyspozici alespon prelozeny help nebo nejakou beta verzi? Urcite nejsem sam koho to zajima. Diky vsem za prispevky.
Letadla, auta.
scarabeus

#292 Příspěvek od scarabeus »

Zhruba kazdy treti den je vydavana nova beta verze, podilim se na testovani :-) Prelozeno je temer vse, par veci holt prelozenych neni, protoze se do toho soudruhum z Phoenixu nejak nechce, nevim proc. Predpokladam, ze je to ale takhle u vsech jazyku. Nemcina, co tam byla, taky nebyla prelozena uplne dokonale.

Myslim, ze update uvolni do mesice ;-)
scarabeus

#293 Příspěvek od scarabeus »

Tak me kluci Phoenixacky predbehli, prvni verejna beta 2.5 verze Phoenixu byla vydana. Viz http://www.phoenix-sim.com/news.htm
oscar
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od oscar »

Tak mi ta betaverze nechce makat. Jak ostatnim?
Letadla, auta.
zdzd

#295 Příspěvek od zdzd »

Nainstaloval jsem, spustil a vidím 2.00q. Skusím se připojit na multisession, všichni tam mají 2.00q...
JMalik

#296 Příspěvek od JMalik »

zdzd píše:Nainstaloval jsem, spustil a vidím 2.00q. Skusím se připojit na multisession, všichni tam mají 2.00q...

Zítra mám být jasno, 26 stupňů, krásný den. Nechceš to řešit až bude padat sníh?
zdzd

#297 Příspěvek od zdzd »

Tio bych neřešil nikdy. U nás sníh nebývá...
Vašek66
Kontaktovat uživatele:

#298 Příspěvek od Vašek66 »

Ahoj chlapci a chlapi,

já mám taky verzi 2q. Jednu chlíli byla stžitelná na jejich stránkách. Včera jsem stáhnul 2.5.a beta a chodí to normálně.
Seřízení oken.
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
kmarty

#299 Příspěvek od kmarty »

Taky jsem zkusil a v pohode.
I kdyz mi u notebooku (kde mam detaily na absolutni minimum) prijde ze je to vic kostickovany nez bylo, takze kdyz je vrtas trochu dal, tak ze tri kosticek moc neodhadnu jak vlastne je, ale na stolnim kompu je to v poho (notas je holt starsiho data a integrovana grafika nic moc).
Pak mi prijde ze oproti predchozi verzi asi fakt trva na tom aby mel komp DNATem zpristupneny UDP porty 26500-26505 (u predchozi verze to byl port nekde 9008 nebo tak a nebyl povinny), pac az po zajisteni DNATu jsem se konecne k nekomu pripojil.
Hlasovou komunikaci jsem jeste nezkousel.
Litani: Ja jsem naprosta lamka co se tyce litani, takze to neberte moc smerodatne, ale asi nam Minititana priostrili (nejspis k lepsimu, pac u nej zacinam byt podobne nejistej jako v realu), stejne jako pri jeho autorotaci uz to neni takovy "s prstem v nose" (ale porad jde pristat pomerne snadno, hlavne jde v autorotaci zaviset). Oproti verzi 2.00 jde ale dolu o poznani rychleji a uz se mi ho nedari tak snadno ridit (takze z povedenejch autorotaci to bylo spis o tom "kterak dostat vrtase vcelku dolu, je jedno kde pristane"). Pdotykam ze autorotaci jsem v realu jeste nikdy nedelal (tzn. ty vety predtim jsou vicemene o nicem).
Zkusil jsem si novyho Protose a TRex250, ale pac je neznam z realu, tak nemuzu posoudit. V simulatoru mi prijde ze je Protos obratnejsi nez TRex250 (to je spravne nebo spatne?).
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od Gllun »

ten protos mi příjde hodně ostrej...možná to bude tím, že mi to točí cca 5000 otáček :lol:
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“