RC paragliding

Měkká křídla nad hlavou, RC i volné. Vrchlíky, krosny i tříkolky. Rozumy, tipy a všemožné triky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
muznik
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od muznik »

Všiml jsem si tohoto fóra teprve nyní. Možná to bude pro někoho inspirací. Na velikonoce jsme zalétali tento stroj. Padák vlastnoručně šitý mým otcem z padákoviny cca před 20 lety byl původně určen na parašutistu ( ten ale nikdy neletěl ) Vloni jsem začal uvažovat jak jej využít a zde je vlastní realizace. http://www.lmknj.cz/foto/20090413/index.htm
HonzaC

#77 Příspěvek od HonzaC »

jo neni to spatny ALE rc paragliding to neni :D :D :D :D :D
HonzaC

#78 Příspěvek od HonzaC »

Tak ted sem se vratil od otce a on uz ma sesitej horni potah a dnes tam budu vsivat zebra dela to teda z tej starej padakoviny a na zemi rozlozeny to vypada na peknou ziletku :lol: :lol: tak sem zvedav prej to ma uz nafoceny tak pokud bude nekdo pak chtit tak rad poslu foto ze siti az mi je posle na mail :lol: :lol: :lol:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od blesk »

HonzaC píše:Tak ted sem se vratil od otce a on uz ma sesitej horni potah a dnes tam budu vsivat zebra dela to teda z tej starej padakoviny a na zemi rozlozeny to vypada na peknou ziletku :lol: :lol: tak sem zvedav prej to ma uz nafoceny tak pokud bude nekdo pak chtit tak rad poslu foto ze siti az mi je posle na mail :lol: :lol: :lol:

posiláj :-D já jsem zvědavý kdy to konečně kluci z Lamby stihnou :-D

pilota už mám :-D
HonzaC

#80 Příspěvek od HonzaC »

hele tak sem ti to poslal je to jen jedna fotka a na ni je horni potah zitra snad budem vsivat zebra :lol: :lol: No a myslim ze to vypada docela dobre :lol: :lol:
PNovotny
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od PNovotny »

tak prvni nastrel krosny bych mel, jeste to udelat....
http://www.omadeg.cz/petr/krosna.jpg
HonzaC

#82 Příspěvek od HonzaC »

Nooooooooooooooo tak ta krosna vypada celkem slusne jeste ji ted dodelat :lol: :lol: No tak mam dasli postup v prototipu uz je hotovej spodni potah a odpoledne bude otec vsivat uz zebra takze kdyz to pujde hoooodne dobre tak mozna o vikendu budou prvni testy :lol: sem na to dooost zvedavej!!! :idea: :idea:
PNovotny
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od PNovotny »

nechce si privydelat? objednal bych u nej padak, jestli ti to bude litat.
HonzaC

#84 Příspěvek od HonzaC »

:lol: :lol: :lol: napis mail poslu foto to nevim ale jstli to bude fungovat tak to asi mozna zacnem delat ve velkym :lol: :lol: :lol:
bida
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od bida »

PNovotny
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od PNovotny »

tak idea krosny je hotova
http://www.omadeg.cz/petr/krosna4.jpg
pri prumeru krosny 25cm bych to odhadl tak na 2m padak... souhlas?
PNovotny
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od PNovotny »

HonzaC

#88 Příspěvek od HonzaC »

jo ty 2 m by meli stacit!!!NOOOOOOOOOOOOO tak ta krosnicka nevypada vuvec spatne ted jeste to udelat presne v reale :lol: :lol: Jinak vrchlik uz je z pulky hotov zebra nasity a cyhbi jen prisit pulku spodniho potahu a prejdem na snurovani!!!Dnes mi konecne dorazil ten skytex a bude se to z toho urcite supr sit je to uplne neco jinyho nez ta stara padakovina ze kterej delame ted ten prototip!! :lol: :lol:
mlike

#89 Příspěvek od mlike »

Kluci dělám něco špatně nebo mám blbou verzi programu?? Mám steženej Surfplan, ale píše mi, že v hobby verzi nejde tisknout padáky a glidy. A tady píšete, jak si to pěkně tisknete... :( jde mi jen o jeden padák a jeden glide, takže tušim, že kupovat komerční verzi je tak trošku drahý...
HonzaC

#90 Příspěvek od HonzaC »

hele jakou verzi mas????Ja mam 5.02.0.5 a jde mi tisknout uplne v pohode mozna delas neco spatne zkus se kouknout do manualu tady
http://pagesperso-orange.fr/orveillon/m ... nuel-1.htm
je sice ve francouzstine ale v prekladaci si to muzes prelozit!!!! :idea: :idea:
Odpovědět

Zpět na „Paragliding“