helicommand a gasser
helicommand a gasser
mozem dat helicommand do trexa 600 so spalovacim pohonom?
dakujem
dakujem
W.A.L.K.E.R.A H.I.K.O 400, TREX 600n beastx fbl, WK2801 PRO, KingMax T810
walkera zakupená www.metaheli.eu
VEĽA LUDI NADAVA NA WALKERU A SAMI LIETAJU NA UPLNEJ CHUJOVINE TYPU HK 450, HK 500 A HK 600 W.A.L.K.E.R.A JE SUPER ZNAČKA!
VEĽA LUDI NADAVA NA WALKERU A SAMI LIETAJU NA UPLNEJ CHUJOVINE TYPU HK 450, HK 500 A HK 600 W.A.L.K.E.R.A JE SUPER ZNAČKA!
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Chlape, z povzdálí sleduju tvoje příspěvky. Jestli chceš lítat s heli, tak přestaň vymýšlet nesmysly. Vem "běžnou" helinu s "běžnou" výbavou a začni trénovat. Nejlépe pod dohledem někoho kdo ví o čem to je. Jinak se vystavuješ velkému nebezpečí, že se do toho zamotáš technicky i finančně a skončíš znechucen.
Prosím nic ve zlém.
Prosím nic ve zlém.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nicméně abych nebyl jen kritikem. Pokud se podle nadpisu jedná o benzínový motor. Myslím, že budeš mít docela problém s vibracemi od motoru a tedy bude velmi obtížné (pokud vůbec) naladit Helicommand tak aby dobře fungoval. Všechny tyto systémy jsou více či méně velmi citlivé na vibrace. Je pak třeba nastavit malou citlivost a pak zase nefunguje stabilizace tak jak má.
pkotatko píše:Nicméně abych nebyl jen kritikem. Pokud se podle nadpisu jedná o benzínový motor. Myslím, že budeš mít docela problém s vibracemi od motoru a tedy bude velmi obtížné (pokud vůbec) naladit Helicommand tak aby dobře fungoval. Všechny tyto systémy jsou více či méně velmi citlivé na vibrace. Je pak třeba nastavit malou citlivost a pak zase nefunguje stabilizace tak jak má.
ok a co tak namiesto helicommandu gyrobot 900? ide mi hlavne o stabilizaciu
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
To je to samé. Neumím říci co to udělá s benzínovým motorem. Gyrobota 900 mám vyzkoušeného v Trexovi 700N. Vibrace od motoru také jsou docela veliké. Nicméně funguje to skvěle. Na benzína bych se ale bál to dát.
Další možný problém může být rušení od zapalování. Dej si velký pozor. Přeci jenom na heli je všechno natěsno a blízko sebe. Vím o lidech co si docela užili než odstranili rušení od zapalování.
Další možný problém může být rušení od zapalování. Dej si velký pozor. Přeci jenom na heli je všechno natěsno a blízko sebe. Vím o lidech co si docela užili než odstranili rušení od zapalování.
Z vlastni zkusenosti, mel jsem T-Rexe 600 nitro predelaneho na benzin Zenoah 20ccm.
Jak pise pkotatko, snazis se experimentovat, coz ocenuji, ale v tomto pripade to jsou vyhozene penize. Helicommand a vsechny ostatni el. serepeticky te litat nenauci.
K technicke strance: zapalovani, alespon v mem pripade nebylo problem a zadne ruseni nebylo znatelne. Jedine problemy, ktere se projevily, byly dva. Prvni, odchazeni tahoveho starteru, protoze u tohoto motoru je jezdec, ktery toci motorem z umele hmoty a po par startech prasknul nebo kdyz motor kopnul. Nemoznost startovani pres sestihran, protoze motor mel velkou kompresy a starter s nim nehnul nebo hnul a povolila se spojka.
Druha a podstatna vec, ktera se na elektronickych vecech projevi jsou vibrace, ktere jsou zde znacne a clovek se muze snazit, jak chce. Tak je stejne neodladi. Mel jsi videt, co delalo servo 9254 nez jsem ho dal na trubku, diky vibracim nebylo schopno udrzet stred a byla by to otazka casu, kdy by odeslo.
Jak pise pkotatko, snazis se experimentovat, coz ocenuji, ale v tomto pripade to jsou vyhozene penize. Helicommand a vsechny ostatni el. serepeticky te litat nenauci.
K technicke strance: zapalovani, alespon v mem pripade nebylo problem a zadne ruseni nebylo znatelne. Jedine problemy, ktere se projevily, byly dva. Prvni, odchazeni tahoveho starteru, protoze u tohoto motoru je jezdec, ktery toci motorem z umele hmoty a po par startech prasknul nebo kdyz motor kopnul. Nemoznost startovani pres sestihran, protoze motor mel velkou kompresy a starter s nim nehnul nebo hnul a povolila se spojka.
Druha a podstatna vec, ktera se na elektronickych vecech projevi jsou vibrace, ktere jsou zde znacne a clovek se muze snazit, jak chce. Tak je stejne neodladi. Mel jsi videt, co delalo servo 9254 nez jsem ho dal na trubku, diky vibracim nebylo schopno udrzet stred a byla by to otazka casu, kdy by odeslo.
nostromo píše:Z vlastni zkusenosti, mel jsem T-Rexe 600 nitro predelaneho na benzin Zenoah 20ccm.
ok tak poporiadku tahovy starter tu vlozku co je plas idem kupit v kove
a servo vrtulky ide hned na trubku... pisal som do elektromodely.com a tam mi odporucil gyrobota 900 mne ide hlavne o stabilizaciu a kludne poletovanie aby som nemusel trpnut kde mi ujde a kde snim tresnem..
inac dakujem za postrehy cenim si to
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim, tyhle berlicky...... tak to rovnou naprogramuj drahu letu, zapni to a ono to poleti samo... a budes mit klid, ne? Presel jsem ted na padesatkovej vrtulnik, je to proti 450trexu neskutecne stabilni, na co gyrobot? Benzinaky bejvaj vetsinou jeste vetsi, to se teprve nehne. fakt to nechapu, asi jsem opozdenej 
therccustomjets.cz
customwings.cz
customwings.cz
XXX666 píše:nostromo píše:Z vlastni zkusenosti, mel jsem T-Rexe 600 nitro predelaneho na benzin Zenoah 20ccm.
ok tak poporiadku tahovy starter tu vlozku co je plas idem kupit v kove
a servo vrtulky ide hned na trubku... pisal som do elektromodely.com a tam mi odporucil gyrobota 900 mne ide hlavne o stabilizaciu a kludne poletovanie aby som nemusel trpnut kde mi ujde a kde snim tresnem..
inac dakujem za postrehy cenim si to
Na elektromodely. com ti p. Vasilko doporuci cokoliv. U neho je nejvetsi problem, ze ma vsechno skladem,pak mu zaplatis a ejhle neni to skladem.
Kovovej unasec je krasna vec, ale ten ti zase znici nastavec, ktery je na hrideli, do ktereho se zakusuje starter. Vyzkousel jsem mraky veci a uz bych to domu nechtel.
gyrobot 900 je krasna vec ale kupoval bych tento system za ucelem bezpadla ne za ucelem stabilizace.
Pokud se poptas nevim jak kdo ma zkusenosti ale pro tvoji predstavu jestli premyslis o tom ze zvednes heli zacnes poletovat a najednou citis ze to nezvladas a hodis ruce do kapes a heli se z tve nepovedene pozice sama srovna,rovnou zapomen.
Pokud se poptas nevim jak kdo ma zkusenosti ale pro tvoji predstavu jestli premyslis o tom ze zvednes heli zacnes poletovat a najednou citis ze to nezvladas a hodis ruce do kapes a heli se z tve nepovedene pozice sama srovna,rovnou zapomen.